ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy bilmiom hep erkek hissediyorum ama. K.valdé kız olsun die soylendikce onun istedigi olsun. Bi değişlık olsun istirorm
Hayırlısı da inşaallah kızım olur bu kez. Ya da yok ya oğlum olsun 3. Kiz olur belki
ben kiz hissediyotum

Ayy bilmiom hep erkek hissediyorum ama. K.valdé kız olsun die soylendikce onun istedigi olsun. Bi değişlık olsun istirorm
Hayırlısı da inşaallah kızım olur bu kez. Ya da yok ya oğlum olsun 3. Kiz olur belki
Ahahahaha ne çocukçu çıktın derdi annem okusa:)
Genç olsam ben de yapardım valla ohh misss

hanımlar merhaba benim bugün bata 1 gün kaldı sizin için ovulasyon ve gebelik testimi ekliyorum. kırmızı yazılı olan gebelik testim. faydalı olur belki size ovulasyon testi de gebeliği gösteriyor bana göre.

Eklentiler

• IMG_3340.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar slm bu ovulasyon testi fiyati
nedir bide ben klomen kullandım bu ay 4 gün du biteli ilaç yumurtam olmamış olusurmu daha yoksa olmazmi bu ay

BAT GÜNÜ ÜSTTEKİ OVULASYON ALTTAKİ GEBELİK

Eklentiler

• FullSizeRender_4.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar benim sorulara cevap verseniz su mübarek gunde

Kizlar slm bu ovulasyon testi fiyati
nedir bide ben klomen kullandım bu ay 4 gün du biteli ilaç yumurtam olmamış olusurmu daha yoksa olmazmi bu ay
Ben gittigidiyor da n almıştım. Öyle çok pahalı değil bak istersen. Klomen.etkili bi ilac . Umarım kist vs. Olmadan yumurtalar gelişir

Adet oluyorken ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkması ne anlama geliyor??
bendede cikardi hatta birkac ay hic olmadığı kadar koyu olurdu hormonlarına bi baktir derim benimkiler pek dengesiz de :)))
birde soylede birsey var hatta yakinNarkadasim anlatti hamile kalamadigi icin doktorq gittiğinde ne esinde nede kendisinde bie sorun yoktu yumurtlama takibine almis doktor ve fark etmisler ki adette yumurtlama oluyor.adet zamanindq iliskiye gireceksiniz demis su anda 1 cocugu var

Benimki de bat tan 4 gün sonra cilgin gibi koyu lh testi ve belirgin hcg testi vardı. Hayırlı olsun canım . Doğum aralık mi oluo

ben daha kanda baktırmadım sence bat günü bu koyuluk normal mi idrar testinde. yani kıpkırmızı olması gerekmiyormuydu? ovulasyon testi kullandığım için bat günüm olduğundan eminim.
benim hesaplamama göre 17 ocak ta doğacak.

Merhaba kızlar bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum yaklaşık 4-5 aydır çocuk istıyoruz doktor kontrolüne de gittim bi sorun çıkmadı ayrıca ınofolıc kullanmaya başladım bu ay testime bakar mısınız gıttıkce koyulaşıyor dimi

Eklentiler

• IMG_0820.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar bi bakar mısınız lütfen bugün yumurtlama günüm mü

Eklentiler

• IMG_0823.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…