Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERE BİR SORUM OLACAKTI. 2 AYDIR KORUNMUYORUZ. REGL DÖNGÜM 28 GÜN ARAŞTIRDIM 12-14 -16 -18 GÜN YUMURTLAMA DİYE İLK AY OLMADI. BENDE OVULASYON TESTİ ALDIM ÇİFT ÇİZGİYİ 11. GÜN GÖRDÜM ÇİFT ÇİZİGİYİ GÖRDÜGÜM GÜN SSONRAKİ 2 GÜN VE DAHA SONRASINDA GÜN AŞIRI BİRLİKTELİK OLDU. ŞİMDİ REGLİME 10 GÜN VAR. 2 GÜNDÜR BENDEN SU GİBİ SARI BİR AKINTI GELİYOR BUNU YAŞAYAN OLDUMU ARANIZDA? TEŞEKKÜLER ŞİMDİDEN

Merhaba Arkadaslar, bende ilk kez bu ay Clearblue Dijital "gülen yüz" Ovulationstesti kullandim.. 18. gün yanip sönen gülen yüz ilk defa cikti basta sevindim.. sonra hergün kullanmaya devam ettim ve bugün 22. gün halen yanip sönen gülen yüz cikiyor ekranda.. yani toplam 5 gündür yanip sönüyor ve birtürlü sabit gülen yüzü göremedim.. tabi ne olur ne olmaz diye bu günleri degerlendirdik.. acaba basina böyle bir durum gelen arkadaslar varmi? Yani bu durumda hamile kalabilirmiyim yoksa sabit gülen yüz sartmi.. yardimci olursaniz sevinirim.. tskler

Kizlarrr netten innovita marka alabilirsiniz cokda uygun 20 tane ovu. Testi 3 tane gebelik testi 25 tl idi aldigimda ve digerleri gibi hep iki cizgi gistermiyo eger yaklasirsa yumurtlama gunu hafif cizgi cikiyo bende ilk tek cizgi cikti sonra yaklastikca hafif ikinci cizgi cikti cok sukur bebega karar verdigimiz ay Rabbim nasip etti

O testi kullandigim ay ilk defa 1 hafta erken adet oldum cok sasirdim. Ilk basta yerlesme kanamasi olabilirmi diye düsündüm sonra baktimki cogaldi yani sanirim normal adetimi gördüm bu yüzden test falan yapmadim. Bakalim bu ay tekrar denicem..

Pyroclini test aldım bende bugün ama iki aydır duzuensiz olduğu için kullanicam hangi gün başlasam bilemedim 5 adet çıkıyor içinden deneyen arkadaslar varsa fikrinizi merak ediyorum silik çıkınca yaklaşmış mi oluyor

Düzensiz adet varsa fazla Almanda yarar var.Mesela 35 40 lı olanlar var ben kasık Ağrı'm başladığında yapmaya başlıyordum testi.Hatta hamileliğimi bile Ovulasyon testinden ögrendim.Kapıda ödemeli alabilirsin uygun oluyor.5 tane yetmez

Teşekkür ederim peki silik çıktığında degerlendirmelimiyim

Teşekkür ederim peki silik çıktığında degerlendirmelimiyim
Arka arkaya takip etmen gerekiyor.Ve anında damlattığın gibi ikinci çizgi belirip daha fazla koyulaşıyorsa 1 gün sonra yumurtlama olacak demektir.O koyulaşmayı görmeden yumurtlama veya hamilelik olmaz zaten.Kasık agrısı ve akıntıyı kontrol edebilirsin aynı Zaman'da.

Zaman ayırdığınız için sağolun gece gece

İyi akşamlar
Bir sorum olacak
İlk defa bu ay ovulasyon denedim
Döngümün 14.günü
Acaba pozitif mi birkaç güne mi pozitif olur

Eklentiler

• IMG_1855.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 387
Boş geçirme yine de aynı koyulukta olunca demişlerdi ama her insanda değişiklik gösterir bata da net gozukuyor

Merhabalar ben gecen ay ilk defa clearblue dijital ovulasyon testi kullanmistim fakat sürekli yanip sönen yüz cikmisti yani sonuc olumsuzdu... bu ay yine basladim kullanmaya ve dün nihayet sabit gülen yüzü gördüm hani su ekrandan 2 gün boyunca silinmeyen.. dünü degerlendirdik tabi ama peki böyle olunca kesin yumurtlama oluyormu yani acaba kesin hamile kalma sansim ne kadar.. Bu sekilde hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olurmusunuz lütfen..

Kac gün sonra gördün canim sabit yüzü bende ilk kez kullaniyorum clearblue testini 6.ci gündegim 3 gündür yanip sonen yüz cikiyor sabit olan cikmicak diye endiseleniyorum

Kac gün sonra gördün canim sabit yüzü bende ilk kez kullaniyorum clearblue testini 6.ci gündegim 3 gündür yanip sonen yüz cikiyor sabit olan cikmicak diye endiseleniyorum

Dedigim gibi bu ikinci kez kullanisim.. ilkinde 8 gün yanip söndü yani olumsuzdu ki adet oldum zaten.. bu ay tekrar basladim kullanmaya 4 gün yanip söndü 5. gün sabit yüzü gördüm ve iki gün ekrandan silinmedi. Degerlendirdik tabiki ama bilmiyorum insallah tutmustur.. adetime daha 8 gün var beklemedeyim..

InsaAllah tutmustur canim ya darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…