Her ay bu ay olsun diyorum da iki yılı geçti ... rahim filmi çekilecek Perşembe günü. Sonra da eşim sperm testi yaptıracak .. iyi sonuçlar ciksinn inşallahOlsun ikinci ay olur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay bu ay olsun diyorum da iki yılı geçti ... rahim filmi çekilecek Perşembe günü. Sonra da eşim sperm testi yaptıracak .. iyi sonuçlar ciksinn inşallahOlsun ikinci ay olur inşallah![]()
Yani unutlandirmak istemem ama gebelik olabilir . Yumurtlama uzerinden 9 gun falan gecmis oluyor. Yarin sabah Ilk idrarla erken gebelik testlerinden yapsan cikabilir.test cizgisi baya koyu cikmis cunku
Yüz tane yere yazmışsınız kaç oldu görüyorum kimse cevap vermediyse vereyim hamile falan değilsin iki kere adet olmuşsun daha ne testte negatif zaten.Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Canım ne haber ne oldu haber vermedinYaaaaa cddi olamazsn 14.gunde böyleyse hamilelik olabilir gebelik testi yapmadn mı. Canım beklemedeyim daha catlamanin 7. Gunundeyim hic belrtim yok ya acaba olmadimi diyorum
![]()
Kuzum sorma yaa yine 2 kez yumurtladim ve 30 unda olmam gerekiyordu olmadım 13 ünde yeni bat tarihim olacak inan artik tüpe bile baslayamıyorum 2 aydr ust uste 2. Yumurtlama neden yasanir bilmiyorumCanım ne haber ne oldu haber vermedin
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutar da gerek kalmaz haber ver bana.. bende rahim filmimi çektirdim çok şükür tüpler açık herşey güzel eşim de salı günü verecek sperm testiniKuzum sorma yaa yine 2 kez yumurtladim ve 30 unda olmam gerekiyordu olmadım 13 ünde yeni bat tarihim olacak inan artik tüpe bile baslayamıyorum 2 aydr ust uste 2. Yumurtlama neden yasanir bilmiyorum![]()
Korunma sakın hsg sonrası hamile kalan cok kisi var o ilac kolaylastriyormus insallah esinjnde sonuclari guzel gelirHadi hayırlısı olsun canım inşallah tutar da gerek kalmaz haber ver bana.. bende rahim filmimi çektirdim çok şükür tüpler açık herşey güzel eşim de salı günü verecek sperm testini
Gebelik testi yapmadınız mı bir hafta geçmiş . Bu arada ben bu olayı iki ay üst üste yaşadım ama seninki kadar koyu değil di sonuç negatif .... bence sen bugün yarın bı gebelik testi yap .. senin nerde ise c çizgisi kaybolacakMerhaba! Adetim 1 hafta gecti ama duzensizlikler oluyor boyle sabah ilk idrar ile ovulasyon testi yaptim sonuc bu yardimci olur musunuz bunu yasayanlar![]()
Gebelik testi yapmadım. 5 yildir her ay test yapip hayal kirikligina ugradigim icin bu ay yapmak istemedim rast gele aklima geldi ve ovulasyon testim vardi onu yaptim sonuc bu bugun test alip yapicamGebelik testi yapmadınız mı bir hafta geçmiş . Bu arada ben bu olayı iki ay üst üste yaşadım ama seninki kadar koyu değil di sonuç negatif .... bence sen bugün yarın bı gebelik testi yap .. senin nerde ise c çizgisi kaybolacak
Dediğim gibi kuzum bende iki ay yaşadım ama negatif benim. Ama seninki kadar koyu degildi inşallah vardır .. haber et olur mu paylaş bura ileGebelik testi yapmadım. 5 yildir her ay test yapip hayal kirikligina ugradigim icin bu ay yapmak istemedim rast gele aklima geldi ve ovulasyon testim vardi onu yaptim sonuc bu bugun test alip yapicam
Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun :) tesekkur ederim cevabiniz icinde haber ederim bugun inşAllahDediğim gibi kuzum bende iki ay yaşadım ama negatif benim. Ama seninki kadar koyu degildi inşallah vardır .. haber et olur mu paylaş bura ile
Amin kuzum .. inşallah güzel haberler verirsin ..Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun :) tesekkur ederim cevabiniz icinde haber ederim bugun inşAllah
Benimde testim böyle kızlar adetime 2 gün var gebelik varmidir acaba yumurtlamadn sonra yaptigimda çok fazla silik çıkmıştı Smdi biraz daha koyu sanki
Sonucunuz ne olmuştu acaba merak ettimKızlar lütfen benim testimede bakın adet günüm yaptım böyle oldu üç gün geçti halen hastalanmadım