• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ben sabah yapmıştım pikti. sonra o günün akşamı ilişki oldu ama akşam test yapmamıştım sıvı aldığım için yanıltır diye. belki de o akşam çatladıysa gün içinde yani aslında benimkide silikken ilk ilişkim olmuş olabilir. ama ertesi sabah yaptım test silikti o günün de akşamı ilişki oldu. yani pik akşamında çatladımı diye bakamadığım için ondan da emin değilim yani dediğin gibi olabilir :)
Bende bu ay aynı sizin gibi taktik uyguladım aşamalar aynı umarım bende hamiş olurum bu ay :)

ben sabah yapmıştım pikti. sonra o günün akşamı ilişki oldu ama akşam test yapmamıştım sıvı aldığım için yanıltır diye. belki de o akşam çatladıysa gün içinde yani aslında benimkide silikken ilk ilişkim olmuş olabilir. ama ertesi sabah yaptım test silikti o günün de akşamı ilişki oldu. yani pik akşamında çatladımı diye bakamadığım için ondan da emin değilim yani dediğin gibi olabilir :)
Hayırlısı inşallah bu ay hsg çekindim doktor tutma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ilk 3 ay için.. Bakalım bekleyip görcez ;)

Hayırlısı inşallah bu ay hsg çekindim doktor tutma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ilk 3 ay için.. Bakalım bekleyip görcez :KK66:

biraz da oluruna bırakırsan hamile kalırsın bence de. stres çok etkiliyormuş çünkü ve bence de doğru ben bu ay çok yoğundum aöf sınavlarım falan vardı çalışmaktan bebeği kafama takamadım ve hamiş kaldım :)

biraz da oluruna bırakırsan hamile kalırsın bence de. stres çok etkiliyormuş çünkü ve bence de doğru ben bu ay çok yoğundum aöf sınavlarım falan vardı çalışmaktan bebeği kafama takamadım ve hamiş kaldım :)
Maşallah canım ne güzel bende bu ay tutmazsa aşılama yaptırcam ama inş gerek kalmaz :)Takmamayı çalışıyorum ama yinede insan düşünüyor

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar size haber veremedim tup bebek tedavisine basladik bugun ignelerde 5.gunum haydi hayirlisi bakalim dunku kontrolümde 1 tane kucucuk yumurta oluşmuş doktor baya umutsuz ama olsun bi ugrasa girdik bakalım
Ayy olsun olsunn başlangıç için gayet güzel . Bugün böyle küçük olur. Yarın kaliteli yum yumlarin olur. Sonra da mis kokulu beben gelir. Ay oglun yazacaktim.bak cinsiyet bile belli ;)

Ayy 3 gün ! Demek çok heyecanlı :KK66: hadi inşallah güZEL haber verirsn
Hem meraktayım hem bu ay da regl olurum diye olumsuz düşüncelerimde var of ne zor işmiş vallahi :) hafiften agrılarım başladı ama işte bilemiyorum reglle belirtiler aynı diye bakalım beklemekten başka çare yok

Ne olacak bizim halimiz dimi :halay: batıma 3 gün kaldı merak etmeden de duramıyorum işin gerçeği.. senin içinde hayırlısı olsun inşallah
heee tum belirtileri takip ediyon demi :))) ayy hayırlısı olsun ya hakkimizda aman ne zor islermis valla ugrasmadan hamile kalanlarin elinden opesim geliyor :KK70::KK70:

heee tum belirtileri takip ediyon demi :))) ayy hayırlısı olsun ya hakkimizda aman ne zor islermis valla ugrasmadan hamile kalanlarin elinden opesim geliyor :KK70::KK70:
Valla öyle farklı bi belirtim yok ki herzaman ki seyler gibi. Tek farklı olan bu ay yanıyor vücudum avuç içlerim o da belirti mi bilmiyorum bakalım evet çok zor ya ben de hayret edıyorum uğraşmadan hamile kalanlara :)

Valla öyle farklı bi belirtim yok ki herzaman ki seyler gibi. Tek farklı olan bu ay yanıyor vücudum avuç içlerim o da belirti mi bilmiyorum bakalım evet çok zor ya ben de hayret edıyorum uğraşmadan hamile kalanlara :)
ayy insallah hamissindir beni mutlaka etiketle oyle birsey varsa malum seni artik dusunce yoldasim ilan ettim :)))))

Back
X