Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende ovulasyon testi yaptim 3gundur 2.cizgi silik umutlanmistim hamile olabilirim die ama bugun adet oldum adet gununu bekle cnm tek çizgi hayal kırıklığı umarım hamilesindir

kızlar günaydın dün saat 16.30 gibi ovulasyon testini yaptım bugün de aynı saat demi yapıcam ne dersiniz.

günaydın tommbik dün akşam çok fazla sağ kasığımda ağrı vardı sanki böyle bıçak girmiş gibi acaba çatlama mı oldu bilemedim

kızlarrr yardım dün yaptığım ovulasyon testi çift çizgiydi ikiside netti fotuyu attım şimdi tekrar yaptım sadece c bölgesi koyu tek çizgi yani bu yumurtamın çatladığını mı gösteriyor sizce

günaydın tommbik dün akşam çok fazla sağ kasığımda ağrı vardı sanki böyle bıçak girmiş gibi acaba çatlama mı oldu bilemedim
evet canım çatlamış hadi git kocanın yanına burda ne işin var

KIZLARR GEÇEN AY SABAH SAAT 10 DA OVOLOSYON TESTİ YAPTIM 2 ÇİZGİDE KOYUYDU ÖĞLDEN SONRA TEKRAR YAPTIM SİLİKLEŞMEYE BAŞLAMIŞTI O AKŞAM İLŞKİ OLAMADI AMA SABAH 6 DA OLDU AMA ADET OLDUM SİZCE ZMANINIMI YAKALAYAMADIM

canım bence zaman tutmuş ama biraz daha sıkı çalışman lazım bu ay. hayırlısı olur inşallah sıkma canını.

Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay ilk denememiz oldu bizim. Ovulasyon testini buradan öğrendim ve hemen sipariş verdim. Yumurtlama günlerini yakaladım ve değerlendirdik. Sonuç olumlu. Ben işe yaradığını düşünüyorum. İlk denemede olacağına açıkçası ihtimal vermiyordum ama güzel sürpriz oldu. Hormonlarımın bozukluğu nedeniyle 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktıktan hemen sonra hamile kaldım. İnşallah Allah herkese nasip eder.

Bu arada yine buradan ecek83 nickli arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Ovulasyon testini ilk aldığım zaman bıkmadan, usanmadan sorularıma cevap verip, benimle birlikte gün gün takip ettiği için minnettarım kendisine. Birçok konuda bilinçlendirdi beni Allah razı olsun.

Dilerim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah.

canım benim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
belirti sorsam ne zaman nasıl öğrendin falan diye sorsam seni sıkmış olur muyum?

bugün yaptığım test t bölgesi acık c bölgesi koyu dün ikiside koyuydu yarında yapayım mı

bugün yaptığım test t bölgesi acık c bölgesi koyu dün ikiside koyuydu yarında yapayım mı
c kontrol zaten canım her zaman koyu çıkması lazım yoksa test geçersiz. kafam pek yerinde değil genel anlatayım t açık olur olur sonra c kadar koyu olur sonra yine açılmaya başlar. 2 gün açıktı benim bi gün baya koyuydu sonra 2 gün açıldı bıraktım testi. koyuluğu kaç günde yakalarsın bilmiyorum ama açıldığını gördükten sonra çok devam etmeye gerek yok

kızlar ovulosyon testi ne göre ne zman işki olunmalı ve eşin kaç gün önceden boşalmaması lazım benim genelde adetler 28 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…