Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

cuma gunu tekrar gıdecegım. hayırlısı canım haber ederım burdan :)

Canım aksam ewe gelince test yapıtım negatif çıktı. Idrarımı yaptıktan sonra ıkı uç damla kan geldı. Sanırım hastalandım suan gelen gıden yok ama geceyı beklıycem. Ya canım hiç böyle gecıkmemiştı bır hafta geçti tam. Umutlanmıştım. Neyse hayırlısı canım.

Hayirlisi olsun insallah

canım hic kafana takma stresten olmuştur gecıkmeler o yuzden sen moralini yuksek tut.zaten bu ay ovulasyon testi alıcaksın.elinde somut bilgiler olunca kendını daha rahat hissedersin.en azından yumurtladın mı yumurtlamadın mı derdı olmaz.o bile insanı rahatlatıyor.simdi niye oldu bole sole mi oldu diye dusunmeyi birak onumuzdeki aya odaklanalim.bu arada bende dun doktora gittim kan testi pop smear aldi benden.yillardir doktora gitmeyince pop smear da bakalim dedi.kan sonuclarim daha belli olmadi.burda turkiyedeki gibi hemen belli olmuyor galiba.vajinal ultrasonla bakti.keseyi goremededi.cok kucuk ondandir.ragim duvari kalin hamilelikteki gibi.iki hafta sonra gel dedi.benide kese goruncek mi dis gebelik mi telasi sardi sana diyorum ama insan oglu iste yinede kendisine engel olamiyor stres oluyor.rabbim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimaza almayi nasip eder insallah.Bol bol birbirimize dua edelim

Edelım canım. Tebrık edıyorum senı :) sag saelim eline alırsın ıslah :) telaş ve sıkıntıı yapma. Küçük oldugum için kese gorunmemıştır. Rahimin kalınlaşması güzel. Stres yapmayı bırak artık ewet bu ay o testlere başlayacağım var mı önerın

sağ ol tatlım inşallah simdi sıra sende.ben ilk 2 ay clearblue kullandım.20 çubuklu olanını almıştım.o iki ay olmadıDaha sonra.bu ay amazondan clinic guard diye bişi almıştım ucuzdu. adetimden 10 gun sonra basladım ucuz olanını yapmaya.ıkıncı çizgi koyulaşmaya yakın.(Clearbluedan 2 çubuk kalmıştı) onlarla doğruladım ovülasyon günümü.(gülen yüz çıktı) .sende böyle yapabılırsin sonuçta ucuz olanlarda işe yarıyor.Ama digital olanının faydası şu ki küçümsencek bişi değil. çizgiler tam koyumu değil mi diye kafa yormana gerek kalmıyor.(yani bu gün mü ilişki olsun diye)direkt ekranda hamile kalabilceğin günlerde gülen yüz çıkıyor.

Merhaba bizde 3 aydır çoçuk istiyoruz ama olmadı ve ben bu ay ovu testi aldım ben yurtdısındayım pakette 5 tane var ismide exacto 17€ ya aldım hadinnn hayırlısı ayna andada incir kürü uyguluyprum ve bol bollll duaaa allahım isteyen herkese nasip etsin bizde dahil

Ovulasyon testlerinden bir türlü verim alamadim. Test bi gün silik cizgi çıkıyor bi gün hic cizgi yok. Her gün farkli farklı sonuclar.Ustelik hic bi zaman da net kırmızı cizgi çıkmadi. Kan testlerimde ovulasyonum normal olmasina ragmen ovulasyon testleri hicbir ise yaramadi. Eczacı illaki tam kırmızı çizgi cikmasi gerekmez en koyu olduğu gun ovulasyon olur dedi ama. Bu da ise yaramadi.

Gunlerdir kadınlar kulübünde hamilelik regl ve ovulasyon ilgili konular araştırıyorum ve sunu anladım herkesin vücudu ve isleyisi kadar farkli ki.Kimi 10 gun adet görüyor kimi 2 gün. Bir cok bayan hamileyken bile adet görüyor kiminin ovulasyonda da kanama oluyor. Yumurtlama ve adet süreleri tipleri tamamen farkli.Herkesin hamilelik belirtileri de tamamen bambaska. Ayrica klasik olarak bildigimiz bi çok bilgi de yanlış.Binlerce yorum okudum hamile kadınların cogunda baş dönmesi ve mide bulantisi hic olmamış.
İlginç olan herkes kendininkini standart kural zannederek digerlerine 'şu saatte şu kadar kanama olacak, olmazsa anormal' diyor.Ama bir arastiyorsunuz anormal olan kendisininki

bu arada certain ve laboquick marka ovulasyon testleriydi benimkiler.

Merhaba,

Amerikada yasiyorum ve Temmuzun 26'sinda Istanbul'a gelecegim. Isteyenlere clearblue dijital ovulasyon testi, gebelik

testi, preseed jel gibi urunler getirebilirim. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilir. Hem daha uygun fiyata hem de daha

guvenilir urunler elde edebilirsiniz. Mesajlarinizi bekliyorum. En yakinda zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle :)

Ben çok adi bir ovulasyon testi kullanmıştım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım. Bence bir marka kullanmaya ve kullanırken dikkat edilmesi gereken şeylere önem vererek kullan. O zaman verimli sonuç alacağını düşünüyorum.

Merhaba clearblue nun internet sitesinde bilgi yazıyor. Yanıp sönen güler yüz verimli dönem anlamındaymış this HTML class. Value is http://www.clearblue

canim ben bu ay kullandim ve su an hamileyim muhtesem bisey cok kolay ve hemen sonuc veriyo ben clearblue digital ovaluasyon testi kullandim siddetle tavsiye ederim
Bu ovülasyon testi nedir nasıl bişey ilk defa duyuyorum o testi kac kez kullanabiliriz hep onumu yoksa tek kulnmlık mı

Merhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıyım 2 aydır klomem duphaston tedavisindeyim 2. Aymdada olmadı şimdi 3. Ayda ovulasyon testi istedim.. umarım bi faydası olur

merhaba galenik ovulasyon testi kullandığınızı gördüm memnun kaldınız mı acaba ve sonuç alabildiniz mi bende bu ay galenik kullandım ondan çok merak ediyorum teşekkürler iyi günler

merhabalar bugun aranıza katıldım burdaki konu benide o testleri almaya teşvik etti bugun sipariş verdim kargoda umarım işe yarar 2 aydır deliricem

Slm kızlar bende laboguick denilen bir marka sipariş verdim netten dün elime geçti ben 30-32 günde adet görüyorum 1 şubatta adet oldum ayın 8 de bitti bugün 10. Gün ben bugün bu teste baslamalimiyim hangi günler başlanmalıdır hangi saatte yapılmalı çizgi silikse yakınlaşma olmalimi yoksa köyü çizgiyi mi beklemeli eğer koyu olursa yakınlaşma o gün ve ertesi gün mu olmalı bu konu hakkında tecrübe sahibi olan arkadaslar yardımcı olabilirlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…