Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kamer Bey normal dogumcu :) yoksa beni 40a kadar bekletmezdi :))

Herkes mrh. Ben Doğum yaptım ve bebeğim bir ay bir haftalık oldu tesadüfen sol böbreğinde iki tane 1,5 mm kum olduğunu öğrendim. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı şok oldum ağlamaktan helak oldum. Nasıl olur bilmiyorum o daha yeni doğdu o daha minicik.. Zaten sancıları var o kumlar daha da arttırıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ben daha önce böyle bişey hiç duymadım. Ailelerde böyle bir rahatsızlık Yok. Geçici bir durum mu bu süreç nasıl gider ne olur bana bir fikir bir akıl verin ne olur :’( çok üzgünüm çok mutsuzum o masum yüzüne baktıkça ağlıyorum ona bakamıyorum suçluluk hissediyorum. Keşke bana gelseydi. İçimi rahatlatmak istiyorum olmuyor :’(

cnm çok geçmiş olsun bir anne olarak zor bir dönem ama geçici , kuzenimin bebeğide kum döktü, sancısı çok oluyordu,sürekli ağlıyordu ama geçti şükür... Sen doktorunu dinle ve bu sürecin geçici olduğunu bil, kendini de çok yıpratma sütün gelmez sonra Allah korusun

Geçmiş olsun canım. Taş daha zor, insallah kumu dökerde kurtulur yavrucak. Malesef pek bilgim yok. Ama ben kendim kum döktüm onceki ay benim bile agrim oldu o yavrununda olur Allah şifa versin

Gerçekten mi ? Birdaha tekrarlamadı mı hiç ? Ben yenidoğanlarda hiç duymadım daha önce o yüzden çok tedirginim

Gerçekten mi ? Birdaha tekrarlamadı mı hiç ? Ben yenidoğanlarda hiç duymadım daha önce o yüzden çok tedirginim
tam yenidoğan değilde yane 3-4 aylıkken ortaya çıktı ama şükür geçti ... Geçici birşey ama bebek için sancılı dönem , sonuçta gaz çıkaramayınca bile bebekler sancu çeker... o yüzden sabırlı ve güçlü ol kendini çok üzme beslenmene dikkat et... Sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.bol bol emzirmeye çalış ancak bol içerek koşay döker.geçmiş olsun şimdiden.bende de kum varmış idrarımda ama hiç sancı yapmıyor.doktor bol bol su iç dedi sadece.umarım senin bebeğinde ağrısız bir şekilde atlatır.

Biraz önce yani gece 1.40 da gebelik testi yaptım yanılma payı varmıdır yoksa sevineyimmi

Eklentiler

• IMG-20180219-WA0004.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 59
Haklısın çok teşekkür ederim moral ve desteğin için. Umarım dediğiniz gibi olur benim de meleğim kolay atlatır ve tekrarlamaz

Amin inşallah sana da çok geçmiş olsun.. tebriğin için de teşekkür ederim. Senin de bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Evet kızlar 4 yıldan sonra hamileyim. Doğruymuş. 5 haftalık kan sonucu 1094 çıktı normalmi sizce valla ben eski hamileliklerimi unuttum 15 sene geçti üstünden . Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…