- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Ooyyyyiii hele tipe bak ben burdayım demissss. Masallllaaaaahhhh barekallah
Daha değil sanki canım. Adetin kaçıncı gunundesin
Ayyy sen de ne güzel soylemissin. . Tekrar hayırlı olsun..Sağlıkla alalim kucaklarimizaBende 2.ci gebeligimde yaptım aynısı :) cok güzel sende yapeşinin surat ifadesi izlemek bir harika oluyor
Canım daha var sanki yumurtlamaya az kalmış yani 2 3 gün sonra pik olur gibi
Amin canım inşallah :) sürpriz yapayım dedim kızımda birlikte ögrendim buda böyle olsun istedimAyyy sen de ne güzel soylemissin. . Tekrar hayırlı olsun..Sağlıkla alalim kucaklarimiza
gecen.ayin 30u zorunlu kurtaj olmusdum canim ve korunmayi dusunmedigim icin yaptim iste :) 16gun bugunDaha değil sanki canım. Adetin kaçıncı gunundesin
dun yaptigim bunnan cook cok silikdi zorla gorunuyordu.kasiklarim agriyor doluluk var.tez vakitte gebe kalmayi cok istiyorum.elimde sadece iki tane testim kaldi.ne zaman yapayim ikinciyi??ovulasyonu kacirmamak icinCanım daha var sanki yumurtlamaya az kalmış yani 2 3 gün sonra pik olur gibi
Heyecanın heyecanimiz valaa. Sonra gene anlat emi okuması da cok zevkli. Ay özelden goremdi kız seni. Merak ediom iyicedaha hala ayno kalp carpintisi nefes alamama ile beraber sabahin korunde kardesimi aradim uykulu acti kalk hele kalk ne geldi basima dedim noldu abla hayirdir falan konusuyor bu teyze oluyorsun sanirim dedi bi durdu çığlığı basti cocuklar sicrayip kalkmis
ogleden sonra esime arkadas cay icin cagiriyor onun yanina gidecem dedimhastaneye gittim kani hemen verdim ama eve gidemem oturdum hastanenin bahcesinde buhun cikmaz.dediler 1.5 saat sonra hala cikmayinca eve geldim nasil gecti dedikodunuz.dedi oooo super dedim 1 saat sonrada aciklandi sonuc ben.mutfakta icimden sarkilar söyleyerek oynuyirum bugun aksam esime surpriz esliginde soylucem bir tane hani zibinlarin ustunde yazilar yazarya babali birsey bulup alicam kaset testini kqn.testi.sonucunu bir paket yapip yemek.esnasinda sana hediyem.dicem ve videoya cekicem en en en büyük hayalimdi bu
Ovu. Günü olabilr . Boş geçme bacigecen.ayin 30u zorunlu kurtaj olmusdum canim ve korunmayi dusunmedigim icin yaptim iste :) 16gun bugun
bencede ovu.bugun olmasa bile yarinda olur.cunki kasiklarim feci agriyor..ovulasyonumu anliyorum boyleceOvu. Günü olabilr . Boş geçme baci
Ben de ovulasyon ü anlardim. Senjn belirtiler de zatem hep bu yönde . Umarım hemen bu ay hamis olursun.. kürtaj ı kaçıncı haftada oldunbencede ovu.bugun olmasa bile yarinda olur.cunki kasiklarim feci agriyor..ovulasyonumu anliyorum boylece
ayyyy cok guzel canım ya tam hayal ettigim gibi mum bulamadım amaBende 2.ci gebeligimde yaptım aynısı :) cok güzel sende yapeşinin surat ifadesi izlemek bir harika oluyor
canim benim cok ederim hepimiz insallah sag salim kavusuruzsevdabuzer gerçekten çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Müthiş bir duygu, Allah'ım isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin
su surpriz islerini ayarlayim kuzum atarim resmi ozeldenHeyecanın heyecanimiz valaa. Sonra gene anlat emi okuması da cok zevkli. Ay özelden goremdi kız seni. Merak ediom iyice
Tamam anlastiksu surpriz islerini ayarlayim kuzum atarim resmi ozelden
3hafta 1gunlukdu canim gelisimi durmusdu aldilar vakuumlaBen de ovulasyon ü anlardim. Senjn belirtiler de zatem hep bu yönde . Umarım hemen bu ay hamis olursun.. kürtaj ı kaçıncı haftada oldun
Bende bulamadım bildigin normal mum koydumayyyy cok guzel canım ya tam hayal ettigim gibi mum bulamadım ama(((
Yarında dene canım bir tık daha koyu olucaktırdun yaptigim bunnan cook cok silikdi zorla gorunuyordu.kasiklarim agriyor doluluk var.tez vakitte gebe kalmayi cok istiyorum.elimde sadece iki tane testim kaldi.ne zaman yapayim ikinciyi??ovulasyonu kacirmamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?