Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tebrikler tatlım darısı başımıza:)

kızlar ovulosyon testi ne göre ne zman işki olunmalı ve eşin kaç gün önceden boşalmaması lazım benim genelde adetler 28 gün
Tatlım adet bitince teste iki tam koyu çizgiyi görene Dek günaşırı iki koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün sonra yine gün aşırı garanti olsun diye

Merhaba arkadaşlar. Bende 3 aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testi aldım. Markası prodüktör. Simdi sunu sormak istiyorum. Idrarı damlattıktan sonra 5 dk sonra sonucu okudum. T bölümü C bölümüne göre açık ancakkkkkkk 2 saat sonra nerdeyse aynı oldu. Sizce hangisine inanayım

10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz bildiğim kadarıyla tatlım. 5-15 dk aralığındaki doğru

canım benim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
belirti sorsam ne zaman nasıl öğrendin falan diye sorsam seni sıkmış olur muyum?

Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Belirti kısmı çok garipti. Yumurtlamada başlayan göğüs ağrılarım geçmedi benim. Bir de kasıklarımın ağrısı çok fazlaydı, hem de adetime daha 10 gün falan varken. Hatta burda konuştuğum sevgili ecek83'e de hep adet olacağım dedim, çok yaklaştı dedim. Sivilcelerim bile çıktı aynı adet öncesinde çıkan. Hatta gergin ve duygusaldım 1-2 gün kala. Ben adet belirtilerine çok benzettim açıkçası. Ama biraz daha erken başladı.
Ha bir de ben de sarı akıntı oldu. Kaşıntı, yanma, koku yoktu hiç. Üşütmüş olabileceğime yorduk.

Ben 4 gün kala falan dayanamayıp erken gebelik testi yaptım, tabi ki sonuç hüsran oldu. Garip bir şekilde, adetin geçmesini bekleyemeden hüsran olacağını bile bile ısrarla bir sabah bir akşam test yaptım ben.

2 gün kala ovulasyon testi denedim, çizgi belirmeye başladı. Ertesi sabah ve akşam yaptığımda koyulaşmıştı. Tekrar gebelik testi yaptım gün içerisinde farklı zamanlarda. Hafif çizgi belirdi ama hiç emin olamadım. 15 Şubat adet günümdü, 16'sında kan testi yaptırdım 282 çıktı. 2 gün sonra 527, bi 2 gün sonra da 1127 çıktı.

Canım ne güzel anlatmışsn yaşamış gibi oldum. Ben de dün 2gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı tabi ama şüphelerim devam ediyor. Mide yanması var anlattığın gibi akıntı var gaz var.Birşey danışmak istiyorum haftasonu 5saatlik yola gitcem kendi aracımızla eşim kullanacak pazar da döncez bat yarın.acaba bebek varsa bir zararı olur mu yolculuğun? Çok endişeliyim

Hayırlısı olsun, inşallah bebişin seninledir.
Yolculuk konusunda bir şey diyemiyorum ama sakıncası yoktur diye düşünüyorum. Çünkü bir sürü insan ilk haftalarda bilmiyor hamile olduğunu ve günlük hayatlarına devam ediyorlar.

Arkadaşlar Ovulasyon testimde günlerdir devam eden çift çizgi kayboldu gibi Bata 5 gün kaldı gebelik testi yaptım o da tek çizgi ümidim kırıldı biraz yinede beş gün bekleyeceğim

endişelenmeyin. 9 haftalık hamileyken ben de otomobille 5 -6 saatlik yolculuk yapacaktık. doktorum "bir sakıncası olmadığını yalnız sık mola vermemizi" söylemişti. inşallah şüpheleriniz doğrudur ve güzel haberler alırsınız

teşekkür ederim canım sık mola veririz zaten sık idrara çıkmaya başladım. içimi rahatlattın canım 9 haftalığa böyle dediyse benim ki varsa 4 haftalık.bişicik olmaz o zaman

Sağol canım belki de değilimdir ama öyleysem riske atmak istemedim. yine de gidicem ha arabada oturmuşum ha ofiste ha evde. zaten kendi arabamız olduğu için sıkıntı yaşamam

Tobikcim insallah oylesindir guzel haberlerini bekliyorum.benimde 8.gun ovulasyon testim cift cizgiydi 2 gundur tek cizgi bugun 10.gunum insallah catlamistir merak icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…