Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

Selam kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullandım o gülen suratıda gördüm denedik adet günü son iki hafta ilişkiye girmedik ama malesef adet oldum ama durumum farklı korkuyorum açıkcası çok sancılı bi şekilde kanamam oldu ilk başta kahverengi lekeler sonrasın da kan geldi ama normal adetimden çok fazla ağrılı ve pıhtılı geliyor sol kasığımda batmalar ve baskı var sol göğüs kafesimde de aynı ağrı ve sıkışma oluyo bu durumdan korkmaya başladım dış gebelik durumu olabilr mi internetde öyle diyo sizce beklesem mi kanamamın bitmesini yada doktora görünsem mi bilemedim lütfen yardım edin korkuyorum

Kızlar bende bu ay ovulasyon testı kullanıyorum bı baksanıza resımlerıme bu ılk ıkı gunun 3 gun daha yapacagım ? Yorumlarmısınız tecrubelı arkadaslar

Eklentiler

• IMG-20160513-WA0011.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 605
canim ben bu ay kullandim ve su an hamileyim muhtesem bisey cok kolay ve hemen sonuc veriyo ben clearblue digital ovaluasyon testi kullandim siddetle tavsiye ederim
Merhaba kızlar bende yeni üye oldum bu ovulasyon testini bende yeni kullanmaya başladım bize biraz yardımcı olur musunuz ne zamanlarda test kullanılırsa çıkar bizde hamis olmak istiyoruz şimdiden teşekkürler

Slm kızlar bende yeni uyeyim ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar bize yardımcı olur musunuz

Kızlar Merhaba,
Size yaşadığım deneyimi aktarayım. 2 aydır eşim ile korunmadık. İlk ay iki günde bir 11. günden itibaren ilişkiye girdik olmadı. Bu ay clearblue yumurtlama testi ve preceed jel aldım. Yumurtlama dönemlerimi her sabah takip ettim ve 15. gün pozitif çıktı o gün ve ertesi gün preeceed jel kullanarak ilişkiye girdik. Sonra normal hayatıma devam ettim. Adetten 10 gün erken hamilelik testi ve adetten 5-4 gün önce yumurtlama testi yaptım hepsi negatifti. O yüzden hamile kalmadığımı düşünmüştüm. Adetim 2 gün gecikince gece merak ettim ve aynı anda hamilelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Hamilelik testi pozitif çıktı ama test çizgisi control çizgisinden daha açıktı. Ama net belliydi iki çizgi. Ovulasyon testinde ise Test çizgisi kontrol çizgisinden koyuydu. Ve 5 gün gecikmeye kadar testleri tekrar ettim hep aynı çıktı. Gebelik testleri bende hiçbir zaman aynı renk olmadı hep test daha silikti. Ve kesinlikle ovulasyon testleri eğer hamile iseniz çift çizgi çıkıyor. Adetim 5 gün geciktiğinde doktora gittim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Doktor kan testi bile yaptırmadı direk ultrasonla baktı ve miniği gördük:) Sorularınız olursa yeni başından geçmiş birisi olarak cevaplarım. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Kızlar Merhaba,
Size yaşadığım deneyimi aktarayım. 2 aydır eşim ile korunmadık. İlk ay iki günde bir 11. günden itibaren ilişkiye girdik olmadı. Bu ay clearblue yumurtlama testi ve preceed jel aldım. Yumurtlama dönemlerimi her sabah takip ettim ve 15. gün pozitif çıktı o gün ve ertesi gün preeceed jel kullanarak ilişkiye girdik. Sonra normal hayatıma devam ettim. Adetten 10 gün erken hamilelik testi ve adetten 5-4 gün önce yumurtlama testi yaptım hepsi negatifti. O yüzden hamile kalmadığımı düşünmüştüm. Adetim 2 gün gecikince gece merak ettim ve aynı anda hamilelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Hamilelik testi pozitif çıktı ama test çizgisi control çizgisinden daha açıktı. Ama net belliydi iki çizgi. Ovulasyon testinde ise Test çizgisi kontrol çizgisinden koyuydu. Ve 5 gün gecikmeye kadar testleri tekrar ettim hep aynı çıktı. Gebelik testleri bende hiçbir zaman aynı renk olmadı hep test daha silikti. Ve kesinlikle ovulasyon testleri eğer hamile iseniz çift çizgi çıkıyor. Adetim 5 gün geciktiğinde doktora gittim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Doktor kan testi bile yaptırmadı direk ultrasonla baktı ve miniği gördük:) Sorularınız olursa yeni başından geçmiş birisi olarak cevaplarım. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Sente lady marka ovulasyon testi kullanan var mı kızlar bi yardimci olurmusunuz? nasıl kullanicam ilk defa kullancam nasıl yapmam lazım yarın adetim son günü lütfennnn

Merhabalar acaba rica etsem daha önceden bu başlık altına yazıp hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar.Testi yaptıktan sonra(Hangi markanın testi) kaçıncı çizgiyi görüp hangi günlerde ilişkiye girip hamile kalıp kızları mı erkek çocukları mı oldu yazabilirler mi?

Merhabalar.. testler sayesinde tabi öncelikle Allahın izni ile hamile kaldım doğum yapmak üzereyim bi kızım olacak inşallah.. ben 50 tane almıştım bu testten internetten istedim laboquik (yanlış yazmadım inşallah) marka testti. Adetleri düzensiz oldugu için biter bitmez hergün yaptım testi nasıl olsa çok elimde var diye düşünerek adetimin 14. Gününde silik çift çizgi oldu 15 ve 16 da biraz daha koyuldu ve o günlerde deneme oldu o ay tuttu çok şükür.. ben adetim gecikince de bu testlerden yaptım hemen gebelik testi almadım çok koyuydu çizgiler sonra da zaten gebeliğimi öğrendim.

bende pkoluyum tedavi ile 1 kızım oldu büyüttüm şükür kardeş istiyor bende allah iki meyveden taddırmayı nasip etsin 1 kızım oldu şimdi oğlan çocuğu istiyorum ovulasyon kitini alacağım ama erkek çocuğu için hangi zaman uygun çift çizgiyi koyu gördüğün günmü?yok ertesi gün 24-36 saatmi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olun

O konuda bi bilgim yok malesef.. hayırlısını isteyin kız erkek ne farkeder Rabbim gönlünüzce versin

Merhabalar
Elimde 31 adet laboquick marka ovulasyon testi ve 5 adette gene ayni marka gebelik testi bulunmakta. 50 adet almistim internetten. Kullandim ise yaradı ve suan 31 haftalik hamileyim. Baskalarinin isine de yarasin yuzlerini güldürsün istiyorum. Hepsinin son kullanma tarihi 2018. Ihtiyac duyan birine gönderebilirim.

Fiyatı ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…