-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.161
Ne icin hormonlarinmi bakildi cnmKizlar benim icinde dua edermisiniz yarin doktora gidicem hayirli haberlerle donerim insallah
He iyimis bakalim bende randavu alcam vede degerlerimi alcam buraya yazarim ve deniyecem.konuscam asilama.icin ben demessem kendileri yapmioKolay canım.bisey hissetmedim.orda ekranda dr sana spermi gönderirken görüntüyü gösteriyi.dua ettim bakalım Allaha kalmış gerisi
Hormonlarima bakilmisti canim prolaktainim yuksekti dostinex kullandim gebelik olusmadi baska bi doktora gidicem iyi bir doktor yatin bakalim ne dicek canimNe icin hormonlarinmi bakildi cnm
Yasin kac nezamandir denioraunuz cnmHormonlarima bakilmisti canim prolaktainim yuksekti dostinex kullandim gebelik olusmadi baska bi doktora gidicem iyi bir doktor yatin bakalim ne dicek canim
Daha yasin cok kusuk genc doktorlar öle demiormu peki kucuksun olacak diye24 yasindayim canim 1 seneden fazladirda deniyoz hic korunmadik ama olmadi 17 18 yasimdan beri prolaktainim hep yuksek
Doktorlar kafasina gore. Konusuyo canim. Olur diolar bekliyoruz olsun die doktor en son care tup bebek diolar bilmiyorum herkes birsey dioDaha yasin cok kusuk genc doktorlar öle demiormu peki kucuksun olacak diye
Niye en son tup care dior yasin kucuk ve tedavi hap map olur ya hemende tup nealakaDoktorlar kafasina gore. Konusuyo canim. Olur diolar bekliyoruz olsun die doktor en son care tup bebek diolar bilmiyorum herkes birsey dio
Demiorlar sen diyecen sunlari istiom falan diye anlion demiorlar bakmiorlar rahim.filmi bende cektircem.ama.gitmeden brokoli kurunu basladim tupker kapaliysa aciliormis6 ay dostinex kullanmakla ise basladik 3 ayim su anda bu olmazsa kloman ve igne o olmazsa tup bebek dediler benimde kafamda soru isareti kaldi benim rahim filmim cekilmedi tuplerime bakilmadi dostinex kullandiktan sonra. Prolaktain dusmusmu die kontrele cagirilmadim bende kendime baska bi doktor buldum oda bana telefonda bir kutu dostinexi kullan adet ol gel dedi bende yarin gidicem bakalim bu ne dicek
Ben daha yeni yeni ogreniyorum bunlari burdab ne ogrendiysem once gittigim doktorda bilmiyordum sormadim oda yapalim demedi ama buna dicem canim bakalimacik mi kapali miDemiorlar sen diyecen sunlari istiom falan diye anlion demiorlar bakmiorlar rahim.filmi bende cektircem.ama.gitmeden brokoli kurunu basladim tupker kapaliysa aciliormis
Bu ne cnmMthfr a1298c homozigot ne anlama gelir ? Forumda başlıklar çok karışık tatildeyim doktorumla iletişime geçemedim. İnternette gezinip duruyorum
Ins cnm hersey olur bugun dua gunuBen daha yeni yeni ogreniyorum bunlari burdab ne ogrendiysem once gittigim doktorda bilmiyordum sormadim oda yapalim demedi ama buna dicem canim bakalimacik mi kapali mi
Rabbim istiyen herkeze nasip eder insallahIns cnm hersey olur bugun dua gunu
Sen ne zamandir deniyorsun kac yasindasinIns cnm hersey olur bugun dua gunu
Ben yarin 28 olcam ins ve 6 aydir denioz 2 aydir doktor bakior iste sorun yok vok sukurSen ne zamandir deniyorsun kac yasindasin
merhaba cnm iyiyim şükür Rabbime... dün şişli memorial gittim doktor çok umut verici konuştu 1 saat benı muane ettiler gözle görülür sorunun yok ama insan vücudunu tam çözebilmiş değiliz belkı bizim göremediğimiz bir problem var olabılır dedı 3 sene uzun bir süre bir gebelık gerçekleşmemişse tüp bebeğe geçmek mantıklı, yumurta rezerven çok çok iyi eşinde de sıkıntı yok bizim en yüksek gebelık elde ettğimiz hasta profilisiniz dedi... yumurta rezerven fazla ve çok iyi olduğu için tüp bebekte kullanılan ilaçlara ohss gösterme riskiniz var o yüzden sizden dondurulmuş transfer yapacagız dedı ... inş hazirandakı adetımde iğnelere başlayıp ağustus gibi transfer düşünüyorum çok mutlu ayrıldım merkezden nihayet içime sinen bir doktor buldum
Canim cok sevindim senin adina. Insallah en kisa zamanda hepimiz bebeklerimizr kavusuruzmerhaba cnm iyiyim şükür Rabbime... dün şişli memorial gittim doktor çok umut verici konuştu 1 saat benı muane ettiler gözle görülür sorunun yok ama insan vücudunu tam çözebilmiş değiliz belkı bizim göremediğimiz bir problem var olabılır dedı 3 sene uzun bir süre bir gebelık gerçekleşmemişse tüp bebeğe geçmek mantıklı, yumurta rezerven çok çok iyi eşinde de sıkıntı yok bizim en yüksek gebelık elde ettğimiz hasta profilisiniz dedi... yumurta rezerven fazla ve çok iyi olduğu için tüp bebekte kullanılan ilaçlara ohss gösterme riskiniz var o yüzden sizden dondurulmuş transfer yapacagız dedı ... inş hazirandakı adetımde iğnelere başlayıp ağustus gibi transfer düşünüyorum çok mutlu ayrıldım merkezden nihayet içime sinen bir doktor buldumxra221 F Fatmae20 kızlar muhakkak sizede tavsiye ederım hastane çok iyi, doktor çok iyi muhakkak en azından bir ön görüşme yapın vallahı 1 saat muane ettiler tek kuruş almadılar ... sadece bende amh ve eşimden sperm analızı ettiler ikisi 240 tl tutttu