- 25 Şubat 2015
- 25
- 3
- 8
- 37
Ben bugün batımdı test yaptım negatif.adet olcak gibiyim.hiç üzülmedim kızlar herşey Allah'tan. Önümüzdeki aylara bakacağız artık.umutlu bekleyiş devam ediyor. Beklenen o kadar güzel ki beklemesi bile güzel :)
O son cümleyi eşimin asker yolunu beklerken çok söylerdim.Sağ sağlim gelmişti şükürler olsun. Bebek beklerken yine öyle düşünmeye başladım sağlıklı bebişlerimiz en kısa zamanda gelir inşallahCanım böyle pozitif ve kalpten düşünebilmen çok hoş .. Çok sevdim son cümleni :)
O son cümleyi eşimin asker yolunu beklerken çok söylerdim.Sağ sağlim gelmişti şükürler olsun. Bebek beklerken yine öyle düşünmeye başladım sağlıklı bebişlerimiz en kısa zamanda gelir inşallah
Kesinlikle degerlendir benim8.gunde aynisi oldu degerlendirdim9..gun kayboldu cift cizgi sansa birskma cnm
bazılarında böyle oluyor canım bende de böyle olmuştu en koyu olduğunu gün akıntıdan da takip ettim yumurtlama olmuştu. en koyu olduğu günü baz alcaz canım başka çare yok bizimki de böyle işteKızlar testlerim resimdeki gibi . Geçen ayda 12. günde bu koyulukta çıkmıstı ve 13. gün ikinci çzigi kaybolmustu . Bu ay yine 12 de çok koyu olmadı bunu değerlendirmelimiyim sizce belki yarın yine kaybolur .. Eki Görüntüle 1434404
12 13 ve 14 günleri değerlendir canım önce ve sonrasında da gün aşırı çalışmaya devammm12-13-14 . günlerimi değerlendireyim ? niye ikinci çizgi koyu çıkmaz ki :)
12 13 ve 14 günleri değerlendir canım önce ve sonrasında da gün aşırı çalışmaya devammm
Benm testlerde aynı senin gibi canm yaa ama ben koyulaşr diye yapmadm ertesi güne bıraktm ertesi günde silikleşti bişi anlamadm p.tesi doktora gtcem acaba catlamadımı diye düşünüyorum..Kızlar testlerim resimdeki gibi . Geçen ayda 12. günde bu koyulukta çıkmıstı ve 13. gün ikinci çzigi kaybolmustu . Bu ay yine 12 de çok koyu olmadı bunu değerlendirmelimiyim sizce belki yarın yine kaybolur .. Eki Görüntüle 1434404
Benm testlerde aynı senin gibi canm yaa ama ben koyulaşr diye yapmadm ertesi güne bıraktm ertesi günde silikleşti bişi anlamadm p.tesi doktora gtcem acaba catlamadımı diye düşünüyorum..
Adet döngün nedir canöKızlar yaptığım testler bunlar. adetimim 13. Günü başladım. Hala yok olmadı ikinci çizgi bana pek bi anlam ifade etmiyor gibi geldi. 14. Günü yani.2.gün yazdığım biraz koyu gibi sizler ne düşünüyorsunuz fikrinizi alabilirimiyim
Tabi canm p.tesi izin alabilirsem gtcem salı gününede aksayabilir ama mutlaka msj atarım.. umarım bişi çıkmaz korkuyoruum..bende gitmeyi düşünüyorum artık canım eger gidersen benimle paylaşır mısın
Adet döngün nedir canö
En azından koyu günü yakalamışsın bence 2. Gün baya koyu umarım değerlendirmişsinizdir.. 2-3 gün üst üste yapsaydınız çatlamış gibi duruyor bana göre..28 günde bir oluyorum canım. Sence ne anlama geldi testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?