ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Takvim yakışmış darısı tüm bekleyenlere. .

En son 30 nisanda oldum regl yani 11.gün bügün genel olarak ta 27-28 günde bi regl oluyorum.cevap için teşekkürler
Yarın ya da öbür gün yum. Günü olabilir die tahmin ettim bak si md ı . O zman test de daha koyulasır . İlk ovu .testi kullanman mi

Yarın ya da öbür gün yum. Günü olabilir die tahmin ettim bak si md ı . O zman test de daha koyulasır . İlk ovu .testi kullanman mi
Evet ilk kez bu ay deniyorum testi yaklaşık 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz şimdi testlere baktımda dün ki bugüne göre daha koyu ben çift cızgıyı görünce dünü değerlendirdim bugün de değerlendirsem mi sizce ?

Sen bilirsin tabi de .bence bugün dursun yarın olsun. Bi de bel ağrini akintiyi falan takip et.bugun

Sen bilirsin tabi de .bence bugün dursun yarın olsun. Bi de bel ağrini akintiyi falan takip et.bugun
Evet bi arkadaş daha akıntına bak dedi bi kaç gündür hafiften agrı var kasıklarımda akıntıda çok az oluyordu ama bugün akıntım yok. Aksama doğru bikere daha test yapayım en iyisi. Bu arada bu konuyu basından beri okumaya başladım da 700 lerde falanım siz ne uğraş vermişsiniz hamile kalabilmek için merakla okuyorum bakalım nerede hamile oldugunuz çıkacak diye

Çok tatlısın yaaa . Her animi paylaştim ben. Heyecanliydi iyi okumalar

Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtlama oldu teste göre ve ben 8-9-10-11-12 Mayıs olmak üzere aynı saatte ve ilk idrarla yaptığım testler böyle sizce neden koyu bu çizgi

Eklentiler

• IMG_6401.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6666.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 42
Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtlama oldu teste göre ve ben 8-9-10-11-12 Mayıs olmak üzere aynı saatte ve ilk idrarla yaptığım testler böyle sizce neden koyu bu çizgi
İkisi aynı koyulukta değil ki. Gayet de siliklesme olms . Merak etme. Sen bi boş bi dolu devam et. Ama eger bat günü ya da yakın zamn da böyle koyuluk varsa hamis haberı verio lh testi . Aklında olsun

Bi de ilk idrarla yapma. Yanlış olmuş o. İlki geçtikten sonra. Yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…