Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Bu da bugünün Kızlar

Eklentiler

• 20B9A767-48B7-4B30-BDA4-3B18E0CA92FB.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
Yaptım canım bak üstteki dün ki bugün ki test alttaki

Eklentiler

• 1155B044-26AF-4BFD-BAF3-6702427E91E8.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 51
Adet belirtilerim de basladi bu ay klomen icdim canim ondan olabilir mi koyulugu sence gerci adetimin 5 gunu basladim hep silikdi baslarda aman cpk zor ya sen ne yapdin canim test yapdin mi
İnşallah değildir de meleğin seninledir canım ama bence klomenle Alakası yok var sende de olmasa bu kadar koyu çıkmazdı ♡

Bat dan 9 gün sonra gebe olan birinin lh testi bu şekilde oluyor. Sen bekle 2-3 gün sonra gittikçe koyulaşırsa gebelik vardır yüksek ihtimal

Eklentiler

• E3FFC61D-9B51-4DB4-8494-389E24B8529C.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah değildir de meleğin seninledir canım ama bence klomenle Alakası yok var sende de olmasa bu kadar koyu çıkmazdı ♡
Aminn canim Inanirmisin dua ettim sana dun gece Rabbim gonlune gore versin canim tez zamanda insallah ben aksamustu birdaha yapayim elimde cok kaldi zaten test bol bol kullanayim

Aminn canim Inanirmisin dua ettim sana dun gece Rabbim gonlune gore versin canim tez zamanda insallah ben aksamustu birdaha yapayim elimde cok kaldi zaten test bol bol kullanayim
Sağol canım teşekkür ederim güzel dilek ve duaların için Allah kabul etsin inşallah yap ama sıvı alımına dikkat et beklemiş idrar olsun çok su testi etkiliyor bunu bil

Tamam canim birde biri atmis ya test t c ye gore baya baya koyu demek oyle oluyor bende ki baska bisi hayirlisi diyelim artik
Canım o adeti 9 gün geçtikten sonra olmuş senin daha 4 günün var adete adet geçtikten sonra gebelik var ise 9. Günde ovülasyon testi bu şekilde çıktığını söylemiş arkadaş o yüzden sende bekle adet günü ve sonrası da önemli

Reactions: JES
Aynen bekleyin Kızlar adetiniz geçtikten 3-4 gün sonra yapın t baya koyuysa gebelik vardır. Çünkü bu şekilde koyuluk sadece gebelikte oluyor. Yumurtlamada bu kadar koyu olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…