Yaa çok dikkat et kuzum bebiş olabilir yerlesiyorken ciddi ağrılar yapabiliyor... ovulasyon testleri güvenilir degilmişSanki bel fıtığı olmuş gibi eğilip kalkamıyorum belimden neyin nesi anlamadım ve göğsüm acimaya basladi ..12.gun oluyor tatlım ... Ne diyor doktor ?
Ederim canım insallah .valla canım ne desem bilmiyorum ki ..Canım bu arada özele mi gittin..Yaa çok dikkat et kuzum bebiş olabilir yerlesiyorken ciddi ağrılar yapabiliyor... ovulasyon testleri güvenilir degilmiş2 .kez yumurtladgima inanmıyor yani bu arada babannem kendisi ikiz teki ve ikiz bebekleri de olmus çift yumurta ikizi yani nasil bu kadar emin olabiliyorlar anlamıyorum
Aynen özel tüp bebek merkezi canımEderim canım insallah .valla canım ne desem bilmiyorum ki ..Canım bu arada özele mi gittin..
Aynen özel tüp bebek merkezi canım
Yok kız hiç biseycik yokCanım ne var ne yok nasil gidiyor var bir belirtin
Valla pek umudum yok ama . Belki ters köşe yapar diye bı umut kırıntı bırakıyorum kenara ... Allahim dualarımız kabul etsin inşallahValla benim de yok zaten seni duyunca daha erken diyorum ama ara ara kasıkta batma oluyor acaba gelcek mi diyorum bakıyorum yokayy senin az kaldı yaa hadi guzel haberlerle gel bana da umut ol canım
Umarım canim benim umarımCanım o umut kırıntın hiç bitmesin inşallah bebisin seninle güzel bir sürpriz yapmış olacak sana@Raziue
Belin ağrımaya devam ediyor mu peki canımUmarım canim benim umarım
Evet canım krem sürdüm bı de korse taktim biraz sıcak tutayım geçer umudu ile ... Ben gebelikle alakası var olduğundan pek emin değilim amaBelin ağrımaya devam ediyor mu peki canım
Yakın arkadaşımın aşırı beli ağrımıstı regli olcam diyodu ama hamile oldugunu öğrenmiştikEvet canım krem sürdüm bı de korse taktim biraz sıcak tutayım geçer umudu ile ... Ben gebelikle alakası var olduğundan pek emin değilim ama
Alla alla bugün annemle de konuştuğum da kimisi bebek karnına düşer dusmwz bel ağrısı çekmeye başlar doğurana kadar çeker mesela ben miğde ağrısı ile başladı takı doğum yapana kadar çektim dedi ... Bilmiyorum valla ben gene çok umutlanmayim da sonra çok üzülüyoruzYakın arkadaşımın aşırı beli ağrımıstı regli olcam diyodu ama hamile oldugunu öğrenmiştikinsallah seninde bu ağrın bebistndir
Aynen canım sen ne çok umutsuz ol ne de çok umutlan sonra üzülmemiz daha çok oluyor.. Allahım tez vakitte bizlere de nasip etsin insallah bebislerimiziAlla alla bugün annemle de konuştuğum da kimisi bebek karnına düşer dusmwz bel ağrısı çekmeye başlar doğurana kadar çeker mesela ben miğde ağrısı ile başladı takı doğum yapana kadar çektim dedi ... Bilmiyorum valla ben gene çok umutlanmayim da sonra çok üzülüyoruz
Canım gebelik belirtilerin nelerdi ? Kaşık ağrıların oldu muArkadaslar uzun zamandır kadınlar klubünü takip ediyorum ama bu posta yazmak için üye oldum çünkü kendim çok faydasını gördüm. Sokağa çıkma yasağının oldugu bir pazar günü reglim 2 gün gexikmişti eşimi umutlandırmamak için eczaneye gitmedim bu forumda okuduklarım aklıma geldi evdeki ovülasyon testini yaptım t çizgisi belirdi gün içinde 5 defa yaptım hepsinde 2. Çizgi vardı ertesi gün gebelik testi aldım pozitifti. Sırf denemek için ilerleyen 5-6 gün ovülasyon testini yapmaya devam ettim son testlerde c çizgisi neredeyse görünmüyordu ama t çizgisi bordoydu. Ovülasyon testinin hamilelik gösterdiği şehir efsanesi değil yani☺
Canım senin durumun nedirrrYakın arkadaşımın aşırı beli ağrımıstı regli olcam diyodu ama hamile oldugunu öğrenmiştikinsallah seninde bu ağrın bebistndir
Canım hala olmadım ben de Raziue gibi bekliyorumCanım senin durumun nedirrr
İnsallaaaah belirtilerin var mı peki kaç gün kaldı bat tarihineCanım hala olmadım ben de Raziue gibi bekliyorumgelmesin gerci çift çizgiyi görmeyi bekliyorum diyeyim evrene mesaj yollayayım ❤
Bugün gecikmemin 3. Günü bitiyor bakalım ara ara sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bilemiyorum.. gecikme oldugu icin yeni regli tarihim ne olur ki orayı hesaplayamıyorumİnsallaaaah belirtilerin var mı peki kaç gün kaldı bat tarihine
Yaaa test yaptin mi peki . Benim de sol kasigimda devamli baski gibi bir agri var neden acabaBugün gecikmemin 3. Günü bitiyor bakalım ara ara sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama bilemiyorum.. gecikme oldugu icin yeni regli tarihim ne olur ki orayı hesaplayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?