- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki yumurtlamadan. Sonra 7.gün hic yok gibiydi yani tek cizgi gibiydi 10.gün pike yakın olmuştuBirşey soracağım ben de 17. Gün ve 18. Gün koyuydu yumurtladım sorma 18. Günün akşamında sonra hemen çok silikleşti ertesi iki gün çok silikti bugün 22. Gün biraz koyulaşmış. Gibi geldi ama çok erken koyulaşmaz dimi. Daha normalde geç yumurtladım her ay 14. Gün yumurtluyordum bat 29 Haziran
Canım çıktı mı sonucunİnşallahhh bekliyorummm![]()
1 hafta var bata belli daha silikleşir yine çok erken böyle koyu olması belki test bozuktur ayın 28 inde bir daha yapacağım zaten 29 u batOvulasyon testi koyulaşması gebelıkten dolayı olabılır bende de bu sekılde oldu bat gününüze kaç gün var acaba
Sonucunuz çıktıma mı ben de çok merak ettimAmin amiiiin insallah tamamen sonuç alalım belki doğru değildir![]()
Kızlar kan sonuç negatif ama inanamadım açıkçası birdaha test yaptım pozitifSonucunuz çıktıma mı ben de çok merak ettim ☺
Kan testi yaptırmış mıydın başta canımCanım benimki yumurtlamadan. Sonra 7.gün hic yok gibiydi yani tek cizgi gibiydi 10.gün pike yakın olmuştu
12.gün yaptirdim 75 çıktı 2 gün sonra adet günü 174 dün de 482 çıktıKan testi yaptırmış mıydın başta canım
Gebelik testi mi yaptın pozitifi gördün canımKızlar kan sonuç negatif ama inanamadım açıkçası birdaha test yaptım pozitifHastane ile ilgili mi sıkıntı var bilmiyorum yaaa kafam çok karışık çok üzüldüm
Evet ama bilmiyorum kafam çok karıştı yani hiç böyle bir sonuç beklemedim hata mi var bilmiyorumGebelik testi mi yaptın pozitifi gördün canım
Sen erken öğrenmişsin canım gebeliginiii masallah12.gün yaptirdim 75 çıktı 2 gün sonra adet günü 174 dün de 482 çıktı
Testlerde bozuk olmaz ya hastanede sonuçlarla ilgili skntı olabilir özel lab falan varsa oraya git istersenEvet ama bilmiyorum kafam çok karıştı yani hiç böyle bir sonuç beklemedim hata mi var bilmiyorum![]()
Tıp merkezi küçük bır hastaneye gıttım bende hiç inanamadım kafam çok karışık . Akşam test yaptım bir daha pozitif gördüm anında pembe çizgi çıkıyor neden böyle yaa çok moralim bozukTestlerde bozuk olmaz ya hastanede sonuçlarla ilgili skntı olabilir özel lab falan varsa oraya git istersen
Birde predictorun testi acaba marka ile ilgili mi sıkıntı 3 testinde de pozitif görmüştümTestlerde bozuk olmaz ya hastanede sonuçlarla ilgili skntı olabilir özel lab falan varsa oraya git istersen
Predictor en iyi test markalarndan biri yanılcağını hiç sanmıyorum canım kendini hemen üzme acile git baş dönmesi kusma yaşıyorum falan de acilden hemen bakarlar kana yine faha güvenilir olabilir tip merkezndenBirde predictorun testi acaba marka ile ilgili mi sıkıntı 3 testinde de pozitif görmüştüm
2 günüm kaldı bata . Acaba diyorum 3/4 beklesem iyi olur sanırım heveslenmeyeyim artıkPredictor en iyi test markalarndan biri yanılcağını hiç sanmıyorum canım kendini hemen üzme acile git baş dönmesi kusma yaşıyorum falan de acilden hemen bakarlar kana yine faha güvenilir olabilir tip merkeznden
Testle kontrolunu yap koyulasman oluyomu dedigin gbi 2 gün bekle kanı öyle ver canm ama sen hamilesin bu kadar test de yanılmaz2 günüm kaldı bata . Acaba diyorum 3/4 beklesem iyi olur sanırım heveslenmeyeyim artık
Bir yandan öyle düşünüyorum ama kan testi böyle çıkması bilmiyorumTestle kontrolunu yap koyulasman oluyomu dedigin gbi 2 gün bekle kanı öyle ver canm ama sen hamilesin bu kadar test de yanılmaz
Kendini üzceksen esinle acile gidip kan ver kafan rahat etsin ben hala hamile oldugunu dusunuyorum testi atsana bi bozuk olma ihtimali var mi bakayımBir yandan öyle düşünüyorum ama kan testi böyle çıkması bilmiyorumNe düşüneceğimi şaşırdım suan