Bende clear blue kullanıyorum ama gulumseme cıktıgında tam ıkı cızgı oluyor
10 kezlik benimki 20 likte varkaç kullanımlık bu dıgıtal test?
Merhaba kızlar bende yeni üye oldum bu ovulasyon testini bende yeni kullanmaya başladım bize biraz yardımcı olur musunuz ne zamanlarda test kullanılırsa çıkar bizde hamis olmak istiyoruz şimdiden teşekkürlercanim ben bu ay kullandim ve su an hamileyim muhtesem bisey cok kolay ve hemen sonuc veriyo ben clearblue digital ovaluasyon testi kullandim siddetle tavsiye ederim
Değişiyo canım bende 10 luk vardı 20 likte oluyorclearbule dıgıtal kaç kullanımlık??
Canım bu testlerinde hangisinde güle yüz çıktıysa o yumurtlama döneminKızlar bende bu ay ovulasyon testı kullanıyorum bı baksanıza resımlerıme bu ılk ıkı gunun 3 gun daha yapacagım ? Yorumlarmısınız tecrubelı arkadaslar
Merhabalar.. testler sayesinde tabi öncelikle Allahın izni ile hamile kaldım doğum yapmak üzereyim bi kızım olacak inşallah.. ben 50 tane almıştım bu testten internetten istedim laboquik (yanlış yazmadım inşallah) marka testti. Adetleri düzensiz oldugu için biter bitmez hergün yaptım testi nasıl olsa çok elimde var diye düşünerek adetimin 14. Gününde silik çift çizgi oldu 15 ve 16 da biraz daha koyuldu ve o günlerde deneme oldu o ay tuttu çok şükür.. ben adetim gecikince de bu testlerden yaptım hemen gebelik testi almadım çok koyuydu çizgiler sonra da zaten gebeliğimi öğrendim.Merhabalar acaba rica etsem daha önceden bu başlık altına yazıp hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar.Testi yaptıktan sonra(Hangi markanın testi) kaçıncı çizgiyi görüp hangi günlerde ilişkiye girip hamile kalıp kızları mı erkek çocukları mı oldu yazabilirler mi?
O konuda bi bilgim yok malesef.. hayırlısını isteyin kız erkek ne farkeder Rabbim gönlünüzce versinbende pkoluyum tedavi ile 1 kızım oldu büyüttüm şükür kardeş istiyor bende allah iki meyveden taddırmayı nasip etsin 1 kızım oldu şimdi oğlan çocuğu istiyorum ovulasyon kitini alacağım ama erkek çocuğu için hangi zaman uygun çift çizgiyi koyu gördüğün günmü?yok ertesi gün 24-36 saatmi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olun
Fiyatı ne canımMerhabalar
Elimde 31 adet laboquick marka ovulasyon testi ve 5 adette gene ayni marka gebelik testi bulunmakta. 50 adet almistim internetten. Kullandim ise yaradı ve suan 31 haftalik hamileyim. Baskalarinin isine de yarasin yuzlerini güldürsün istiyorum. Hepsinin son kullanma tarihi 2018. Ihtiyac duyan birine gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?