• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Birşey soracağım ben de 17. Gün ve 18. Gün koyuydu yumurtladım sorma 18. Günün akşamında sonra hemen çok silikleşti ertesi iki gün çok silikti bugün 22. Gün biraz koyulaşmış. Gibi geldi ama çok erken koyulaşmaz dimi. Daha normalde geç yumurtladım her ay 14. Gün yumurtluyordum bat 29 Haziran
Canım benimki yumurtlamadan. Sonra 7.gün hic yok gibiydi yani tek cizgi gibiydi 10.gün pike yakın olmuştu

Testlerde bozuk olmaz ya hastanede sonuçlarla ilgili skntı olabilir özel lab falan varsa oraya git istersen
Tıp merkezi küçük bır hastaneye gıttım bende hiç inanamadım kafam çok karışık . Akşam test yaptım bir daha pozitif gördüm anında pembe çizgi çıkıyor neden böyle yaa çok moralim bozuk

Birde predictorun testi acaba marka ile ilgili mi sıkıntı 3 testinde de pozitif görmüştüm
Predictor en iyi test markalarndan biri yanılcağını hiç sanmıyorum canım kendini hemen üzme acile git baş dönmesi kusma yaşıyorum falan de acilden hemen bakarlar kana yine faha güvenilir olabilir tip merkeznden

Predictor en iyi test markalarndan biri yanılcağını hiç sanmıyorum canım kendini hemen üzme acile git baş dönmesi kusma yaşıyorum falan de acilden hemen bakarlar kana yine faha güvenilir olabilir tip merkeznden
2 günüm kaldı bata . Acaba diyorum 3/4 beklesem iyi olur sanırım heveslenmeyeyim artık

Bir yandan öyle düşünüyorum ama kan testi böyle çıkması bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ne düşüneceğimi şaşırdım suan
Kendini üzceksen esinle acile gidip kan ver kafan rahat etsin ben hala hamile oldugunu dusunuyorum testi atsana bi bozuk olma ihtimali var mi bakayım

Back
X