- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
Hemen gönderiyorum canımKendini üzceksen esinle acile gidip kan ver kafan rahat etsin ben hala hamile oldugunu dusunuyorum testi atsana bi bozuk olma ihtimali var mi bakayım
Ayy evet ya net pembe cizgi var markası predictor.mu testin.. kanda baktr sen ya buyuk bir ozel hastaneye git yada devletin aciline... insallah o tıp merkezi yanılıyodurHemen gönderiyorum canımama hiç zannetmiyorum tüm ümidim tükendi suan sadece anlam veremiyorum daha pembe bide fotoğrafta görüldüğü gibi de değil daha önce hiç böyle bisey görmedim damlatmalı test olsa hadi ben yaptım fazla falan dicemde bu testlerde öyle bir şey yok geçmiş aylar da yapmıştım hiç böyle olmamıştı. .2 testte de böyle çıktı
İnsallah canım benim en kısa zamanda inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzAyy evet ya net pembe cizgi var markası predictor.mu testin.. kanda baktr sen ya buyuk bir ozel hastaneye git yada devletin aciline... insallah o tıp merkezi yanılıyodur
Evet predictorAyy evet ya net pembe cizgi var markası predictor.mu testin.. kanda baktr sen ya buyuk bir ozel hastaneye git yada devletin aciline... insallah o tıp merkezi yanılıyodur
Canimmm senin durumun ne oldu netlesti miBunu ne zaman yaotin .. bunu bı ara atmıştım sanırım. Bugün yaptın mı
Predictor iyidir yanılmaz insallah canım kan ver sen için rahat etsin iyi dayandın ben kosarak gitmistim acileCanimmm senin durumun ne oldu netlesti mi
Gebelik buBöyle cikti
İnsallah gelmesin regllPredictor iyidir yanılmaz insallah canım kan ver sen için rahat etsin iyi dayandın ben kosarak gitmistim acilevalla canım bekliyorum hala regli gelmedi gelmesinde insallah
Kan da negatif mi cikti.. adet günün geldi miİnsallah gelmesin regllben yaptırdım kan ama olumsuz çıktı ama iki ayrı yerden aldım predictor testi yani yanlış olması da ne biliyim damlatmalı da test değil hani fazla damlatma durumu da yok. Hiç beklemiyordum böyle bir şey yaaaa .
İki gün kaldı adet günüme bugün de akşama doğru pembe lekelenme yaşadım 2/3 damla çok hafif pembe peçete de fark ettim . Bu ay hsg filmi de çektirmiştim doktor düzensizlik olmaz gecikme de olmaz gecikme olursa gel demişti ama öne de çekmemesi lazim .Kan da negatif mi cikti.. adet günün geldi mi
İnşallah o merkezin kan sonucu yanlıştr canımİnsallah gelmesin regllben yaptırdım kan ama olumsuz çıktı ama iki ayrı yerden aldım predictor testi yani yanlış olması da ne biliyim damlatmalı da test değil hani fazla damlatma durumu da yok. Hiç beklemiyordum böyle bir şey yaaaa .
Amiiiin insallahhh bilgi vericem her durumdaİnşallah o merkezin kan sonucu yanlıştr canım
Evet duydum kuzum hatta hem kanda hem testte pozitifi gormeyende okudum ultrasonda görünmüşAmiiiin insallahhh bilgi vericem her durumdaÇok geriliyor insan yaaa. Bide önce idrar sonra kana geçen gebelikler de varmış böyle bişey sen duydun mu canım
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun iyi dileklerin için .Evet duydum kuzum hatta hem kanda hem testte pozitifi gormeyende okudum ultrasonda görünmüşhersey olabilir ümitsiz olma sakın
Sonuç nedir?Yaaaa insallah canımmmmsın bekliyorum sonucumu kan tahlili yaptırdım 1 saate çıkar sanırımmmmçokça dua bekliyorum
Maalesef negatifSonuç nedir?
Nasıl negatif gittin mi baska yere kan vermeyeMaalesef negatif
Hayırlısını dileyin ben de 1 senedir istiyordum 7 haftalık hamileydim kalbi durmuşMaalesef negatif
Canım çok üzüldüm ben kimyasal yaşadığım da bile yıkılmıştım. Böylesi çok zor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile doldursun.Hayırlısını dileyin ben de 1 senedir istiyordum 7 haftalık hamileydim kalbi durmuşzamanı gelince olur inşaklah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?