ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kuzum ben unutmuşum ya sende düzenli regl olmuyor muydu,yumurtlama olmuyor muydu zaten?Dr.niye umutsuz konuştu kafam karıştı.Sen rahatsın,sakinsin,bizim gibi dellenip dellenip durmadın hicbir zaman.Bunun meyvesi bebik gelecek tabi inşallah Allahım şu mübarek ayın hürmetine Sevda kulunu da sevindir biz de sevinelim rabbim.heyecanla bekliyorum kuzum.inşallah inşallah.

allah razi olsun kuzum
duzenli adet ama birkacgun once sonra oluyordum da yumurtlama oluyordu ama rezerv cok azmis yumurtalıklarim cok yavas calisiyormus ignelerin 4.gununde kontrolde doktor bir tane varxama cokkucuk dedi

Aminnnnn kocaman aminnnn. Duan kabul olsun inşallah

kızlar hepinize selamlar
beni hatırlıyorsunuzdur belki
bu grup ilk açıldığında yazmıştım epey. Ocak ayında rahim filmi çektirmiştim
Mayıs ayına kadar kendime zaman tanımıştım, eğer normal yoldan bebek sahibi olamazsam aşılama yaptıracağım diye
geçtiğimiz 15 Mayıs tarihinde dr. randevu aldım. Reglin 2. günü gidip aşılama tedavisine başlayacağım.
ama reglim bir türlü başlamadı. En sonunda dayanamayıp test yaptım. Şuanda 6 haftalık hamileyim. Bana da hamileyim dedirten rabbime şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin

Ayyy sirinessssmmm harika haber bu .mne büyük mucize
.maşallah size. İnşallah sağlıkla kucağına alirsin. Çok sevindim. Canim. Hamilesinnnnñ! !!

Yumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var

Eklentiler

• IMG_1295.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1297.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1392.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 51
Yumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var
Bata kaç gün kalmıştı canım senin sanki çok çok silik var gibi sen daha net görürsün fotoya göre

vorones . Cok sonradan gordum canim msjni bak boyle oldu sanirim ben erken yumurtladim 22 mayis gibi tahmin ediyorum bugun kremimsi bir akintu oldu,,

Eklentiler

• 20170525_194742-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…