Merhaba kizlar,
Surekli bu sitede gezinmekten, yazdiklarinizi okumaktan bir adim oteye gecme zamanim geldi. Yeni uyeyim ve anlatmak istediklerim var. Ben de bebis isteyenlerdenim ve de sabirsizim bu konuda (yas oldu 33 :) 20 mayis reglimden sonra, reglimin 10. günü ovü testi kullanmaya basladim.5 gun boyunca her gun ogleyin talimatlara uygun kullandim.12. gun cift cizgiyi;13. gun daha baskin ikinci cizgiyi gordum ve bu gunlerin aksamini degerlendirdik.Keske buralari daha onceden okusaydim cunku sadece bu iki gunu degerlendirdik. Burada ogrendiklerime gore cizgi silinmeye yuz tuttugunda da iliskiye girmek gerekiyormus

. Neyse ben beklemeye basladim dolleniyorum, tutunuyo, meme hassasiyeti, kramp falan dedim kesin hamileyim. Bat tan onceki gun kan testi sonucu 0.100. Yok artik canim dedim hcg yukselmemis daha bekliyim biraz dedim. Demez olaydim. Kirmizilar gorundu hic sekmeden.
Uzuldum, kizdim, moralim bozuldu ama yapacak bisey yok. Simdi reglimin bitmesini bekliyorum. Bu kez 8. gun baslayacagim ovü testine. 20. gune kadar devam ettirecegim. Gun asiri da iliski plani yaptim. En azindan sperm varligini garantiye alayim diye dusunuyorum.
Simdi sevgili hamiş bacılarım. Yazdiklarimi bi yorumlarsaniz coooook mutlu olurum. Bunlari anlatacak kimse yok etrafimda.
Ayrica allah anali babali buyutsun hamis kardeslerim, minnos minnos bebislerinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah :)