Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ins Rabbim imani olandan yazar ve musluman oarak diriltir bizleri ve cennete sevdikelrimizle olalim ins ebediye cehennemden korur bizi amin

Doktorla görüşmedim sekreteri aradı ama rezervi düşünmüş okuduklarım göre. Tüp bebek dedi. Zaten yaş geçiyor ve üzülüyorum.
Rezervin nasil bakildi kanmi verdin o amh degeri deme sende yasin 31 ne gecmesi ya normal yolllardan hamile klan var 35 de 38 de bile yapmayn ya ee bende yarin ins 28 ne diyeyim

Rezervin nasil bakildi kanmi verdin o amh degeri deme sende yasin 31 ne gecmesi ya normal yolllardan hamile klan var 35 de 38 de bile yapmayn ya ee bende yarin ins 28 ne diyeyim
Evet canım normal kan veriyorsun ama test bir hafta sonra çıkıyor yani benim öyle oldu. Tabiki Rabbim istesin yeter ki o zaman olur. Ama işte insan üzülüyor elinde olmadan

Kizlar benim icinde dua edermisiniz yarin doktora gidicem hayirli haberlerle donerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…