Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

Dün 14.günün resmini atmıştım buda bugunku değer sizce olmusmu yoksa daha koyulaşıcakmı

Eklentiler

• 20160215_150553.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 490
benim anlamadigim ovulasyon gunlerinde bi gun arayla iliskiye girin diyolar ama koyuluk oyle bisey ki ya yrn bu kadarda olmazsa diye mecbur hergun deniyosun. sperm kalitesi nasil olur ki boyle ?

bgn 14. gun ama dun ki saatle farkli dun 2 gibi yapmistm

Eklentiler

• 20160216_092255.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 436
bgn 14. gun ama dun ki saatle farkli dun 2 gibi yapmistm

Canım hergün denemenin nedenini araştırdım bıraz spermlerın her seferınde 24saat canlıyken hangılerı kalıtelıyse onlar yumurtayla döllenmeyr çalışıyomuş bende hergun saat 3te yapıyrm testı bgnkunude paylaşırım senın testınde pozıtıf görünüyo bugun ve yarını mutlaka değerlendır hayırlı haberlerını beklıyorum ınsallah

Bugun 16.gün dünküne göre negatıfmı bu anlamadım

Eklentiler

• 20160216_151240.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 409
Dün 14.günün resmini atmıştım buda bugunku değer sizce olmusmu yoksa daha koyulaşıcakmı

Canim senin dun ve bgn koyuydu. degerlendiriyosun dimi? yrina ne olucagi belli olmaz cunku. benimde dun ve bgn ayni ama takvim yontemine gore yen yumrtamn catladigi gun tabi riskede atmk istmiyrm

insallah guzel hbrler alirz canim seninle hemen hemen ayni adet tarihmz sanirim benim bat 1 mart gorunuyor tabi insallah olmamda

bu arada agrida hissedyor musun yumurtaliklarda

kuzum benimde 1 mart adet günüm inşallah olmayız Allahın izniyle ağrı şöyle ki sanki ara ara kasıklarda batma oluyor işte iki gundur koyuya biz 14-15-16 yı değerlendirdik tekrardan 18.günde falan koyulaşırmı bilmem akıntı yoğunluğu var ama ben kafamda hamile kalmak istediğmden psikolojık belirti yaratıyo olmaktan da korkuyorum bilemiyorum testleri hergüün yapmaya devam edicem zaten sende günlerini değerlendir normalde benim kistlerim oldugu için doktora gittiğimde sen geç yumurtluyosun 18.gün falan dedi ama 15.günde çift çizgi gördüm çok karısık yaaaa kafamda deli sorular

bende ilk kez ovulasyon testi denedigim icin benimde bi hayli karisik

Bende sonunda geçen salı koyu çizgiyi gördüm. Şimdi de durmadan kendimde belirti arıyorum kasiklarim agriyo, akıntimda var. Ama sebebi baska da olabilir. Gebelik icin testi ne zaman yapsam ki?

Merhabalar arkadaşlar bende bugün başladım geçen ay 26 sında regl oldum bugün testden yaptım clearblue digital olandan ama yanlış yapmışım sonuç vermedi ama çift çizgi göründü çok hafif sizce bişey varmıdır böyleykende ilişkiye gireyim mi tahmini yumurtlama bu ayın 10 da dualarınız bekliyorum inşalalh olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…