ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

oyyy kuzum nickini tam yazamadigim icin.cikmadi yoksa senide etiketlicektim şşükür ki gördün
yarin açıklanır aciklanmaz yazarim kuzum cok cok tesekkur,ederim topik bol bol bebislerle dolsun insallah ))

tez vakitte sende mutlu haberi alırsın insallah

Malesef adet oldum hamile değilim bu ay ama iyi dileklerin için teşekkür ederim sende var mı hamilelik yeni katıldığım için yorumları okuyamadım
nasip değilmiş demekki hakkindq hayirlisi neyse o olsun insallah
ben dun sabah ogrendim testle dun ogleden sonrada kan tathliliyle kesinleşti yarin yeniden yaptirmam lazim tup bebek benim,cunku yarin test gunum.

nasip değilmiş demekki hakkindq hayirlisi neyse o olsun insallah
ben dun sabah ogrendim testle dun ogleden sonrada kan tathliliyle kesinleşti yarin yeniden yaptirmam lazim tup bebek benim,cunku yarin test gunum.
Hayırlı olsun senin bebişte inşallah yarın tam kesinleşir Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevindim senin adına :)) ve teşekkür ederim hayırlısı değişmiş zamanı değilmiş bekleyecem bende geleceği günü nasip

canim hic ummadigin umudunun olmadigi zamanda oluyor rahay birak kendini emin olki ne kadar kafaya takarsan o kadar,zor oluyor tez vakitte hayırlı haberi aloroain insallah
iyi dileklerin icinde cok tesekkur,ederim

canim hic ummadigin umudunun olmadigi zamanda oluyor rahay birak kendini emin olki ne kadar kafaya takarsan o kadar,zor oluyor tez vakitte hayırlı haberi aloroain insallah
iyi dileklerin icinde cok tesekkur,ederim
Rica ederim canım ve sağolasın motiven için de artık öyle yapacam düşünmemeye çalışacam hamile gibi hissediyordum kendini demek ki değilmişim nasip işi ne yapalım zamanı var zamanını bekleyecem bende

Yanımda sıpam(10 aylık) halâ uyumadı.gez toz uyu bol bol arkadaşım 10 gün yıkanamadığımı bilirim.

oyyy kuzum nickini tam yazamadigim icin.cikmadi yoksa senide etiketlicektim şşükür ki gördün
yarin açıklanır aciklanmaz yazarim kuzum cok cok tesekkur,ederim topik bol bol bebislerle dolsun insallah ))
tamam canım bekliyoruz,siz devam ben sizi takip edeyim,bi kazaya uğramazsam benim daha var inşallah.
Sizin kuzuları bi büyütelim bakalım.
Oyyy ne güzel yaa bir sürü bebişi oldu topiğimizin

haydi gözün aydın o zaman :)
Allah büyük, her şeyde bir hayır vardır. bu kadar süre beklememizde de bizim görmediğimiz bir hayır vardır
çok sevindimmmm
dogru soyluyorsun canim demekki zamani değilmiş hayirlara vesile olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…