Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

arkadaşlar adeti düzensiz olan bayanlar elinde fazla ovulasyon testide varsa adeti bittikten sonra testlerini yapmaya başlayabilir. her kadının yumurtlama günü aynı olmuyor çünkü. testinizi ilk idrarınızla yapmıyorsunuz. testi yapmadan önce 3 saat kadar sıvı almayın ve idrarınızı tutabilmiş olun. testinizi sabah yapmışsanız akşam 7-8 gibi tekrarlayabilirsiniz çünkü çizgi koyulaşabilir akşama kadar. çizgi testi kullanmaya başladıktan sonra belirlii bir gün sonra koyulaşmaya başlıcak ikii çizgi görmeniz yumurtladığınız anlamına gelmez test negatif demek olur. pozitif olması yani yumurtlamanın olacağının sinyali ikinci çiizginin kontrol çizgisi ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması durumunda gerçekleşiyor. koyu çizgiyi gördükten sonraki 24 ila 36 saat arasında yumurtanız çatlayacak demektir. o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendirin. ama testi ilk kullanmaya başladıktan sonrada koyu çizgiyi görene dek gün aşırı birlikteliik hamile kalma şansınızı yükseltecektir.

bugun kargo geldi ilk testi yaptım bugun adetin başladığı günden itibaren 12.gün ve ikinci çizgi var ama silik çıktı acaba kaç günde koyulaşırki çok sitresli bi durum

dün yaptığım testte çizgi silik çıkmıştı bugun yaptığımda hiç çizgi cıkmadı bu ne demek arkadaşlar bilen varmı

dün yaptığım testte çizgi silik çıkmıştı bugun yaptığımda hiç çizgi cıkmadı bu ne demek arkadaşlar bilen varmı
Ya testi yanlış yaptın ya da yumurtan bugün-yarın çatlayacak.

Haziranda bebek için çalışmalara başladık.eylüle kadar olmadı pek sallamıyodum ama sonra takmaya başladım.netten sipariş ettim ve yapmaya başladım çift çizgi yakalamazdan 1- 2 gün önce ilişki olmuştu.bat gününde hamile olduğumu öğrendim.3 ay sonra da bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi korunuyorum ama ilk adet sonrası korunmayı bırakacağım.hakkımızda hayırlısı olsun.

hiç cizgi yok derken soldaki çizgi var ikinci çizgi yok bugun adetin başladıgı günün 12.günü ne zaman koyulaşır ki

bu arada çok geçmiş olsun rabbim sana hayırlısıyla bi evlat nasip etsin inşallah bende 2 aydır hergünü böyle sitres yaparak geçiriyorum bu testleri duyunca baya ilgimi çekti iki gundur yapıyorum umarım işe yarar

yarensu_ sağol. rabbim bunu uygun gördü.yapacak bir şey yok
soldaki hep var zaten ama diğer çizgi yavaş yavaş koyulaşıyor ve birden pat diye silikleşiyor.işte koyulaşmaya başladığı zaman gün aşırı ilişkiye başla ve adete 3-4 gün kalana kadar devam et.testi ilk idrarla yapma.4 saat idrara çıkma ve 2 saat sıvı alma.benim 15.gün koyuydu sanırım.16.gün silikleşti.adetinin düzenine göre değişir ne zaman koyulaşacağı.normalde düzenli midir adetin?2 ay çok kısa bir süre.zaten forumları biraz gezdiysen 6 aydan önce hamile kalmanın mucize gibi bir şey olduğunu da anlamışsındır.rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor kısacası.stres yapma.bat gelmeden de gebelik testi falan yapma.bu arada yaşın kaç canım ve kaç aydır deniyorsun,ilk mi?

26 yaşındayım ben 4 yıldır evliyim ama yılbaşından sonra özellikle denemeye başladık adetim 30günde bir oluyo ama benim kistlerim var gerçi doktora gittim hiç bi sorun yok rahim tembellik yapmıştır dedi aynen doktorlarda 6 ay diyor zaten daha öfflemek için çok erken biliyorum ama bilirsin işte bir gün bile sitres olmaya yetiyo bu konuda ben garanti olsun die adetin başladığı günün 11.günü başladım teste iki kere yaptım ilk gün dedigim gibi silikte olsa çizgi vardı bugun hiç yoktu gerildim bende panik oldum yumurtlamamı geçti die zaten bi görsem o ikinci çizgiyi hamile kalmış kadar sevinicem senin yaşın kaç bu arada canım

Ben 29 yaşımdayım.4 yıllık evliyim ama haziranda denemeye başladık.sonrasını yazmıştım zaten.ben eylülde adetimin 22 günü hafif bi lekelenme gördüm.yerleşme kanaması sanmıştım.bu ay oldu falan diye düşünmüştüm.sonradan devamı geldi meğer adet olmuşum.ama benim adetim 7 gün sürer. yani 8. gün yumurtlamışım.ama gel gör ki ekimde de tam 24.gün sonra yumurtladım.30 günde 1 oluyo diyosun ama değişebiliyo hele ki tuttu mu tutmadı mı stresi de çok etkiliyor.hem yaşın genç hem de yeni denemeye başlamışssın.6 ay dene bemce.olmazsa bi doktora gözükürsün.ben hamile kaldığım ay gidip tahlil yaptırmıştım.hepsi normal çıkmıştı.çncesimdeki 4 yıl korunmak için hap falan kullanmadın değil mi?

yok canım benim kistlerim vardı onlar bigün patladı hatta ben bi hafta hastanede yattım falan o zamanlar nişanlıydım neyse doktorum da evlendikten sonra asla korunmucaksın sen ilaç çmiceksin dedi o yüzden ben hiç dışardan bişi alıp korunmadım bu arada yumurtlama cidden cok farklı bi olay dünkü test silik demiştimya bugunku testte çizgiyi gördüm yine aslında yarın 14.gun muhtemelen yarın dan sonra heran olabilir diye düşünüyorum bu arada sana çok teşekkür ederim kendi derdin gibi ilgilendin

Estağfurullah canım.ne demek.çok geçmiş olsun.bu ay mutlu haberi alırsan yaz buraya olur mu?hakkımızda hayırlısı olsun.

Ayyy olmuyo.. cildiricam sanırım. Her ay bi bulantı var, ay kokular etkiliyor sanki diyorum ama bebiş yok, hep regl oluyorum. Bu ay internetten sipariş verip bnde test aldım bide onu deniyim dedim. Bende polikistik over var ve en son adet döngüm 40 gundu. Bu ay döngümün 27. günündeyim ve hala ikinci çizgi silik. Ne zaman koyulasacak yaa diğer herşeyi deniyorum da. Umutsuzlasmaya başladım

Bugun adet başlamasının 14.günü 30günde bir oluyo deliricem hergün çizgiyi beklemekten sizce bı umut varmı bu ıkıncı cızgıyı gorebılcekmıyım yardım edın lütfen

Eklentiler

• 20160214_152818.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 454

Canım sitres yapma kendine bak etkıler bende ıkı aydır uğraşıyorum inşallah bu testler işe yarar bebişlerimize kavuşuruz

Kizlar bende ovulasyon testi aldim bu ay. sabah ilk idrarimdan sonra saat 10 gibi yaptim daha belirgin kirmiziydi. bide biraz once yaptim onunda fotografini ekledim. 13. gunumdeyim.

Eklentiler

• 20160215_135014.webp
    47 KB · Görüntüleme: 501
Kızlar selam,
Ben testi hep akşamları yapıyorum, çalıştığım için gündüz uygun olmuyor. acaba akşam yapıldığı için ikinci çizginin hep silik görünüyor olması olabilir mi? gündüz mü yapmak daha doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…