- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Ovulasyon testi belli olur mu kiHayali çizgi var canım bence kan vermelisin hemen hamilelik olabilir büyük ihtimal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi belli olur mu kiHayali çizgi var canım bence kan vermelisin hemen hamilelik olabilir büyük ihtimal
Beta testide var canım iki tane atmış arkadaş biri hcg diğeri LhOvulasyon testi belli olur mu ki
Tamam.canim.gormedim tesekkurlerBeta testide var canım iki tane atmış arkadaş biri hcg diğeri Lh
Yapdim canim gondereyim hemen ama bisi yok sanirim cok.sagol cnm ya walla gebelik de ovulas da yapdim
Canım olmasa o kadar koyulaşma olmazdı bence bekle adet günüde yap testiYapdim canim gondereyim hemen ama bisi yok sanirim cok.sagol cnm ya walla gebelik de ovulas da yapdim
Adet belirtilerim de basladi bu ay klomen icdim canim ondan olabilir mi koyulugu sence gerci adetimin 5 gunu basladim hep silikdi baslarda aman cpk zor ya sen ne yapdin canim test yapdin miCanım olmasa o kadar koyulaşma olmazdı bence bekle adet günüde yap testi
İnşallah değildir de meleğin seninledirAdet belirtilerim de basladi bu ay klomen icdim canim ondan olabilir mi koyulugu sence gerci adetimin 5 gunu basladim hep silikdi baslarda aman cpk zor ya sen ne yapdin canim test yapdin mi
Aminn canimİnşallah değildir de meleğin seninledircanım ama bence klomenle Alakası yok var sende de olmasa bu kadar koyu çıkmazdı ♡
Hadi inşallah canım ya peki benim dünle bugün arası koyulaşma gözleniyor dimiBat dan 9 gün sonra gebe olan birinin lh testi bu şekilde oluyor. Sen bekle 2-3 gün sonra gittikçe koyulaşırsa gebelik vardır yüksek ihtimal
Sağol canım teşekkür ederim güzel dilek ve duaların için Allah kabul etsin inşallahAminn canimInanirmisin dua ettim sana dun gece Rabbim gonlune gore versin canim tez zamanda insallah ben aksamustu birdaha yapayim elimde cok kaldi zaten test bol bol kullanayim
![]()
Tamam canim birde biri atmis ya test t c ye gore baya baya koyu demek oyle oluyor bende ki baska bisiSağol canım teşekkür ederim güzel dilek ve duaların için Allah kabul etsin inşallahyap ama sıvı alımına dikkat et beklemiş idrar olsun çok su testi etkiliyor bunu bil
![]()
Canım o adeti 9 gün geçtikten sonra olmuş senin daha 4 günün var adete adet geçtikten sonra gebelik var ise 9. Günde ovülasyon testi bu şekilde çıktığını söylemiş arkadaş o yüzden sende bekle adet günü ve sonrası da önemliTamam canim birde biri atmis ya test t c ye gore baya baya koyu demek oyle oluyor bende ki baska bisihayirlisi diyelim artik
Evet bende fark ettimHadi inşallah canım ya peki benim dünle bugün arası koyulaşma gözleniyor dimi![]()
Aynen bekleyin Kızlar adetiniz geçtikten 3-4 gün sonra yapın t baya koyuysa gebelik vardır. Çünkü bu şekilde koyuluk sadece gebelikte oluyor. Yumurtlamada bu kadar koyu olmuyor.Canım o adeti 9 gün geçtikten sonra olmuş senin daha 4 günün var adete adet geçtikten sonra gebelik var ise 9. Günde ovülasyon testi bu şekilde çıktığını söylemiş arkadaş o yüzden sende bekle adet günü ve sonrası da önemli![]()