- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
sanırım erken yumrtladım silkleşti attım sana bakarsınCanım napdin.bugün daha koyulastimı testlerin
Yumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var
Sanırım cnm bakalım sabah ne cıkıcak :)Kiz hamileain sen
Evet kuzum beklicem nasip kismetHmm değişik senin durum :) istersen bekle daha :))
beyazımsı akıntın var mı hiç kremsi bende bugün oluştu.Sanırım cnm bakalım sabah ne cıkıcak :)
2 gündür var cnm garip beyaz geliyor kpkusuz ne cıvık ne katı orta hallibeyazımsı akıntın var mı hiç kremsi bende bugün oluştu.
Can'ım şimdi gördüm lh tan takip etmen en önemlisi kaç gün varYumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var
Yumurtlamaya bakarsak 4 normal 14 :)Can'ım şimdi gördüm lh tan takip etmen en önemlisi kaç gün var
Maşallah cnm saglıkla gelsin kuzunDeğerim 243 çıktı kızlar iyi mi :)
Yarın veya sonraki gün lh A baktığında damlattığın gibi ikinci çizgi c den daha koyu çıkarsa hamilelik var demektir.Veya t yavaş yavaş koyulaşırsa yumurtlama var demektir riske atma bu ayYumurtlamaya bakarsak 4 normal 14 :)
Aynen lh artıyor dikkat ettim
Amin inşallah darısı basına :)Maşallah cnm saglıkla gelsin kuzun
Kızımda kanda 224 iken deger lh silikti pozitif degildi ama bilemedimYarın veya sonraki gün lh A baktığında damlattığın gibi ikinci çizgi c den daha koyu çıkarsa hamilelik var demektir.Veya t yavaş yavaş koyulaşırsa yumurtlama var demektir riske atma bu ay
Cnm direk çıkıo cizgi yine yaptım daha 5 dakika dolmadı damlalar gecene kadar çıkıo pat diyeYarın veya sonraki gün lh A baktığında damlattığın gibi ikinci çizgi c den daha koyu çıkarsa hamilelik var demektir.Veya t yavaş yavaş koyulaşırsa yumurtlama var demektir riske atma bu ay
İnsallah bu ay hamis olursun canımvorones . Cok sonradan gordum canim msjni bak boyle oldu sanirim ben erken yumurtladim 22 mayis gibi tahmin ediyorum bugun kremimsi bir akintu oldu,,
Bat günü geçti mi ya da kaç gün var . Benim lh bat ı geçince çılgın gibi t çizgisi çıkmışti. Lh.testiCnm direk çıkıo cizgi yine yaptım daha 5 dakika dolmadı damlalar gecene kadar çıkıo pat diye
4 gün var cnm bembeyazdı 17 mayısta pik yaptı sonra bembeyaz oldu bugün böyle cıktıBat günü geçti mi ya da kaç gün var . Benim lh bat ı geçince çılgın gibi t çizgisi çıkmışti. Lh.testi
Bata 4 gün kala için lh gayet iyi . Daha önce hiç t cikmiodu ise bu bence bebis haberscisi4 gün canım normalde 14 günerken yumurtladım bu ay
Valla ben 2 sinde de .lh testi ile öğrendim . T hiç çıkmaz benim adete yakın . Senin için heyecan yaptım bak bebis ss geliuiii4 gün var cnm bembeyazdı 17 mayısta pik yaptı sonra bembeyaz oldu bugün böyle cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?