Bugun bidaha yap koyu çıkmış canim daha da belirgin olcaktr öyle çıkarsa hamilesin insallagYaptım koyu çıktı onun fotoğrafını göndereyim size
Hiç kalmadı elimde ya 2 gün sonra bidaha yapayım insallahhBugun bidaha yap koyu çıkmış canim daha da belirgin olcaktr öyle çıkarsa hamilesin insallag
Çok sevindiiiim canımBuradan anlamistim ben yumurtlamadan 7 gün sonra ovu.testi yaptığım üsttekiydi silik bile nerdeyse yok ve 3 gün sonra 10.gün alttaki çıktı ve gün geçtikçe koyulasti
Evet adetime 2 gün kala 18 haziranda 75 cikti 20 haziranda 174 cikti canim yarin tekrar vericem kanÇok sevindiiiim canımkan testi yaptırdın mııı degerin nasıl
Kasıklarımda hafif ağrı vardı 1 hafta öncesi de 2 kez falan yürürken kasıpıma çok değişik ufak sancı girmişti 2 farklı zamanda. Hiç daha önce olmamıştı. Bir çok kadın için özellikle adet zamanı kasık ağrısı yaşamıyorsa hamilelik belirtisiymiş. Benim normalde göğüs hassasiyetin de olmaz ama hamilelikte oluyorCanım gebelik belirtilerin nelerdi ? Kaşık ağrıların oldu mu
Sıcak basması yaşadın mı acabaaaKasıklarımda hafif ağrı vardı 1 hafta öncesi de 2 kez falan yürürken kasıpıma çok değişik ufak sancı girmişti 2 farklı zamanda. Hiç daha önce olmamıştı. Bir çok kadın için özellikle adet zamanı kasık ağrısı yaşamıyorsa hamilelik belirtisiymiş. Benim normalde göğüs hassasiyetin de olmaz ama hamilelikte oluyor
Bende olmadı ama hamilelikte vücut sıcaklığı yükselir. Adetinize kaç gün var?Sıcak basması yaşadın mı acabaaaBende çok oluyor şüphelendim o yüzden
3 gün kaldıııBende olmadı ama hamilelikte vücut sıcaklığı yükselir. Adetinize kaç gün var?
Yanii heveslendim ek gibi olmasın ama bence hamilesiniz3 gün kaldıııtest yaptım pembe çizgiyi gördüm hemen çok silik ama hemen belirdi 3 dk içinde erken gebelik testinde acaba diyorum ama heveslenmekte istemiyorum bilmiyorum akşam gidicem hastaneye kan testi vermeye dua edin lütfen burda gri gibi gözüküyor ama çok açık pembe
Bence hamilesiniz3 gün kaldıııtest yaptım pembe çizgiyi gördüm hemen çok silik ama hemen belirdi 3 dk içinde erken gebelik testinde acaba diyorum ama heveslenmekte istemiyorum bilmiyorum akşam gidicem hastaneye kan testi vermeye dua edin lütfen burda gri gibi gözüküyor ama çok açık pembe
Selam canım bunu yeni mi yaptın3 gün kaldıııtest yaptım pembe çizgiyi gördüm hemen çok silik ama hemen belirdi 3 dk içinde erken gebelik testinde acaba diyorum ama heveslenmekte istemiyorum bilmiyorum akşam gidicem hastaneye kan testi vermeye dua edin lütfen burda gri gibi gözüküyor ama çok açık pembe
Birşey soracağım ben de 17. Gün ve 18. Gün koyuydu yumurtladım sorma 18. Günün akşamında sonra hemen çok silikleşti ertesi iki gün çok silikti bugün 22. Gün biraz koyulaşmış. Gibi geldi ama çok erken koyulaşmaz dimi. Daha normalde geç yumurtladım her ay 14. Gün yumurtluyordum bat 29 HaziranBuradan anlamistim ben yumurtlamadan 7 gün sonra ovu.testi yaptığım üsttekiydi silik bile nerdeyse yok ve 3 gün sonra 10.gün alttaki çıktı ve gün geçtikçe koyulasti
Ovulasyon testi koyulaşması gebelıkten dolayı olabılır bende de bu sekılde oldu bat gününüze kaç gün var acabaBirşey soracağım ben de 17. Gün ve 18. Gün koyuydu yumurtladım sorma 18. Günün akşamında sonra hemen çok silikleşti ertesi iki gün çok silikti bugün 22. Gün biraz koyulaşmış. Gibi geldi ama çok erken koyulaşmaz dimi. Daha normalde geç yumurtladım her ay 14. Gün yumurtluyordum bat 29 Haziran
Dün gece yaptım dayanamadım birde çok sıkışmadan yaptım açıkçası geç vakitte o yüzden silik diye düşünüyorumSelam canım bunu yeni mi yaptın
Yaaaa insallah canımmmmsın bekliyorum sonucumu kan tahlili yaptırdım 1 saate çıkar sanırımmmmYanii heveslendim ek gibi olmasın ama bence hamilesinizhadi inşallah güzel haberlerinizi beklerim
Bence hamilesinizİnşallah hayırlısıyla. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Dualarla...
Silik ama pembe ince çizgiyi gördüm ben de artık tebrik edebilirim kuzum Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğiniDün gece yaptım dayanamadım birde çok sıkışmadan yaptım açıkçası geç vakitte o yüzden silik diye düşünüyorum
Amin amiiiin insallah tamamen sonuç alalım belki doğru değildirSilik ama pembe ince çizgiyi gördüm ben de artık tebrik edebilirim kuzum Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini
Hadi güzel sonuçlarla gel canımYaaaa insallah canımmmmsın bekliyorum sonucumu kan tahlili yaptırdım 1 saate çıkar sanırımmmmçokça dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?