- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
ben kiz hissediyotumAyy bilmiom hep erkek hissediyorum ama. K.valdé kız olsun die soylendikce onun istedigi olsun. Bi değişlık olsun istirorm
Hayırlısı da inşaallah kızım olur bu kez. Ya da yok ya oğlum olsun 3. Kiz olur belki
Ahahahaha ne çocukçu çıktın derdi annem okusa:)Ayy bilmiom hep erkek hissediyorum ama. K.valdé kız olsun die soylendikce onun istedigi olsun. Bi değişlık olsun istirorm
Hayırlısı da inşaallah kızım olur bu kez. Ya da yok ya oğlum olsun 3. Kiz olur belki
hcg testinde 2. cizgi varhaydin hayirli uğurlu olsun
sağlıcakla kucaginiza alin insallahcanım yeni gördüm çok teşekkür ederim
sağlıcakla kucaginiza alin insallah
Adet oluyorken ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkması ne anlama geliyor??
Benimki de bat tan 4 gün sonra cilgin gibi koyu lh testi ve belirgin hcg testi vardı. Hayırlı olsun canım . Doğum aralık mi oluoBAT GÜNÜ ÜSTTEKİ OVULASYON ALTTAKİ GEBELİK
Ben gittigidiyor da n almıştım. Öyle çok pahalı değil bak istersen. Klomen.etkili bi ilac . Umarım kist vs. Olmadan yumurtalar gelişirKizlar slm bu ovulasyon testi fiyati
nedir bide ben klomen kullandım bu ay 4 gün du biteli ilaç yumurtam olmamış olusurmu daha yoksa olmazmi bu ay
Verdim galiba.Kizlar benim sorulara cevap verseniz su mübarek gunde
Allah razi olsun rabbim muradini versinVerdim galiba.hayırlı kandiller olsun hepimizee
bendede cikardi hatta birkac ay hic olmadığı kadar koyu olurdu hormonlarına bi baktir derim benimkiler pek dengesiz de :)))Adet oluyorken ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkması ne anlama geliyor??
Benimki de bat tan 4 gün sonra cilgin gibi koyu lh testi ve belirgin hcg testi vardı. Hayırlı olsun canım . Doğum aralık mi oluo
Evet en alttakiyse yumurtlamış görünüyorsun,bugünü değerlendirin,yarın yaptığın testide at yine...Arkadaşlar bi bakar mısınız lütfen bugün yumurtlama günüm mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?