ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

merhabalar @whtite angell test yapsanız kanda çıkar varsa inşallah meleğin gelmiştir.

merhabalar @whtite angell test yapsanız kanda çıkar varsa inşallah meleğin gelmiştir.
Teşekkür ederim anneveoğlu cevapladığın için. Açıkçası cesaret edemiyorum çünkü daha önce bu hayal kırıklığını çok yaşadım. Test yapıyorduk negatif çıkıyordu. Cuma günü doktora gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı. Rabbim bana ve tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hamile arkadaşları tebrik ederim

bende mart ayında kürtaj oldum mayıstaki adet ile rahim filmi çekildi şükür sorun yok.
bu ay 9 haziranda ovide çift çizgiyi gördüm 9-10-11 haziranda çalışma oldu
onun öncesinde de 7 haziranda olmuştu

adet 23 haziranda gelecek, şuan akıntım var beyaz hafif sarı şekilde sizlerde durum nasıldı

Merhaba canım.Öncelikle bir hatta iki yıl hicbir sorun olmasa da gebelik olmayabiliyor.Vorones te ben de çok panik yapmıştık.vorones sanırım 11.ayda ben de 8.ayda hamile kaldık.sizde de bir problem olduğunu düşünmüyorum.stres hamileliği geciktiriyor.zamanını bekliyor bebişler .6.7.haftadan önce pek belirti vermiyor hamilelik.reglin düzenliyse ve daha önce gecikmediyse test yap çıkacaktır.gerçi doktorlar tarafından önerilen adetin bir hafta geçmesidir.
Kan testi ise daha erken sonuç verir.ben adetim bir haftayı gecince yapmıştım idrar testini.tüm adet belirtilerim vardı.

Bazı bünyeler kürtaj sonrası çabuk hamile kalıyor,kimi bünye de toparlanmayı bekliyor canım.çift çizgi kopkoyuydu değil mi ?benim beş gün koyunca koyu kaldı,bir türlü silinmedi derken beş gun calisma oldu o ay hamile kaldım.
Cok guzel beslen ve benim yaptigim gibi 24 saat düşünmemeye,akışına bırakmaya calış.stres cok etkiliyor geciktiriyor gebeliği.

Mart mı Nisan annesi mi olacaksın şimdi?
Kaç haftalık yeğenimiz?ayyy kız mı erkek mi acaba?ayyyy hala inanamıyorum.

Ayyy yine ağladım ben.ne mutluluk yarabbim kırmadın bizleri dualarımızı.yaşasın melek kalpli arkadaşımız da anne olacak.
Sakinliğinle,sabrınla,gönlümü kazanmıştın hep dua ettim ,şu topikte senin de haberini almak icin.sükürler olsun.

oyyy canim ya melek gibi bir kalbin var cok etkilendim senden bende ağlıyorum valla su an kardeşim hala inanamiyor abla bi tane daha yap diyor :)))

Mart mı Nisan annesi mi olacaksın şimdi?
Kaç haftalık yeğenimiz?ayyy kız mı erkek mi acaba?ayyyy hala inanamıyorum.
bende inanamıyorum valla :)) asil test gunu yarin randevu aldim yeniden kan tahlili yaptircam doktora yarinki sonucumu soylemem lazim
ayy heralde mart annesi olacam ayy anne dedim demi ayy cok garip cok heyecanli bende mart dogumluyum bu arada ayni gune denk gelirmis bide :))))))))

allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı inşallah

benimde iki gün boyunca koyu idi canım sonra silikleşti 3 gün üst üste değerlendirdik bu süreci
beslenmeye önem veriyorum canım. çok teşekkür edirim ilgin için

sizide tebrik ederim yeni öğrendiniz sanırım gebeliği, allah sağlıkla tamamına erdirsin canım

Maşallah saglıkla gelişsin annesi :) inan inan hamişsin :) yarınki degerinde güzel cıkar inşallah allahım tamamını erdirsin saglıkla kavuş inş

canıımm çok sevindim yaaa sonunda şükür allaha maşallah minnoşuna,sağlıkla tutunsun,büyüsün,gelişsin gelsin kucağına inşallahh

sevdabuzer canım yarınki sonucuda paylaş bizimle,inan çok sevindim yaaa inatla bakıyordum topiğe senden haber alabilmek için.
Ayy çok heyecanlandım kız mı erkek mi acaba?? Daha cinsiyete çok var tabii ama. Sağlıklı olsun gerisi boş zaten.
Topic bebişlerle doldu yine maşallahh, valla heveslendiriyosunuz insanı heee :)

Teşekkür ederim cvbın için bilemiyorum cuma günü gidecem doktora. Beklemek zor ama bekleyecem adet olacam gibi çünkü hayırlısı artık ve hamile
Hayırlısı bekliyorum cuma gününü cvbın içinde geç oldu kusura bakma teşekkür de ederim adet olacam gibi hissediyorum az önce kana benzer açık renkte lekelenme geldi bilemiyorum ya hayırlısı artık ve hamile olan arkadaşımızı da tebrik ederim ne güzel hayalin varmış benim de hayalim eşime böyle bi sürpriz yapmaktı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim

Canimmm hosgeldin . Öncelikle çok gencsin kız sonra 8 aylik evlisın. Ve bunlar hemen olmuyo bebek dié telaşa dusmenı anlamsız kılar. TaBi bebek istegi bambaşka bişi. Çok da haklısın.
Catlatma iğnesi vs. KullanmAn çok iyi yanı demem o ki tedavi sürecin baslamis. Kuzun vakti gelince seninle olacak.insalalh. ovu . Testin var mı yap foto at falan takip edelim

Kız yap yap sen dé
2. Candir

Hoşbuldum canım evet 8 aylık evliyim ama çocuk sevgisi bende hatsafhada ki eminim hepimizde öyledir ki bende durum farklı eşimin görevinden dolayı eşim 2 bazen 3 gün evde olmuyor bebeği bende eşimde istiyoruz bu sebepten dolayı da yapalım dedik hayırlısı artık hamiş miyim değil miyim cuma günü belli olacak hayırlısı artık

Ayyy inşallah hamişsindir. Kızzz bunu çok kişiye yazdım burda. Hamis oldular sonunda sevdam bile sen de bu ay olmasa bile üzülme gelecek yakın aylar da gelir bebisin

Ayyy inşallah hamişsindir. Kızzz bunu çok kişiye yazdım burda. Hamis oldular sonunda sevdam bile sen de bu ay olmasa bile üzülme gelecek yakın aylar da gelir bebisin
Hamile değilim adet oldum az önce ister istemez canım sıkıldı bu ayda olmadı diye 8 aydır istiyorum çünkü  zamanı değil miş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…