Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İŞTE BENİMDE EN KORKTUĞUM ŞEY BU 1 YIL UĞRAŞIP,YIPRANIP SONRA ARAŞTIRILINCA TÜPLERİN TIKALI YADA RAHİMDE YAPIŞIKLIK VAR DENMESİNDEN ÇOK KORKUYORUM. ACABA DİYORUM PARAYA VERİP GİDİP ÖZELDE HSG Mİ ÇEKTİRSEM PEŞİN PEŞİN????? 3 AYDIR OLMUYOR. DOKTORLAR EN SON HSG İSTİYORLAR. BU ARADA SEN DAHA ÖNCE KÜRATAJ OLDUN MU NEVVA37...

Hayir canım olmadim benim rahim ici degil yapisiklik rahim agzinda bir sarkit varmis yani bu alinmasaymis asla hamile kalazmisim yumurtam catlasa bile dollenme olmuyormus benim sarkit dogustanmis birde asla devlet hastanesinde hsg cekilmeyin anestezi yapmiyorlar cok kotu oluyormus ben ozelde cekildim doktorum ve birde anestezi doktoru girdi cekime

Canım böyle pozitif ve kalpten düşünebilmen çok hoş .. Çok sevdim son cümleni :)

Canım böyle pozitif ve kalpten düşünebilmen çok hoş .. Çok sevdim son cümleni :)
O son cümleyi eşimin asker yolunu beklerken çok söylerdim.Sağ sağlim gelmişti şükürler olsun. Bebek beklerken yine öyle düşünmeye başladım sağlıklı bebişlerimiz en kısa zamanda gelir inşallah

Kızlar testlerim resimdeki gibi . Geçen ayda 12. günde bu koyulukta çıkmıstı ve 13. gün ikinci çzigi kaybolmustu . Bu ay yine 12 de çok koyu olmadı bunu değerlendirmelimiyim sizce belki yarın yine kaybolur ..

Kesinlikle degerlendir benim8.gunde aynisi oldu degerlendirdim9..gun kayboldu cift cizgi sansa birskma cnm

bazılarında böyle oluyor canım bende de böyle olmuştu en koyu olduğunu gün akıntıdan da takip ettim yumurtlama olmuştu. en koyu olduğu günü baz alcaz canım başka çare yok bizimki de böyle işte

kızlar bir de ben 2 gündür idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum .. idarırımda yanma sancı falan mide bulantıları cabası şimdi ilaç kullanıyorum ama gebe kalmayı zorlaştırır mı sizce enfeksiyon

Enfeksiyon kısırlık sebeplerinden biri. Gebe kalmak isteyen arkadaşlar tarete dikkat. Önden arkaya ve kupkuru kurulanmalı...m

Benm testlerde aynı senin gibi canm yaa ama ben koyulaşr diye yapmadm ertesi güne bıraktm ertesi günde silikleşti bişi anlamadm p.tesi doktora gtcem acaba catlamadımı diye düşünüyorum..

Benm testlerde aynı senin gibi canm yaa ama ben koyulaşr diye yapmadm ertesi güne bıraktm ertesi günde silikleşti bişi anlamadm p.tesi doktora gtcem acaba catlamadımı diye düşünüyorum..

bende gitmeyi düşünüyorum artık canım eger gidersen benimle paylaşır mısın

Kızlar yaptığım testler bunlar. adetimim 13. Günü başladım. Hala yok olmadı ikinci çizgi bana pek bi anlam ifade etmiyor gibi geldi. 14. Günü yani.2.gün yazdığım biraz koyu gibi sizler ne düşünüyorsunuz fikrinizi alabilirimiyim

Eklentiler

• 20150228_113442.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 108
Adet döngün nedir canö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…