ohhh katlanmış 2 günde,bundan sonra bir süre hcg artış takibi,sonrada önce kesesi,sonra kendiyle kalp atışı görünecek inşallah minnakın. Bizde teyzoşlar burdan takip edelim gelişiminizi
ayyy insallah canim rabbim göstersin o gunleriohhh katlanmış 2 günde,bundan sonra bir süre hcg artış takibi,sonrada önce kesesi,sonra kendiyle kalp atışı görünecek inşallah minnakın. Bizde teyzoşlar burdan takip edelim gelişiminizi
Sağlıkla kavuşun inşallah kuzum.
oyyy kuzum aklim,terelelli affet vallaKızzzz hamilesin vee ben bilmiom girmesem görmüycm HYırlı olsn çok aşırı sevindim çok sağlıkla kucağına al cnm benimsevdabuzer
Ayy maşallah. Çok iyi katlanıyor. . Ayy hadi daha güzel haberleré inşallah
kuzummm ayy ne iyi etmissiniz koy havası alin bol bol bizde gene esim tur plani yapmıştı da sivas ankara intanbul canakkale balıkesir en sonda bodrumda tatil :)))) aileler gelmeyin gitmeyin hele durun diyorlar :))) bende buralarda durmak istemiyorum yarin yeniden kan vercem kuzum yukselmeyi takip edecekler eger sorun gormezse doktor bakalim inaallah gideriz bir yerleresevdabuzer ne yapan canım. Hamislİk nasıl gidio.. biz de tatile geldik köye . Oglusla tavuk civciv kovalıyorz
insallah en kisa zamanda hayırlı haberler alırsınMerhaba kizlar,
Surekli bu sitede gezinmekten, yazdiklarinizi okumaktan bir adim oteye gecme zamanim geldi. Yeni uyeyim ve anlatmak istediklerim var. Ben de bebis isteyenlerdenim ve de sabirsizim bu konuda (yas oldu 33 :) 20 mayis reglimden sonra, reglimin 10. günü ovü testi kullanmaya basladim.5 gun boyunca her gun ogleyin talimatlara uygun kullandim.12. gun cift cizgiyi;13. gun daha baskin ikinci cizgiyi gordum ve bu gunlerin aksamini degerlendirdik.Keske buralari daha onceden okusaydim cunku sadece bu iki gunu degerlendirdik. Burada ogrendiklerime gore cizgi silinmeye yuz tuttugunda da iliskiye girmek gerekiyormus. Neyse ben beklemeye basladim dolleniyorum, tutunuyo, meme hassasiyeti, kramp falan dedim kesin hamileyim. Bat tan onceki gun kan testi sonucu 0.100. Yok artik canim dedim hcg yukselmemis daha bekliyim biraz dedim. Demez olaydim. Kirmizilar gorundu hic sekmeden.
Uzuldum, kizdim, moralim bozuldu ama yapacak bisey yok. Simdi reglimin bitmesini bekliyorum. Bu kez 8. gun baslayacagim ovü testine. 20. gune kadar devam ettirecegim. Gun asiri da iliski plani yaptim. En azindan sperm varligini garantiye alayim diye dusunuyorum.
Simdi sevgili hamiş bacılarım. Yazdiklarimi bi yorumlarsaniz coooook mutlu olurum. Bunlari anlatacak kimse yok etrafimda.
Ayrica allah anali babali buyutsun hamis kardeslerim, minnos minnos bebislerinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah :)
Gayet iyi bir plan. Allah nasip eder insallah. Hemen moralinizi bozmayin sakin. Ciftlerin Hicbir sorunu olmadigi halde bebisler bazen bekletebiliyor. Bu konularda stres yasak. Siz elinizden geleni yapın. Rabbim nasip edecektirMerhaba kizlar,
Surekli bu sitede gezinmekten, yazdiklarinizi okumaktan bir adim oteye gecme zamanim geldi. Yeni uyeyim ve anlatmak istediklerim var. Ben de bebis isteyenlerdenim ve de sabirsizim bu konuda (yas oldu 33 :) 20 mayis reglimden sonra, reglimin 10. günü ovü testi kullanmaya basladim.5 gun boyunca her gun ogleyin talimatlara uygun kullandim.12. gun cift cizgiyi;13. gun daha baskin ikinci cizgiyi gordum ve bu gunlerin aksamini degerlendirdik.Keske buralari daha onceden okusaydim cunku sadece bu iki gunu degerlendirdik. Burada ogrendiklerime gore cizgi silinmeye yuz tuttugunda da iliskiye girmek gerekiyormus. Neyse ben beklemeye basladim dolleniyorum, tutunuyo, meme hassasiyeti, kramp falan dedim kesin hamileyim. Bat tan onceki gun kan testi sonucu 0.100. Yok artik canim dedim hcg yukselmemis daha bekliyim biraz dedim. Demez olaydim. Kirmizilar gorundu hic sekmeden.
Uzuldum, kizdim, moralim bozuldu ama yapacak bisey yok. Simdi reglimin bitmesini bekliyorum. Bu kez 8. gun baslayacagim ovü testine. 20. gune kadar devam ettirecegim. Gun asiri da iliski plani yaptim. En azindan sperm varligini garantiye alayim diye dusunuyorum.
Simdi sevgili hamiş bacılarım. Yazdiklarimi bi yorumlarsaniz coooook mutlu olurum. Bunlari anlatacak kimse yok etrafimda.
Ayrica allah anali babali buyutsun hamis kardeslerim, minnos minnos bebislerinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah :)
Yaaa millette ne göz var. Bi kadın geldi misafir daha iki dk olmadı o kdar dag bayır gezen hiç bisı olmayan kuzum düştü yüzü yere surttu. Burnu alni kan içinde kaldı. Dua edin tesyzelrı rabbim korusun tüm yavruları ömerim ı dekuzummm ayy ne iyi etmissiniz koy havası alin bol bol bizde gene esim tur plani yapmıştı da sivas ankara intanbul canakkale balıkesir en sonda bodrumda tatil :)))) aileler gelmeyin gitmeyin hele durun diyorlar :))) bende buralarda durmak istemiyorum yarin yeniden kan vercem kuzum yukselmeyi takip edecekler eger sorun gormezse doktor bakalim inaallah gideriz bir yerlere
İnsallah değerin yukselms beben simsiki tutunmustur. Güzel haberler olsunkuzummm ayy ne iyi etmissiniz koy havası alin bol bol bizde gene esim tur plani yapmıştı da sivas ankara intanbul canakkale balıkesir en sonda bodrumda tatil :)))) aileler gelmeyin gitmeyin hele durun diyorlar :))) bende buralarda durmak istemiyorum yarin yeniden kan vercem kuzum yukselmeyi takip edecekler eger sorun gormezse doktor bakalim inaallah gideriz bir yerlere
Vakti zamanı gelince senin de yüzün gülecek canım . Cift çizgi günü ve devam eden günlerde mutlaka değerlendirme olmalı. Bi de hemen kalkma falan inşallah senin de yüzün gülerMerhaba kizlar,
ayyy tobe tobe allahım ya kuzum omerin atletine nazar boncugu taksana kendinede tak valla ben inanmazdim nazara artik inaniyorumYaaa millette ne göz var. Bi kadın geldi misafir daha iki dk olmadı o kdar dag bayır gezen hiç bisı olmayan kuzum düştü yüzü yere surttu. Burnu alni kan içinde kaldı. Dua edin tesyzelrı rabbim korusun tüm yavruları ömerim ı deçok mutsuzmmm oglusum kanli yüzü gozumdn gitmio. Beterinden korusun allahim
Valla boncuk da aliyim duà Cevşen falan da takiym ya. Gercekten ben de pek inanamam belki ama. Kadin yicek gibi bakio du bana bi dé tam o gelmeye yakın arabayla girdik içeri falan gözü goturmedi pissssayyy tobe tobe allahım ya kuzum omerin atletine nazar boncugu taksana kendinede tak valla ben inanmazdim nazara artik inaniyorum
kuzummm 1086 olmus degerimİnsallah değerin yukselms beben simsiki tutunmustur. Güzel haberler olsun
Oh ohhh maşallah kuzucuğumuza ve tatlı annesine
Ovulasyon testi yumurtlama döneminde yükselen lutein hormonunu gösteriyor .yumurtlamaya 24 saat kala pik yapıyor ve kopkoyu oluyor çizgi.yumurtlayınca da siliklesiyor lutein hormonu düşüyor çünkü.yumurta 24 saat yaşadığı bu zamanı denk getirmek mühim.ama spermler 72 saate kadar yaşayabildiginden yumurtlamanın bi kaç gün öncesi ilişkilerden de hamile kalınabilir canım.Merhaba kizlar,
Amin canımYaaa millette ne göz var. Bi kadın geldi misafir daha iki dk olmadı o kdar dag bayır gezen hiç bisı olmayan kuzum düştü yüzü yere surttu. Burnu alni kan içinde kaldı. Dua edin tesyzelrı rabbim korusun tüm yavruları ömerim ı deçok mutsuzmmm oglusum kanli yüzü gozumdn gitmio. Beterinden korusun allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?