- 25 Şubat 2015
- 25
- 3
- 8
- 37
Evet canim degerlendirilir onemli olan iki cizgininde cikmasi yumurta catlayinca sadece c cizgisi oluyor bende burda ki arkadaslardan ogrendim
Bu fotodaki ovülasyon testi olarak anladım.Adet olana kadar hep ihtimal var.inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi gorursunKızlar hala ihtimal var mı sizce?
Canım senin kafan çok karışmış basitçe şöyle söyliyim C kontrol yani testin çalışıp çalışmadığını gösteriyo C de çizgi yoksa yamuksa silikse zaten kaldır at. T test oluyo. Ovülasyon olduysa C kadar veya yakın koyulukta oluyo .öncesinde açık oluyo onlar bişey ifade etmiyo . T kopkoyu olunca yumurta oluşmuş açılınca da çatlamış demek. Senin kafanı karıştıran ovülasyon testiyle gebelik bakanlar olmuş doğru mu bilmiyorum ama T çizgisi adete yakın Cden bile koyuysa hamileain diyorlar ama öyle olup da hamile olmayan da duydum ben.kısaca durum böyleKızlar benim almadığım bişey var. Ovulasyon testlerinde ovuslayon varsa ya çizgiler aynı koyulukta olcak diyo yada T bölümü C bölümüne göre daha koyu olması lazım diye yazıyor. fakat burda okuduguma göre ikinci çizginin çıkması da önemli. Sunu sormak istiyorum. C bölümü T bölümün den koyu olsada ovulasyon belirtisi olarak değerlendirilir mi. İnşallah anlatabilmisimdir. Kafam çok karıştı
rica ederim canım. inş hamile kalmışındır. Allah gönlünden geçeni kucağına almayı nasip etsin.Cokkk tesekkur ederim canim birkac gun daha teste devam edeyim zaten catlayan gunleri degerlendirdim bakalim hayirlisi allah hepimize bebiş nasip etsin
ANLADIM CANIM ŞİMDİ TEŞEKKÜR EDERİMCanım senin kafan çok karışmış basitçe şöyle söyliyim C kontrol yani testin çalışıp çalışmadığını gösteriyo C de çizgi yoksa yamuksa silikse zaten kaldır at. T test oluyo. Ovülasyon olduysa C kadar veya yakın koyulukta oluyo .öncesinde açık oluyo onlar bişey ifade etmiyo . T kopkoyu olunca yumurta oluşmuş açılınca da çatlamış demek. Senin kafanı karıştıran ovülasyon testiyle gebelik bakanlar olmuş doğru mu bilmiyorum ama T çizgisi adete yakın Cden bile koyuysa hamileain diyorlar ama öyle olup da hamile olmayan da duydum ben.kısaca durum böyle
HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI BİZDEN DAHA İYİ BİLİR. BENİMDE BU AY OLMAZ İSE 3 AY OLCAK. SEN DOKTORA GİTTİNMİ HİÇ.yumurtlama döneminde ovulasyon testi yaptım. çift çizgiyi yakaladım o gün ve sonrasında denedik ama bidaha ovulasyon testi yapmadım taki adetime 2 gün kala yaptığım testte t çizgisi belirdi pembeydi sevinmiştim hamileyim galiba diye ama dün gece adet oldum. kısmet değilmiş 3 ayıda bitirmiş olduk böylelikle.
ben de kaç kere pozitif test görsüm rüyamda ama hep adet oldum.üzülme canım üzülünce bişey değişmiyo sadecw kendine zarar veriyosun.test negatif çıkarsa yıkılırım ölürüm diyodum ama bak dimdik duruyorum adet de olsam üzülmicem hayat devam ediyor sen iyi olcan ki bebek de geldiğinde iyi olsun. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!Ooldum isyan etmiyorum asla ama çok üzülüyorum ya. rüyalarıma giriyo artık bebeksizlik. geçen rüyamda kafayı yediğimi ve birinin bebeğini çaldığını bile gördümm
Hepimiz çok yorulduk bazımız bir ayda tükendik bazımız 4 sene bekledik ama kendini bırakma canım benim.Aynenn bende cokkk uzuluyoru.1.5 yil oldu bazen yoruldugumu dusunuyorum allah yuzumuzu guldursun insallah
hamile kalmayı düşünmeye başladığımda daha denemelere başlamadan 2 ay önce doktora gittim. folik asit kullanmaya başladım 4 aydır folik asit kullanıyorum. 3 aydır deniyoruz. geçen ay ovulasyon testinide denedim.HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI BİZDEN DAHA İYİ BİLİR. BENİMDE BU AY OLMAZ İSE 3 AY OLCAK. SEN DOKTORA GİTTİNMİ HİÇ.
doktor hiç bi sorun yok demişti. bidaha doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olcak. beklemek zor stres yapıyorumhamile kalmayı düşünmeye başladığımda daha denemelere başlamadan 2 ay önce doktora gittim. folik asit kullanmaya başladım 4 aydır folik asit kullanıyorum. 3 aydır deniyoruz. geçen ay ovulasyon testinide denedim.
NEDEN HSG ÇEKİLİYOR CANIM SANA.Stres yapma canım oda cok etkiliyormuş bende bu ay regl olursam ki insallah olmam tekrar hsg cekilicem.allah herkesin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?