Evet gordum gordum hadí insllah Ben oyle Cok kasilmiyorum illa olsun diye de ama senin o zamanlarinda ki gibide sanki hic hamile oldugumu goremicekmisim gibi geliyor bakalimAma gormussundr bu topic ugurlu gelirdi kizlra. İnşallah senin de bu ay haberini alırız. HalAy çekeris gene
Nie kız . Kan testi yaptrmadin mi. Kaç cikti
Bende tecrübeli değilim ki maalesef ilk yapışın benimde ama bakılırsa t c den koyu ben olsam değerlendirmeye başlardım ama bilemiyorum tecrübeli arkadaşlara sormak lazım
Canım perşembe cuma üst üste oldu bugün de olursa 3. GUN oluyo acaba sperm sayısı azalır mı diye korkuyorumBende tecrübeli değilim ki maalesef ilk yapışın benimde ama bakılırsa t c den koyu ben olsam değerlendirmeye başlardım ama bilemiyorum tecrübeli arkadaşlara sormak lazım
Kimileride sorun değil diyor üstuste ilişkiyle hamile kalanlarda olmuş ama bilemiyorum ki işte benim bildiğim koyulastıgı günden sonra çatlamaya başladığını söylüyorlar istersen gecede tekrar test yap olmadı yarına degerlendirirsinizCanım perşembe cuma üst üste oldu bugün de olursa 3. GUN oluyo acaba sperm sayısı azalır mı diye korkuyorumtecrübeli kim bilmiyorum ki
Diyorum ki akşam 7 den sonra yine yapayım test hala koyu ise çatlamamış demek yarın sabah yapayım ilişkiyi :)Kimileride sorun değil diyor üstuste ilişkiyle hamile kalanlarda olmuş ama bilemiyorum ki işte benim bildiğim koyulastıgı günden sonra çatlamaya başladığını söylüyorlar istersen gecede tekrar test yap olmadı yarına degerlendirirsiniz
Diyorum ki akşam 7 den sonra yine yapayım test hala koyu ise çatlamamış demek yarın sabah yapayım ilişkiyi :)
Perşembe günü ilk ilişki oldu canım yani 5 günlük aradan sonra ilk perşembe oldu bileydim dün akşam yapmazdımkeşke tahmini yumurtlama zamanına yakın bir 3-4 gün ilişkin olmasaydı. ne desem bilmiyorum ama madem 2 gün üst üste oldu sperm kalitesi düşer bugün olmasın bence yarın olsun ilişki ve sonraki gün de olsun.
Aynen hatta 9-10 gibi yap benceDiyorum ki akşam 7 den sonra yine yapayım test hala koyu ise çatlamamış demek yarın sabah yapayım ilişkiyi :)
Perşembe günü ilk ilişki oldu canım yani 5 günlük aradan sonra ilk perşembe oldu bileydim dün akşam yapmazdımeşimin sperm değerleri iyi olduğu için ona güvendim canım yoksa yapmazdım
Evet olabilir herhalde çünkü 12-36 saat içinde çatlar diyorlar en iyisi yarına bırak bencede
Keske dun olmasaydı bugün olurdu güzel olurdu . Da ama varsa vardır icerde bsiler onlr da bugün çatlama olursa tutunur belki. Şöyle de bişi var pik yaptığı gün değil de erTeşi siliklesince olsun olmalı denio ilişki için. . Sen yarın testi bida yap
Canım akşam az önce yine test yaptım hala pik durumda yani çatlamamış büyük ihtimalle sabaha karşı çatlar bende yarın sabah yapayım dedim 1.5 günn geçmiş oluyo inş tutar bu seferKeske dun olmasaydı bugün olurdu güzel olurdu . Da ama varsa vardır icerde bsiler onlr da bugün çatlama olursa tutunur belki. Şöyle de bişi var pik yaptığı gün değil de erTeşi siliklesince olsun olmalı denio ilişki için. . Sen yarın testi bida yap
Sağol canım Allah razı olsun genelde forumlara baktım bi çok kişi çift gördüğü günü boş geçip ertesi günü yapmış ve olumlu sonuç almış inş darısı başıma belkide sende öyle hamile kaldın :)bence sabah yap canım çünkü sabah spermleri cap canlı oluyormuş daha güçlü yani :) bir de öncesinde kocanda sende türk kahvesi için spermleri canlandırıyormuş. ve sıcak duş almayın.
ben pik günü ve ertesi silikleştiği gün ilişki yaşayıp hamile kaldım. o yüzden hangi günki tuttu benim gebeliğimde bilmiyorum bilsem sana söylerdim faydası olur belki diye :)
Sağol canım Allah razı olsun genelde forumlara baktım bi çok kişi çift gördüğü günü boş geçip ertesi günü yapmış ve olumlu sonuç almış inş darısı başıma belkide sende öyle hamile kaldın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?