Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Ayy duygu durum bozuklugundan tam okumamisim kan mi versem yarin diye dusundum bir an evvel ogrenirim iskence gibi beklemem 3 gun daha ne dersin bidaha foto attim siliklesmeye basladi sanki hakkini helal et walla Allahrazi olsun senden

Eklentiler

• 16005924170681442248192374850527.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayy duygu durum bozuklugundan tam okumamisim kan mi versem yarin diye dusundum bir an evvel ogrenirim iskence gibi beklemem 3 gun daha ne dersin bidaha foto attim siliklesmeye basladi sanki hakkini helal et walla Allahrazi olsun senden
Canım ilk idrar veya su tüketimini azaltıp biraz iyice sıkıştıktan sonra yapılan idrarla belli olur böyle gün içinde yaptıkların değişkenlik göstermesi çok normal panik yapma lütfen

Canim ya tekrar denedim biraz once sanki koyu gibi
Canım ilk idrar veya su tüketimini azaltıp biraz iyice sıkıştıktan sonra yapılan idrarla belli olur böyle gün içinde yaptıkların değişkenlik göstermesi çok normal panik yapma lütfen
Canim tekrar yapdim dayanamayip umudum yok ama umut isde

Eklentiler

• 16006176360631965231890790891476.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 32
Ben kırmızı kartı yedim Kızlar bilginiz olsun sonradan burayı okuyupta Bilgi edinmek isteyen arkadaş oluyor konu yarım sonuçsuz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…