- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
oyyy kuzum benim tesekkur ederimOh ohhh maşallah kuzucuğumuza ve tatlı annesine
Sıkma canını canım. Ben tüm hamileligimi dinlenerek yatarak gecirdim. Şükür bebislerimiz oldu bu senede bebisiniz için evde vakit gecir canım seneye inşaallah birlikte gezersiniz. Annem hep bana 1 sene iş bu sene bebisle ilgilenme vakti derdioyyy kuzum benim tesekkur ederim
ama ben mutsuzum ya doktor sehir disina cikmayin dedi ben yaz tatilinde burda kafayi yerim tum tatil yerlerimizi arayip iptal ettirdik(((((((((
sagol canim annemde en basindan beri gelme biz geliriz diyor ama kadinin ayagi kirik fizik tedaviye gidiyor disimi sikacam bu sene mecburSıkma canını canım. Ben tüm hamileligimi dinlenerek yatarak gecirdim. Şükür bebislerimiz oldu bu senede bebisiniz için evde vakit gecir canım seneye inşaallah birlikte gezersiniz. Annem hep bana 1 sene iş bu sene bebisle ilgilenme vakti derdi
İyi şükür . Yorucu geçiyor aslında . Oğlum yuruyor ve hamislik beni zorluyor peşinden koşmaya. Herşeyé soylenen surat yapann da bi babamız olunca . İşler daha zorlasiyir. Tayinimz ankaraya çıktı şükr. En azindan 2. Bebemi doğu illeri mahrumiyeti nde dogurmucam. Buna sevindim bugün . Zor zanaat annelik . ZaValli yavrular bize emanet.vorones canimm bebisle nasil gidiyor napiosun? Bu arada ben klomene basliyorummmmm sonunda
Ay Allah yardimcin olsun bebegim yaaaa. Kesinlikle es destegi sart yaaaa. Insaalah zamanla hele 2.de dogduktsn sonra halini anlar da daha destek olurrrrr. Canim ankarada neereye geleceksiniz Bende ankaradayim:)İyi şükür . Yorucu geçiyor aslında . Oğlum yuruyor ve hamislik beni zorluyor peşinden koşmaya. Herşeyé soylenen surat yapann da bi babamız olunca . İşler daha zorlasiyir. Tayinimz ankaraya çıktı şükr. En azindan 2. Bebemi doğu illeri mahrumiyeti nde dogurmucam. Buna sevindim bugün . Zor zanaat annelik . ZaValli yavrular bize emanet.
Az önce güya ben artık uyutmaya yim . Biraz Da senİN yatirmani BİLsin DİE biraktim babasina yavrumu O KADAR aglatti Kİ. En son catlar bu bebe die aldım elinden. Sonra kötü ben oldum . Zor yani. Beben olunca es destegi psikoloji çok önemli. KloMen in dé faydaisni görmüştüm ben . Umarım sen de hamis olursun.yakın zamnda
Akyurt çıktı canım. Nasıl bi yer hiç bilmiom. Sen neresindesinAy Allah yardimcin olsun bebegim yaaaa. Kesinlikle es destegi sart yaaaa. Insaalah zamanla hele 2.de dogduktsn sonra halini anlar da daha destek olurrrrr. Canim ankarada neereye geleceksiniz Bende ankaradayim:)
Bak guzel yere cikmis. Ulusa carsiya falan uzak ama kotu yer degil. Ben etimesgut tarafindayimAkyurt çıktı canım. Nasıl bi yer hiç bilmiom. Sen neresindesin
Olsun kuzum yolculuğu riskli bulmuş doktor.Anca yazabildim ben de.Iyisin inşallahoyyy kuzum benim tesekkur ederim
ama ben mutsuzum ya doktor sehir disina cikmayin dedi ben yaz tatilinde burda kafayi yerim tum tatil yerlerimizi arayip iptal ettirdik(((((((((
iyiyim canim sukur bir sorunum yok 6 temmuzu bekliyoruz kontrol icin :))Olsun kuzum yolculuğu riskli bulmuş doktor.Anca yazabildim ben de.Iyisin inşallah
Sağol canım benim bakalım tasinma vs. Bizi daha çok iş bekler . Sağlık olsun da gerSı boş. Dün falan grip le gecrdim çok zor oluo. Allah sağlıktan ayırmasın . Senin de iyi olduğuna sevindim. İyi bayramlar bu arada sana tüm topicevorones hayirli olsun canim
yavas yavas hersey hallolur canim allahin izniyle sen pasaya bebisimize kendine dikkat et sanada iyi bayramlar kuzumSağol canım benim bakalım tasinma vs. Bizi daha çok iş bekler . Sağlık olsun da gerSı boş. Dün falan grip le gecrdim çok zor oluo. Allah sağlıktan ayırmasın . Senin de iyi olduğuna sevindim. İyi bayramlar bu arada sana tüm topice
iyiyim canim benim cok sukur hicbir sorun sıkıntım yok.duyduk kuzum gecen hafta ayyy cok heyecanli bi duyguymus ya :)
olmaz mı tatlım ya,bu heyecan katlandıkça katlanacak inşallahh,benimde hamileliğim çok rahat geçmişti ne uyku,ne bulantı ne halsizlik seninde öyle olacak sanırımiyiyim canim benim cok sukur hicbir sorun sıkıntım yok.duyduk kuzum gecen hafta ayyy cok heyecanli bi duyguymus ya :)
hahhh iste hiçbiri yok bende boylede hamile oldugumu anlayamiyorum ki :))))olmaz mı tatlım ya,bu heyecan katlandıkça katlanacak inşallahh,benimde hamileliğim çok rahat geçmişti ne uyku,ne bulantı ne halsizlik seninde öyle olacak sanırım
Kussan daha mı iyi olcak kız:) boşver tadını çıkar güzelce dinlen uyu iş yapma yürüyüş yap bol bol 13 hafta bitince tabiihahhh iste hiçbiri yok bende boylede hamile oldugumu anlayamiyorum ki :))))
himmm kuzu ben biraz manyak ciktim ya :))) midem bulansin istiyorum olmuyor gerci kendimi bildim bileli bir iki kere bulanti yasadim :))) yürüyüş yapıyorum hr aksam ben doktor izin verdi kuzum.uyumak mi işte o bende yok :)) zorla uyuyorum hic gelmiyor uykum :)Kussan daha mı iyi olcak kız:) boşver tadını çıkar güzelce dinlen uyu iş yapma yürüyüş yap bol bol 13 hafta bitince tabii
Bende öle uyumazdm bebeklerde uyumadı uyku hiç sevmiolar şimdi uyku diye dolanıyorm uyku diye ölüyorumhimmm kuzu ben biraz manyak ciktim ya :))) midem bulansin istiyorum olmuyor gerci kendimi bildim bileli bir iki kere bulanti yasadim :))) yürüyüş yapıyorum hr aksam ben doktor izin verdi kuzum.uyumak mi işte o bende yok :)) zorla uyuyorum hic gelmiyor uykum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?