• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ama gormussundr bu topic ugurlu gelirdi kizlra. İnşallah senin de bu ay haberini alırız. HalAy çekeris gene :KK66:
Evet gordum gordum hadí insllah Ben oyle Cok kasilmiyorum illa olsun diye de ama senin o zamanlarinda ki gibide sanki hic hamile oldugumu goremicekmisim gibi geliyor bakalim :dua:

Yavaştan silikleşmeye başladı kızlar yumurtam çatladı mı bu sefer ?

Eklentiler

• IMG_0828.webp
    IMG_0828.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 49
E ebrydlts vorones vorones triphop triphop kızlar benimde adetin 13. Günü bugün pik yaptı saat 4 gibi test yaptım size atıyorum.. Perşembe ve cuma gecesi ilişki olmuştu sizce bu akşam da olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun?? Bu yumurta ne zaman çatlar?? Bi yardım lütfen :(

Eklentiler

• DSC_4294.webp
    DSC_4294.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 48
E ebrydlts vorones vorones triphop triphop kızlar benimde adetin 13. Günü bugün pik yaptı saat 4 gibi test yaptım size atıyorum.. Perşembe ve cuma gecesi ilişki olmuştu sizce bu akşam da olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun?? Bu yumurta ne zaman çatlar?? Bi yardım lütfen :KK43:
Bende tecrübeli değilim ki maalesef ilk yapışın benimde ama bakılırsa t c den koyu ben olsam değerlendirmeye başlardım ama bilemiyorum tecrübeli arkadaşlara sormak lazım

Bende tecrübeli değilim ki maalesef ilk yapışın benimde ama bakılırsa t c den koyu ben olsam değerlendirmeye başlardım ama bilemiyorum tecrübeli arkadaşlara sormak lazım
Canım perşembe cuma üst üste oldu bugün de olursa 3. GUN oluyo acaba sperm sayısı azalır mı diye korkuyorum :( tecrübeli kim bilmiyorum ki

Canım perşembe cuma üst üste oldu bugün de olursa 3. GUN oluyo acaba sperm sayısı azalır mı diye korkuyorum :KK43: tecrübeli kim bilmiyorum ki
Kimileride sorun değil diyor üstuste ilişkiyle hamile kalanlarda olmuş ama bilemiyorum ki işte benim bildiğim koyulastıgı günden sonra çatlamaya başladığını söylüyorlar istersen gecede tekrar test yap olmadı yarına degerlendirirsiniz

Kimileride sorun değil diyor üstuste ilişkiyle hamile kalanlarda olmuş ama bilemiyorum ki işte benim bildiğim koyulastıgı günden sonra çatlamaya başladığını söylüyorlar istersen gecede tekrar test yap olmadı yarına degerlendirirsiniz
Diyorum ki akşam 7 den sonra yine yapayım test hala koyu ise çatlamamış demek yarın sabah yapayım ilişkiyi :)

E ebrydlts vorones vorones triphop triphop kızlar benimde adetin 13. Günü bugün pik yaptı saat 4 gibi test yaptım size atıyorum.. Perşembe ve cuma gecesi ilişki olmuştu sizce bu akşam da olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun?? Bu yumurta ne zaman çatlar?? Bi yardım lütfen :KK43:

keşke tahmini yumurtlama zamanına yakın bir 3-4 gün ilişkin olmasaydı. ne desem bilmiyorum ama madem 2 gün üst üste oldu sperm kalitesi düşer bugün olmasın bence yarın olsun ilişki ve sonraki gün de olsun.

keşke tahmini yumurtlama zamanına yakın bir 3-4 gün ilişkin olmasaydı. ne desem bilmiyorum ama madem 2 gün üst üste oldu sperm kalitesi düşer bugün olmasın bence yarın olsun ilişki ve sonraki gün de olsun.
Perşembe günü ilk ilişki oldu canım yani 5 günlük aradan sonra ilk perşembe oldu bileydim dün akşam yapmazdım :( eşimin sperm değerleri iyi olduğu için ona güvendim canım yoksa yapmazdım

Perşembe günü ilk ilişki oldu canım yani 5 günlük aradan sonra ilk perşembe oldu bileydim dün akşam yapmazdım :KK43: eşimin sperm değerleri iyi olduğu için ona güvendim canım yoksa yapmazdım

değerleri iyi de olsa 2 gün üst üste doktorlar önermiyor hele 3 gün üst üste olmaz bence. ama olsun sen bugün aksam teste göre hareket et. Allahın işi sonuçta ol diyecek olacak canım :)

triphop triphop E ebrydlts kızlar az önce gene yaptım ve hala pik yani bu sabaha karşı falan çatlayacak herhalde bende yarın öğleni değerlendirirsem kaçırmam inşallah zaten hala sağ kasık ağrım devam ediyo akıntım da var
Evet olabilir herhalde çünkü 12-36 saat içinde çatlar diyorlar en iyisi yarına bırak bencede

Keske dun olmasaydı bugün olurdu güzel olurdu . Da ama varsa vardır icerde bsiler onlr da bugün çatlama olursa tutunur belki. Şöyle de bişi var pik yaptığı gün değil de erTeşi siliklesince olsun olmalı denio ilişki için. . Sen yarın testi bida yap

triphop triphop E ebrydlts kızlar az önce gene yaptım ve hala pik yani bu sabaha karşı falan çatlayacak herhalde bende yarın öğleni değerlendirirsem kaçırmam inşallah zaten hala sağ kasık ağrım devam ediyo akıntım da var

bence sabah yap canım çünkü sabah spermleri cap canlı oluyormuş daha güçlü yani :) bir de öncesinde kocanda sende türk kahvesi için spermleri canlandırıyormuş. ve sıcak duş almayın.

ben pik günü ve ertesi silikleştiği gün ilişki yaşayıp hamile kaldım. o yüzden hangi günki tuttu benim gebeliğimde bilmiyorum bilsem sana söylerdim faydası olur belki diye :)

Keske dun olmasaydı bugün olurdu güzel olurdu . Da ama varsa vardır icerde bsiler onlr da bugün çatlama olursa tutunur belki. Şöyle de bişi var pik yaptığı gün değil de erTeşi siliklesince olsun olmalı denio ilişki için. . Sen yarın testi bida yap
Canım akşam az önce yine test yaptım hala pik durumda yani çatlamamış büyük ihtimalle sabaha karşı çatlar bende yarın sabah yapayım dedim 1.5 günn geçmiş oluyo inş tutar bu sefer

bence sabah yap canım çünkü sabah spermleri cap canlı oluyormuş daha güçlü yani :) bir de öncesinde kocanda sende türk kahvesi için spermleri canlandırıyormuş. ve sıcak duş almayın.

ben pik günü ve ertesi silikleştiği gün ilişki yaşayıp hamile kaldım. o yüzden hangi günki tuttu benim gebeliğimde bilmiyorum bilsem sana söylerdim faydası olur belki diye :)
Sağol canım Allah razı olsun genelde forumlara baktım bi çok kişi çift gördüğü günü boş geçip ertesi günü yapmış ve olumlu sonuç almış inş darısı başıma belkide sende öyle hamile kaldın :)

Sağol canım Allah razı olsun genelde forumlara baktım bi çok kişi çift gördüğü günü boş geçip ertesi günü yapmış ve olumlu sonuç almış inş darısı başıma belkide sende öyle hamile kaldın :)

ben sabah yapmıştım pikti. sonra o günün akşamı ilişki oldu ama akşam test yapmamıştım sıvı aldığım için yanıltır diye. belki de o akşam çatladıysa gün içinde yani aslında benimkide silikken ilk ilişkim olmuş olabilir. ama ertesi sabah yaptım test silikti o günün de akşamı ilişki oldu. yani pik akşamında çatladımı diye bakamadığım için ondan da emin değilim yani dediğin gibi olabilir :)

Back
X