ayy aminnn inşallah canım..Canım sitres yapma kendine bak etkıler bende ıkı aydır uğraşıyorum inşallah bu testler işe yarar bebişlerimize kavuşuruz
ayy insallah :)))bence bugünü es geçme.. hadi inşallahh tutar bu ay..
gebelik testletindede cift kirmizi gormek dilegiyle
Bildiğim kadarıyla bu koyulukta yumurtlama için pozitif. Hayırlı haberler verirsin umarım bi kaç haftayaDün 14.günün resmini atmıştım buda bugunku değer sizce olmusmu yoksa daha koyulaşıcakmı
Bildiğim kadarıyla bu koyulukta yumurtlama için pozitif. Hayırlı haberler verirsin umarım bi kaç haftaya
bgn 14. gun ama dun ki saatle farkli dun 2 gibi yapmistm
Dün 14.günün resmini atmıştım buda bugunku değer sizce olmusmu yoksa daha koyulaşıcakmı
Canım hergün denemenin nedenini araştırdım bıraz spermlerın her seferınde 24saat canlıyken hangılerı kalıtelıyse onlar yumurtayla döllenmeyr çalışıyomuş bende hergun saat 3te yapıyrm testı bgnkunude paylaşırım senın testınde pozıtıf görünüyo bugun ve yarını mutlaka değerlendır hayırlı haberlerını beklıyorum ınsallah
Bugun 16.gün dünküne göre negatıfmı bu anlamadım
bu arada agrida hissedyor musun yumurtaliklarda
kuzum benimde 1 mart adet günüm inşallah olmayız Allahın izniyle ağrı şöyle ki sanki ara ara kasıklarda batma oluyor işte iki gundur koyuya biz 14-15-16 yı değerlendirdik tekrardan 18.günde falan koyulaşırmı bilmem akıntı yoğunluğu var ama ben kafamda hamile kalmak istediğmden psikolojık belirti yaratıyo olmaktan da korkuyorum bilemiyorum testleri hergüün yapmaya devam edicem zaten sende günlerini değerlendir normalde benim kistlerim oldugu için doktora gittiğimde sen geç yumurtluyosun 18.gün falan dedi ama 15.günde çift çizgi gördüm çok karısık yaaaa kafamda deli sorular
bende ilk kez ovulasyon testi denedigim icin benimde bi hayli karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?