Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Kendini üzceksen esinle acile gidip kan ver kafan rahat etsin ben hala hamile oldugunu dusunuyorum testi atsana bi bozuk olma ihtimali var mi bakayım
Hemen gönderiyorum canım ama hiç zannetmiyorum tüm ümidim tükendi suan sadece anlam veremiyorum daha pembe bide fotoğrafta görüldüğü gibi de değil daha önce hiç böyle bisey görmedim damlatmalı test olsa hadi ben yaptım fazla falan dicemde bu testlerde öyle bir şey yok geçmiş aylar da yapmıştım hiç böyle olmamıştı. .2 testte de böyle çıktı

Eklentiler

• E1F15416-DEBD-4BED-AFE5-2C6751290206.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 161
  • A3C3268A-4B35-4AB6-97A5-BE0524ACF964.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 143
  • 6DF9E6FB-02EB-4660-84DB-57EE7129CB70.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 156
Ayy evet ya net pembe cizgi var markası predictor.mu testin.. kanda baktr sen ya buyuk bir ozel hastaneye git yada devletin aciline... insallah o tıp merkezi yanılıyodur

Predictor iyidir yanılmaz insallah canım kan ver sen için rahat etsin iyi dayandın ben kosarak gitmistim acile valla canım bekliyorum hala regli gelmedi gelmesinde insallah
İnsallah gelmesin regll ben yaptırdım kan ama olumsuz çıktı ama iki ayrı yerden aldım predictor testi yani yanlış olması da ne biliyim damlatmalı da test değil hani fazla damlatma durumu da yok. Hiç beklemiyordum böyle bir şey yaaaa .

Kan da negatif mi cikti.. adet günün geldi mi
İki gün kaldı adet günüme bugün de akşama doğru pembe lekelenme yaşadım 2/3 damla çok hafif pembe peçete de fark ettim . Bu ay hsg filmi de çektirmiştim doktor düzensizlik olmaz gecikme de olmaz gecikme olursa gel demişti ama öne de çekmemesi lazim .

İnşallah o merkezin kan sonucu yanlıştr canım

Amiiiin insallahhh bilgi vericem her durumda Çok geriliyor insan yaaa. Bide önce idrar sonra kana geçen gebelikler de varmış böyle bişey sen duydun mu canım
Evet duydum kuzum hatta hem kanda hem testte pozitifi gormeyende okudum ultrasonda görünmüş hersey olabilir ümitsiz olma sakın

Kızlar ovulasyondan sonra 8. Gün bugün. Bata 5 gün kaldı. Dün silik olan çizgi bugün koyulaştı böyle olan var mi yeniden mi yumurtluyorum. Adete yakın koyu çıkıp hamile kalanları gördüm ama kesin değil galiba hamile olmayanlar da olabiliyor galiba

Eklentiler

• 83EFC041-A41C-4EF9-ADD5-96984811B0C9.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 113
Hayırlısını dileyin ben de 1 senedir istiyordum 7 haftalık hamileydim kalbi durmuş zamanı gelince olur inşaklah
Canım çok üzüldüm ben kimyasal yaşadığım da bile yıkılmıştım. Böylesi çok zor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…