• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Bu da bugünün Kızlar 🙏

Eklentiler

• 20B9A767-48B7-4B30-BDA4-3B18E0CA92FB.webp
    20B9A767-48B7-4B30-BDA4-3B18E0CA92FB.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 53
Yaptım canım bak üstteki dün ki bugün ki test alttaki

Eklentiler

• 1155B044-26AF-4BFD-BAF3-6702427E91E8.webp
    1155B044-26AF-4BFD-BAF3-6702427E91E8.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
Adet belirtilerim de basladi bu ay klomen icdim canim ondan olabilir mi koyulugu sence gerci adetimin 5 gunu basladim hep silikdi baslarda aman cpk zor ya sen ne yapdin canim test yapdin mi
İnşallah değildir de meleğin seninledir 🤲🙏 canım ama bence klomenle Alakası yok var sende de olmasa bu kadar koyu çıkmazdı ♡

Bat dan 9 gün sonra gebe olan birinin lh testi bu şekilde oluyor. Sen bekle 2-3 gün sonra gittikçe koyulaşırsa gebelik vardır yüksek ihtimal

Eklentiler

• E3FFC61D-9B51-4DB4-8494-389E24B8529C.webp
    E3FFC61D-9B51-4DB4-8494-389E24B8529C.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah değildir de meleğin seninledir 🤲🙏 canım ama bence klomenle Alakası yok var sende de olmasa bu kadar koyu çıkmazdı ♡
Aminn canim 🙏Inanirmisin dua ettim sana dun gece Rabbim gonlune gore versin canim tez zamanda insallah ben aksamustu birdaha yapayim elimde cok kaldi zaten test bol bol kullanayim 😊

Aminn canim 🙏Inanirmisin dua ettim sana dun gece Rabbim gonlune gore versin canim tez zamanda insallah ben aksamustu birdaha yapayim elimde cok kaldi zaten test bol bol kullanayim 😊
Sağol canım teşekkür ederim güzel dilek ve duaların için Allah kabul etsin inşallah 🤲🙏 yap ama sıvı alımına dikkat et beklemiş idrar olsun çok su testi etkiliyor bunu bil 💋

Tamam canim birde biri atmis ya test t c ye gore baya baya koyu demek oyle oluyor bende ki baska bisi 😑 hayirlisi diyelim artik
Canım o adeti 9 gün geçtikten sonra olmuş senin daha 4 günün var adete adet geçtikten sonra gebelik var ise 9. Günde ovülasyon testi bu şekilde çıktığını söylemiş arkadaş o yüzden sende bekle adet günü ve sonrası da önemli 😉

• Beğen
Reactions: JES
Canım o adeti 9 gün geçtikten sonra olmuş senin daha 4 günün var adete adet geçtikten sonra gebelik var ise 9. Günde ovülasyon testi bu şekilde çıktığını söylemiş arkadaş o yüzden sende bekle adet günü ve sonrası da önemli 😉
Aynen bekleyin Kızlar adetiniz geçtikten 3-4 gün sonra yapın t baya koyuysa gebelik vardır. Çünkü bu şekilde koyuluk sadece gebelikte oluyor. Yumurtlamada bu kadar koyu olmuyor.

Back