-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.141
Ins Rabbim imani olandan yazar ve musluman oarak diriltir bizleri ve cennete sevdikelrimizle olalim ins ebediye cehennemden korur bizi amin(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.)
Ederim cnm nedemek sende etInşallah canım Berat kandiline denk geldi. Dua et benim icin
Anlamadim degerin nasilmis neden tup bebek dediler normal yolla olmazmi diorlar iyice konus bi bazen para icinde yapabilirlerCanım benim için de et.:) doktorun sekreteri aradı ama değerim düşünmüş tüp bebek öneriyoruz dedi. Doktorla görüşmek istediğimi söyledim. Bilgisi olan var mı ne yapmama lazım
Aşılama canmCanım sen aşılamamı oldun yoksa klomen çatlatma iğnesi mi
Canım görünüyor ama senin genelde böyle çıktığı için emin değilim.inşallah bebis vardirKizlar ekliyorum ama bende emin degilim
Allahım seneye bizi de kavuştursun inşallah .senin de kavusmana az kaldı inşallahCumleten hayirli kandiller. Gecen sene cok dua etmistim allahim sonraki sene bebegime kavustur diye. Her bekleyene dua edecegim bu senede insallah sizlerde cok beklemeden kavusun..
Ins cnm icine ne hizedion olcak diye hiz varmiAllahım seneye bizi de kavuştursun inşallah .senin de kavusmana az kaldı inşallah
İnşaallah bebeklerimiz bizimledir bat ne zamanAşılama canm
Doktorla görüşmedim sekreteri aradı ama rezervi düşünmüş okuduklarım göre. Tüp bebek dedi. Zaten yaş geçiyor ve üzülüyorum.Anlamadim degerin nasilmis neden tup bebek dediler normal yolla olmazmi diorlar iyice konus bi bazen para icinde yapabilirler
Canım bugün mü aşılama oldu. İnşallah Rabbim dualarını kabul eder. Ben de kandil günü olmuştum aşılama. İnşallah bu mübarek günün hürmetine bebeğin gelir annesine:)Inşallah canım Berat kandiline denk geldi. Dua et benim icin
Rezervin nasil bakildi kanmi verdin o amh degeri deme sende yasin 31 ne gecmesi ya normal yolllardan hamile klan var 35 de 38 de bile yapmayn ya ee bende yarin ins 28 ne diyeyimDoktorla görüşmedim sekreteri aradı ama rezervi düşünmüş okuduklarım göre. Tüp bebek dedi. Zaten yaş geçiyor ve üzülüyorum.
Evet canım normal kan veriyorsun ama test bir hafta sonra çıkıyor yani benim öyle oldu. Tabiki Rabbim istesin yeter ki o zaman olur. Ama işte insan üzülüyor elinde olmadanRezervin nasil bakildi kanmi verdin o amh degeri deme sende yasin 31 ne gecmesi ya normal yolllardan hamile klan var 35 de 38 de bile yapmayn ya ee bende yarin ins 28 ne diyeyim
Bak bugun tam zamani bol vol dua aksamla yatsi arasi ozellikle tovbe edilcek cennet istenilcek vede ins saglik ve evlatEvet canım normal kan veriyorsun ama test bir hafta sonra çıkıyor yani benim öyle oldu. Tabiki Rabbim istesin yeter ki o zaman olur. Ama işte insan üzülüyor elinde olmadan
Bilmiyorum canımIns cnm icine ne hizedion olcak diye hiz varmi
Asilama.tup bebekten kolaymi nasil yapiorlar birsey hizedionmu koyulunca dua etseydin salavat cekeydinBilmiyorum canım
14 gün sonraİnşaallah bebeklerimiz bizimledir bat ne zaman
Amin canımCanım bugün mü aşılama oldu. İnşallah Rabbim dualarını kabul eder. Ben de kandil günü olmuştum aşılama. İnşallah bu mübarek günün hürmetine bebeğin gelir annesine:)
Kolay canım.bisey hissetmedim.orda ekranda dr sana spermi gönderirken görüntüyü gösteriyi.dua ettim bakalım Allaha kalmış gerisiAsilama.tup bebekten kolaymi nasil yapiorlar birsey hizedionmu koyulunca dua etseydin salavat cekeydin
Canım fsh de önemli senin kaçtı?Evet canım normal kan veriyorsun ama test bir hafta sonra çıkıyor yani benim öyle oldu. Tabiki Rabbim istesin yeter ki o zaman olur. Ama işte insan üzülüyor elinde olmadan