- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
insallah canim.sağlıcakla sende kabus yavruna hayırlı ugurlu bereketli bir.evladin.olur insallahMaşallah saglıkla gelişsin annesi :) inan inan hamişsin :) yarınki degerinde güzel cıkar inşallah allahım tamamını erdirsin saglıkla kavuş inş
oyyy kuzum nickini tam yazamadigim icin.cikmadi yoksa senide etiketlicektim şşükür ki gördünsevdabuzer canım yarınki sonucuda paylaş bizimle,inan çok sevindim yaaa inatla bakıyordum topiğe senden haber alabilmek için.
Ayy çok heyecanlandım kız mı erkek mi acaba?? Daha cinsiyete çok var tabii ama. Sağlıklı olsun gerisi boş zaten.
Topic bebişlerle doldu yine maşallahh, valla heveslendiriyosunuz insanı heee :)
tez vakitte sende mutlu haberi alırsın insallahTeşekkür ederim cvbın için bilemiyorum cuma günü gidecem doktora. Beklemek zor ama bekleyecem adet olacam gibi çünkü hayırlısı artık ve hamile
Hayırlısı bekliyorum cuma gününü cvbın içinde geç oldu kusura bakma teşekkür de ederim adet olacam gibi hissediyorum az önce kana benzer açık renkte lekelenme geldi bilemiyorum ya hayırlısı artıkve hamile olan arkadaşımızı da tebrik ederim ne güzel hayalin varmış benim de hayalim eşime böyle bi sürpriz yapmaktı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim
evet yeni ogrendim cok tesekkur ederim darisi başınıza insallahsizide tebrik ederim yeni öğrendiniz sanırım gebeliği, allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
Malesef adet oldum hamile değilim bu ay ama iyi dileklerin için teşekkür ederim sende var mı hamilelik yeni katıldığım için yorumları okuyamadımtez vakitte sende mutlu haberi alırsın insallah
nasip değilmiş demekki hakkindq hayirlisi neyse o olsun insallahMalesef adet oldum hamile değilim bu ay ama iyi dileklerin için teşekkür ederim sende var mı hamilelik yeni katıldığım için yorumları okuyamadım
Hayırlı olsun senin bebişte inşallah yarın tam kesinleşir Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevindim senin adına :)) ve teşekkür ederim hayırlısı değişmiş zamanı değilmiş bekleyecem bende geleceği günü nasipnasip değilmiş demekki hakkindq hayirlisi neyse o olsun insallah
ben dun sabah ogrendim testle dun ogleden sonrada kan tathliliyle kesinleşti yarin yeniden yaptirmam lazim tup bebek benim,cunku yarin test gunum.
canim hic ummadigin umudunun olmadigi zamanda oluyor rahay birak kendini emin olki ne kadar kafaya takarsan o kadar,zor oluyor tez vakitte hayırlı haberi aloroain insallahHayırlı olsun senin bebişte inşallah yarın tam kesinleşir Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevindim senin adına :)) ve teşekkür ederim hayırlısı değişmiş zamanı değilmiş bekleyecem bende geleceği günü nasip
Rica ederim canım ve sağolasın motiven için de artık öyle yapacam düşünmemeye çalışacam hamile gibi hissediyordum kendini demek ki değilmişim nasip işi ne yapalım zamanı var zamanını bekleyecem bendecanim hic ummadigin umudunun olmadigi zamanda oluyor rahay birak kendini emin olki ne kadar kafaya takarsan o kadar,zor oluyor tez vakitte hayırlı haberi aloroain insallah
iyi dileklerin icinde cok tesekkur,ederim
İnşallah canım cümlemizin rabbim saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlat nasip etsininsallah canim.sağlıcakla sende kabus yavruna hayırlı ugurlu bereketli bir.evladin.olur insallah
Yanımda sıpam(10 aylık) halâ uyumadı.gez toz uyu bol bol arkadaşım 10 gün yıkanamadığımı bilirim.allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı inşallah
benimde iki gün boyunca koyu idi canım sonra silikleşti 3 gün üst üste değerlendirdik bu süreci
beslenmeye önem veriyorum canım. çok teşekkür edirim ilgin için
Ahahahaha olur mu olur :)oyyy canim ya melek gibi bir kalbin var cok etkilendim senden bende ağlıyorum valla su an kardeşim hala inanamiyor abla bi tane daha yap diyor :)))
tamam canım bekliyoruz,siz devam ben sizi takip edeyim,bi kazaya uğramazsam benim daha var inşallah.oyyy kuzum nickini tam yazamadigim icin.cikmadi yoksa senide etiketlicektim şşükür ki gördün
yarin açıklanır aciklanmaz yazarim kuzum cok cok tesekkur,ederim topik bol bol bebislerle dolsun insallah))
Yanımda sıpam(10 aylık) halâ uyumadı.gez toz uyu bol bol arkadaşım 10 gün yıkanamadığımı bilirim.
Ay maşallah saglıkla katlanmiş dahada devam eder inş :) bebiş geliyor bebişşş
valla geliyor artik şaka falan degilmis :)))))Ay maşallah saglıkla katlanmiş dahada devam eder inş :) bebiş geliyor bebişşş
dogru soyluyorsun canim demekki zamani değilmiş hayirlara vesile olsun insallahhaydi gözün aydın o zaman :)
Allah büyük, her şeyde bir hayır vardır. bu kadar süre beklememizde de bizim görmediğimiz bir hayır vardır
çok sevindimmmm
Hiç şak yaparmı annesi bunca zaman beklemişsinvalla geliyor artik şaka falan degilmis :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?