Bende bu ay aynı sizin gibi taktik uyguladım aşamalar aynı umarım bende hamiş olurum bu ay :)ben sabah yapmıştım pikti. sonra o günün akşamı ilişki oldu ama akşam test yapmamıştım sıvı aldığım için yanıltır diye. belki de o akşam çatladıysa gün içinde yani aslında benimkide silikken ilk ilişkim olmuş olabilir. ama ertesi sabah yaptım test silikti o günün de akşamı ilişki oldu. yani pik akşamında çatladımı diye bakamadığım için ondan da emin değilim yani dediğin gibi olabilir :)
Bende bu ay aynı sizin gibi taktik uyguladım aşamalar aynı umarım bende hamiş olurum bu ay :)
Hayırlısı inşallah bu ay hsg çekindim doktor tutma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ilk 3 ay için.. Bakalım bekleyip görcezben sabah yapmıştım pikti. sonra o günün akşamı ilişki oldu ama akşam test yapmamıştım sıvı aldığım için yanıltır diye. belki de o akşam çatladıysa gün içinde yani aslında benimkide silikken ilk ilişkim olmuş olabilir. ama ertesi sabah yaptım test silikti o günün de akşamı ilişki oldu. yani pik akşamında çatladımı diye bakamadığım için ondan da emin değilim yani dediğin gibi olabilir :)
Hayırlısı inşallah bu ay hsg çekindim doktor tutma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ilk 3 ay için.. Bakalım bekleyip görcez
Maşallah canım ne güzel bende bu ay tutmazsa aşılama yaptırcam ama inş gerek kalmaz :)Takmamayı çalışıyorum ama yinede insan düşünüyorbiraz da oluruna bırakırsan hamile kalırsın bence de. stres çok etkiliyormuş çünkü ve bence de doğru ben bu ay çok yoğundum aöf sınavlarım falan vardı çalışmaktan bebeği kafama takamadım ve hamiş kaldım :)
Benim ilk gebelik hsg sonrası oldu . Hadi bu ay habeirni alicazHayırlısı inşallah bu ay hsg çekindim doktor tutma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ilk 3 ay için.. Bakalım bekleyip görcez
Benim asilama tutmamisti ertesi ay oldu. Senin insalalh olucakMaşallah canım ne güzel bende bu ay tutmazsa aşılama yaptırcam ama inş gerek kalmaz :)Takmamayı çalışıyorum ama yinede insan düşünüyor
Ayyy allah söyletiyor inş canım bende umutluyum tüplerim açık çıktı.. Çok sağol güzel dileklerin içinBenim asilama tutmamisti ertesi ay oldu. Senin insalalh olucak
düşünce yoldasimi buldum :)))))Evet gordum gordum hadí insllah Ben oyle Cok kasilmiyorum illa olsun diye de ama senin o zamanlarinda ki gibide sanki hic hamile oldugumu goremicekmisim gibi geliyor bakalim
Napdin canım bebis var mıAyyy allah söyletiyor inş canım bende umutluyum tüplerim açık çıktı.. Çok sağol güzel dileklerin için
Ayy olsun olsunn başlangıç için gayet güzel . Bugün böyle küçük olur. Yarın kaliteli yum yumlarin olur. Sonra da mis kokulu beben gelir. Ay oglun yazacaktim.bak cinsiyet bile belli
Ne olacak bizim halimiz dimidüşünce yoldasimi buldum :)))))
Ayy 3 gün ! Demek çok heyecanlıNe olacak bizim halimiz dimibatıma 3 gün kaldı merak etmeden de duramıyorum işin gerçeği.. senin içinde hayırlısı olsun inşallah
Hem meraktayım hem bu ay da regl olurum diye olumsuz düşüncelerimde var of ne zor işmiş vallahi :) hafiften agrılarım başladı ama işte bilemiyorum reglle belirtiler aynı diye bakalım beklemekten başka çare yokAyy 3 gün ! Demek çok heyecanlıhadi inşallah güZEL haber verirsn
agzini yirim senin ne guzel konusuyorsun oyleAyy olsun olsunn başlangıç için gayet güzel . Bugün böyle küçük olur. Yarın kaliteli yum yumlarin olur. Sonra da mis kokulu beben gelir. Ay oglun yazacaktim.bak cinsiyet bile belli
heee tum belirtileri takip ediyon demi :))) ayy hayırlısı olsun ya hakkimizda aman ne zor islermis valla ugrasmadan hamile kalanlarin elinden opesim geliyorNe olacak bizim halimiz dimibatıma 3 gün kaldı merak etmeden de duramıyorum işin gerçeği.. senin içinde hayırlısı olsun inşallah
Valla öyle farklı bi belirtim yok ki herzaman ki seyler gibi. Tek farklı olan bu ay yanıyor vücudum avuç içlerim o da belirti mi bilmiyorum bakalım evet çok zor ya ben de hayret edıyorum uğraşmadan hamile kalanlara :)heee tum belirtileri takip ediyon demi :))) ayy hayırlısı olsun ya hakkimizda aman ne zor islermis valla ugrasmadan hamile kalanlarin elinden opesim geliyor
ayy insallah hamissindir beni mutlaka etiketle oyle birsey varsa malum seni artik dusunce yoldasim ilan ettim :)))))Valla öyle farklı bi belirtim yok ki herzaman ki seyler gibi. Tek farklı olan bu ay yanıyor vücudum avuç içlerim o da belirti mi bilmiyorum bakalım evet çok zor ya ben de hayret edıyorum uğraşmadan hamile kalanlara :)
Bakalım canım inşlahh Allah hepimize nasip etsin :) tabikide haber ederimayy insallah hamissindir beni mutlaka etiketle oyle birsey varsa malum seni artik dusunce yoldasim ilan ettim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?