Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

Bende medi smart kullandım ilk ay hamile kalmışdım içinde 5 tane var pozitifi gördükden 24-36 saat sonra çatlıyor

merhaba banada bu konuda yardımcı olurmusunuz.ovulasyon testi alırsam nasıl kullanacagım bılmıorum..ve adetim düzensiz 30 32 33 gün oluor ..ne yapacagım blmiorum yaaa

merhaba banada bu konuda yardımcı olurmusunuz.ovulasyon testi alırsam nasıl kullanacagım bılmıorum..ve adetim düzensiz 30 32 33 gün oluor ..ne yapacagım blmiorum yaaa

canım en son adetin kaç gün sürdü diyelim 30 gün sen buna göre 16.gün yumurtluyorsun.13.gün falan test yapmaya başla.çift çizgi çıkınca,ertesigün ve sonra bir kaç kez günaşırı çalış.riske atma :)

konu güncel değil sanırım, pek ıssız gördüm buraları :53: ama görüp ilgilenen olursa diye yazıyorum, ben de bu ay ilk defa kullanmaya başladım ov. testi. 1 haftadır bakıyorum. dün maksimum seviyeye ulaştı, ikinci çizgi çok koyu oldu. geceyi değerlendirdik ama sanırım bugünü de değerlendirip çalışmalıyız :16: sonuç olumlu olursa duyururum burdan iki hafta sonra :34: :49: :16:

konu güncel değil sanırım, pek ıssız gördüm buraları :53: ama görüp ilgilenen olursa diye yazıyorum, ben de bu ay ilk defa kullanmaya başladım ov. testi. 1 haftadır bakıyorum. dün maksimum seviyeye ulaştı, ikinci çizgi çok koyu oldu. geceyi değerlendirdik ama sanırım bugünü de değerlendirip çalışmalıyız :16: sonuç olumlu olursa duyururum burdan iki hafta sonra :34: :49: :16:

selam merak ettim de acaba sonuç ne oldu?
ben de bu ay test yapmaya başladım, 3 gün üst üste silik çıktı 2.çizgi, bugünse 2.çizgi hiç yok :50: yine de atlamadık bu günleri ama bakalım ne olacak..

Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ;)))

Kizlar buarada kullanirken 2.cizgi bende hep silik cikti ama yumurtlamamin oldugu gun 2.cizgi cok net cikti ve sonraki gun de belirgindi benimde kafam cok karismisti 2.cizgi hep silik cikti icin ama ise yaradi suan 4 hafta 5 gunluk hamileyim ;))

bayanlar gitti gidiyorda 50 li bi ovulasyon testi var. liboquick gibi bişe adı. ondan kullanan varmı. alsammı ondan acabaa:26::26:

Cornella arkadasim markasini sormussun ama ozel msj atamadim daha yeni uye oldugum icin markasi SURELAB gittigidiyordan aldim 2 gundegeldi benim cok isime yaradi umarim seninde isine yarar ve en kisa zaman da hamile kalirsin buarada 27 tl aldim icinde 25 tane ovulasyon 2 tane gebelik testivardi

bır sey sorucam cevap alabılırsem ne mutlu
ovulasyon yumurtlama testı yaptım ve gereklı zamanlarda calısma yaptım. yumurtlama bıttıkten ıkı gun sonra beyaz uzun bır akıntı geldı.
akıntı yumurtlama bıttıkten sonra olabılır mı ?ne kadar devam edebılır?

tskler

ben de clear blue kullanıyorum bu ay hiç gülen yüz çıkmadı 14. gündeyim cihaz mı bozuk ben de mi sorun var bilemedim daha önceki aylardaşimdiye kadar gülen yüzü görmüştüm stres yaptım eşim de varikosen ameliyatı oldu umutla bekliyoruz.Net sonuç verir mi bu marka başka bir marka deneyeyim mi:((

Ben de ayni durumdayim.. ikinci cizgi biraz silik cikti, ikinci gun biraz daha koyu. yarin yaptigimda gulmesini beklerken ikinci cizgi hic cikmadi.
ben almanyada yasiyorum testlerden en iyi marka diye biliyorum. bu ay ilk kez ovulation tests denedim bu ay hamile kalmazsam gelecek ay clear blue fertilitätsmonitor alacagim.

Allahim bebek isteyen herkese nasip etsin

Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ;)))

çok sevindim yaaa bizede inş. nasip eder rabbiimmm :)

Merhaba.ovulasyon testinde çift çizgi görünce mezamana kadar birlikte olmak gerekiyor.yardımlarnız için şimdiden teşekkürler aranıza yeni katıldım ;)

kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli olmaktadır.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar

merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.

kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli olmaktadır.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar

Canim bu testi kullanip ilk ay hamile kalanlar orANI %76 lardaymis. Ben 3 gebelik gecirdim ilk ikisi hemen oldu ama 3. Icin 1 yil bekledim ama malesef 3 gebeligimde husranla sonuclandi.4 ay once kurtaj gecirdim. Ve bu ay korunmaya biraktik. Doktorumun tavsiyesiyle bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim. Bakalim 2 hafta sonra belli olacak sonucu. Sen ne yaptin belli oldu mu sonuc

merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.

Canim doktorum bana adet bitiminden 2 3 gun sonra basla yapmaya cift cizgiyi gorene kadar dedi cift cizgiyi gordugunun ertesi gunu iliski olsun dedi bende oyle yaptim bakalim sonucu haber veririmm insallah rabbim herkese nasip eder

merhaba kızlar ben cıft cızgıyı 26. gunumde gordum hatta 2. cızgı dahakoyuydu. 27. gunumde (dün) yıne koyuydu ama bı oncekı gun bır tık fazla koyuydu. ılk koyu gordugum 26. gunde (ve 2 gun oncesınde de) ılışkı oldu. daha sonra olmadı. sızce yeterlı olurmu kı.yumurtayı kacırırmıyımkı. atesımde bugun 0,1 derece yukseldı
Eki Görüntüle 1202740 $Fotoðraf0030.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende pko olma ihtimali var. Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkıyordu ama son iki üç gündür sanırım çizgi belirginleşti. Ateşimi de ölçüyordum o da 36.1 çıkarken bugün 36.3 çıktı. Yumurtlama oldu mu yani ? Bilen birileri yorum yapabilir mi acaba???
Testteki son iki çubuk bugün yapıldı, ondan önceki iki çubuk da dün yapıldı.Bugün 21. gün.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Eki Görüntüle 1211071

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:)):49:herekese iyi şanslar dualarım sizlerle

Back
X