- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Annnaaammmmmmm oldu muuuuu hamilesiinnnnninşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annnaaammmmmmm oldu muuuuu hamilesiinnnnninşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin
Birbirimizi tanimasak da kalpler bir. İnşallah duan kabul olur . Sevdam ana olur . AminnYemin ederim yüreğim hopladı,çok heyecanlandım.Ağlayacağım hatta ya gözlerim dolu dolu.bu mübarek ayın hürmetine rabbim ne olur ,ne olur mutlu haberlerle mutluluk gözyaşı dökelim.offffff derin nefesler alacak kadar sıkıştım.
oyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdiYemin ederim yüreğim hopladı,çok heyecanlandım.Ağlayacağım hatta ya gözlerim dolu dolu.bu mübarek ayın hürmetine rabbim ne olur ,ne olur mutlu haberlerle mutluluk gözyaşı dökelim.offffff derin nefesler alacak kadar sıkıştım.
amin canim hayırlısı neyse o olsuninşallah her şey hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Allah'ım şu mübarek günde fazla yormadan, hayırlı sonuçlar göstersin
anam anne kuzucuklarim benim iyiki varsınız iyiki tanidim siziBirbirimizi tanimasak da kalpler bir. İnşallah duan kabul olur . Sevdam ana olur . Aminn
oyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdi(((( bu arada arayip dollenmenin gerceklestigini söylediler yarin veya cumartesi transferi yapacaklar :)
ayy hadi inşallah. Oy tosbikgel artık anan biz hepimiz bekliyookkk
![]()
İnşallah saglıkla tutunur cnm dualarımız seninleoyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdi(((( bu arada arayip dollenmenin gerceklestigini söylediler yarin veya cumartesi transferi yapacaklar :)
insallah cok tesekkur ederimİnşallah saglıkla tutunur cnm dualarımız seninle
Sağol canım allah razı olsuninsallah cok tesekkur ederim
buda bebisin ve sana![]()
Offffff Allahım kalbim yine güüppp diye güpledi.bugün ne cumaaaa yapildı mı yoksaoyykuzum nasil icten yazmissin oyle valla bende duygulandim simdi(((( bu arada arayip dollenmenin gerceklestigini söylediler yarin veya cumartesi transferi yapacaklar :)
evet bugun yapildi canim bor minnosu transfer ettilerOffffff Allahım kalbim yine güüppp diye güpledi.bugün ne cumaaaa yapildı mı yoksa
Ay maşallah allahım saglıkla tutunmayı nasip etsinevet bugun yapildi canim bor minnosu transfer ettiler
amin insallah canimAy maşallah allahım saglıkla tutunmayı nasip etsin
Ayy evet evet çok heyecan vericivorones cnm salı 67.57 idi bugün 441.21 cıktı artış iyi dimi
Şuanlık yok inşallahta olmaz tatlım kızımda kanda 60.72 iken başlamış 3 aya kadar kusmustum.Ayy evet evet çok heyecan vericihadi bakalım hamislik sağlıkla güzel geçsin inşallah. Benim hiç midem bulanmadi gene hiç rahatsız olmadım ilk haftalr umarım sen de öyle olur
Allahım inşallah inşallah geliyor minnak.tek embriyo dimi sen küçüktün 35ten..evet bugun yapildi canim bor minnosu transfer ettiler
evet canım tek embriyo insqllah kuzum ya hayırlısı artik eşimin dedigi gibi biz herşeyi yaptik sira onda:)Allahım inşallah inşallah geliyor minnak.tek embriyo dimi sen küçüktün 35ten..