Evet en alttaki bugüne ait acaba daha koyulaşır mı diye merak ettim teşekkür ederim cevap için tabiki atarım :)Evet en alttakiyse yumurtlamış görünüyorsun,bugünü değerlendirin,yarın yaptığın testide at yine...
Bence henüz değil. T nin c ye oranına bakınca silik henüz. . Adetin kaçıncı günü kaç gündé bir oldgnda önemli tabiKızlar bakar mısınız yumurtam çatlamış mı
Takvim yakışmışben daha kanda baktırmadım sence bat günü bu koyuluk normal mi idrar testinde. yani kıpkırmızı olması gerekmiyormuydu? ovulasyon testi kullandığım için bat günüm olduğundan eminim.
benim hesaplamama göre 17 ocak ta doğacak.
En son 30 nisanda oldum regl yani 11.gün bügün genel olarak ta 27-28 günde bi regl oluyorum.cevap için teşekkürlerBence henüz değil. T nin c ye oranına bakınca silik henüz. . Adetin kaçıncı günü kaç gündé bir oldgnda önemli tabi
Yarın ya da öbür gün yum. Günü olabilir die tahmin ettim bak si md ı . O zman test de daha koyulasır . İlk ovu .testi kullanman miEn son 30 nisanda oldum regl yani 11.gün bügün genel olarak ta 27-28 günde bi regl oluyorum.cevap için teşekkürler
Evet ilk kez bu ay deniyorum testi yaklaşık 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz şimdi testlere baktımda dün ki bugüne göre daha koyu ben çift cızgıyı görünce dünü değerlendirdim bugün de değerlendirsem mi sizce ?Yarın ya da öbür gün yum. Günü olabilir die tahmin ettim bak si md ı . O zman test de daha koyulasır . İlk ovu .testi kullanman mi
Sen bilirsin tabi de .bence bugün dursun yarın olsun. Bi de bel ağrini akintiyi falan takip et.bugunEvet ilk kez bu ay deniyorum testi yaklaşık 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz şimdi testlere baktımda dün ki bugüne göre daha koyu ben çift cızgıyı görünce dünü değerlendirdim bugün de değerlendirsem mi sizce ?
Takvim yakışmışdarısı tüm bekleyenlere. .
Evet bi arkadaş daha akıntına bak dedi bi kaç gündür hafiften agrı var kasıklarımda akıntıda çok az oluyordu ama bugün akıntım yok. Aksama doğru bikere daha test yapayım en iyisi. Bu arada bu konuyu basından beri okumaya başladım da 700 lerde falanım siz ne uğraş vermişsiniz hamile kalabilmek için merakla okuyorum bakalım nerede hamile oldugunuz çıkacak diyeSen bilirsin tabi de .bence bugün dursun yarın olsun. Bi de bel ağrini akintiyi falan takip et.bugun
Nie kız . Kan testi yaptrmadin mi. Kaç ciktiteşekkür ederim. belki de daha erken ama heves işte
Çok tatlısın yaaa . Her animi paylaştim ben. HeyecanliydiEvet bi arkadaş daha akıntına bak dedi bi kaç gündür hafiften agrı var kasıklarımda akıntıda çok az oluyordu ama bugün akıntım yok. Aksama doğru bikere daha test yapayım en iyisi. Bu arada bu konuyu basından beri okumaya başladım da 700 lerde falanım siz ne uğraş vermişsiniz hamile kalabilmek için merakla okuyorum bakalım nerede hamile oldugunuz çıkacak diye
Merak ettim bende valla sanki kitap okuyorum hahaha bakalımÇok tatlısın yaaa . Her animi paylaştim ben. Heyecanliydiiyi okumalar
Ayy ben öyleydim en üzüldüğüm okurdum okurdum sonra. Konu Sahibi ortadan kaybolurdu. Sonuç süreç ne oldu merakta kalırdım. Benim ki sonucluMerak ettim bende valla sanki kitap okuyorum hahaha bakalım
İkisi aynı koyulukta değil ki. Gayet de siliklesme olms . Merak etme. Sen bi boş bi dolu devam et. Ama eger bat günü ya da yakın zamn da böyle koyuluk varsa hamis haberı verio lh testi . Aklında olsunKafayı yemek üzereyim arkadaşlar yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtlama oldu teste göre ve ben 8-9-10-11-12 Mayıs olmak üzere aynı saatte ve ilk idrarla yaptığım testler böyle sizce neden koyu bu çizgi
Dimi Aynen :) siranizi bize Verdiniz simdi biz anne adaylari bakalim ne zAman bilgilendiricez gelecektekileriAyy ben öyleydim en üzüldüğüm okurdum okurdum sonra. Konu Sahibi ortadan kaybolurdu. Sonuç süreç ne oldu merakta kalırdım. Benim ki sonuclu
Bi de ilk idrarla yapma. Yanlış olmuş o. İlki geçtikten sonra. Yap.Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtlama oldu teste göre ve ben 8-9-10-11-12 Mayıs olmak üzere aynı saatte ve ilk idrarla yaptığım testler böyle sizce neden koyu bu çizgi
Tamam canım çok teşekkür ederim sağolBi de ilk idrarla yapma. Yanlış olmuş o. İlki geçtikten sonra. Yap.
Ama gormussundr bu topic ugurlu gelirdi kizlra. İnşallah senin de bu ay haberini alırız. HalAy çekeris geneDimi Aynen :) siranizi bize Verdiniz simdi biz anne adaylari bakalim ne zAman bilgilendiricez gelecektekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?