ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım daha var sanki yumurtlamaya az kalmış yani 2 3 gün sonra pik olur gibi
dun yaptigim bunnan cook cok silikdi zorla gorunuyordu.kasiklarim agriyor doluluk var.tez vakitte gebe kalmayi cok istiyorum.elimde sadece iki tane testim kaldi.ne zaman yapayim ikinciyi??ovulasyonu kacirmamak icin

Heyecanın heyecanimiz valaa. Sonra gene anlat emi okuması da cok zevkli. Ay özelden goremdi kız seni. Merak ediom iyice

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 8 aylık evliyim 26 yaşındayım ve eşimle evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz ama olmuyor bir türlü doktora gidiyordum enfeksiyon vs var diyordu tedavi görüyordum geçen ay gittim enfeksiyondan temizlenmişim çok şükür bu seferde yumurtalarım büyümedi yumurta büyütme tedavisi gördüm klomen ve agnucostan kullandım yumurtalarım 25 mm 30 mm arasına geldi ve prigility diye bi yumurta çatlatma iğnesinden vuruldum karından 30 mayısta ve 15 gün geçti adetim de 2 gün geçti ama göğüs ağrım fazla yok bulantım çok az kusma derecesinde değil kasık ağrılarım var sadece ve karnım da sağ tarafım da da bişey hissediyorum sizce Hamile miyim? Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…