Ovulasyon testlerinden bir türlü verim alamadim. Test bi gün silik cizgi çıkıyor bi gün hic cizgi yok. Her gün farkli farklı sonuclar.Ustelik hic bi zaman da net kırmızı cizgi çıkmadi. Kan testlerimde ovulasyonum normal olmasina ragmen ovulasyon testleri hicbir ise yaramadi. Eczacı illaki tam kırmızı çizgi cikmasi gerekmez en koyu olduğu gun ovulasyon olur dedi ama. Bu da ise yaramadi.
Gunlerdir kadınlar kulübünde hamilelik regl ve ovulasyon ilgili konular araştırıyorum ve sunu anladım herkesin vücudu ve isleyisi kadar farkli ki.Kimi 10 gun adet görüyor kimi 2 gün. Bir cok bayan hamileyken bile adet görüyor kiminin ovulasyonda da kanama oluyor. Yumurtlama ve adet süreleri tipleri tamamen farkli.Herkesin hamilelik belirtileri de tamamen bambaska. Ayrica klasik olarak bildigimiz bi çok bilgi de yanlış.Binlerce yorum okudum hamile kadınların cogunda baş dönmesi ve mide bulantisi hic olmamış.
İlginç olan herkes kendininkini standart kural zannederek digerlerine 'şu saatte şu kadar kanama olacak, olmazsa anormal' diyor.Ama bir arastiyorsunuz anormal olan kendisininki
bu arada certain ve laboquick marka ovulasyon testleriydi benimkiler.