- 18 Nisan 2025
- 35
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi nefertiti16
Bunu duydum ve bi baktım evde ovulasyon testi kalmamış çok şansızım.Çatlamadan sonra tekrar koyulaşırsa gebelik olabilir diye duymuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu duydum ve bi baktım evde ovulasyon testi kalmamış çok şansızım.Çatlamadan sonra tekrar koyulaşırsa gebelik olabilir diye duymuştum
30 nisan pik gununmus neden hergunu degerlendirdin ki hergun iliski sperm sayisini azaltir yorgun sperm sayisini cogaltir esinizde sorun yoksa bile bu etki eder sperm 3 gun hatta 4 gun canli kalabiliyo diyen war 2 gun en idealiDaha önce ağrıyor muydu goguslerin
Naptin canim test yaptinmi ben dayanamayıp yarin sabah erken gebelik yapicamUygulama 13 Mayıs diyor ama bende tam bilmiyorum23nisanda pik gördüm, 25inde silikleşti işte 14 gün sayarsak aşağı yukarı o civarlar
Sabah yaptım ilk idrar değildi ama konu olarakta açtım hafif silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum sanırım benim bat 13 Mayıs değilNaptin canim test yaptinmi ben dayanamayıp yarin sabah erken gebelik yapicam![]()
Yaa hadi inşallah vardırSabah yaptım ilk idrar değildi ama konu olarakta açtım hafif silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum sanırım benim bat 13 Mayıs değil![]()
Konuyu görmedim kaçırdım galibaSabah yaptım ilk idrar değildi ama konu olarakta açtım hafif silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum sanırım benim bat 13 Mayıs değil![]()
Laboquick ovülasyon testinin yanında göndermişler onunla yaptım :)Yaa hadi inşallah vardır
Hangi marka ile yaptin
En son açtığımKonuyu görmedim kaçırdım galiba
O gayet doğru cikartiyo yalanci felan değil yaaa kendimin cikmis kadar heyecanlandimLaboquick ovülasyon testinin yanında göndermişler onunla yaptım :)
Kaset test ama kullanma klavuzunda 10 değere kadar algılar diyor bende o yüzden biraz sevindim ama dediğim gibi heveslenmek istemiyorum adet gecikmesine kadar sabır edeceğimO gayet doğru cikartiyo yalanci felan değil yaaa kendimin cikmis kadar heyecanlandim![]()
Evet catlamış değerlendirmişsin artık beklemeli günler inaşşah tutunur bebeğin canımMerhaba kızlar
Bu testi ilk defa kullanıyorum.
Sizce çatlama oldu mu??
29 Nisan dahil her günü değerlendirdim.
Artık beklemeye geçmeli miyim acaba?
Foto At bakalım canımSabah yaptım ilk idrar değildi ama konu olarakta açtım hafif silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum sanırım benim bat 13 Mayıs değil![]()
Insallah. En zor beklemek hayırlısı bakalım. Teşekkür ederimEvet catlamış değerlendirmişsin artık beklemeli günler inaşşah tutunur bebeğin canım
Benim yarın 9.gun ama yarın yapmayı çok istiyorum bi aklımda dur pazartesi yap diyo prodoctor aldi eşim 1 tane var elimde çok sabirsizlaniyorumBuda benim testim kızlar zaten yumurtlamanın 8. Gününden beri laboquick testte gölgeler görmeye başlamıştım gittikce pembeleşmeye başlamıştı bugün 11. Günüm ve son hali böyle
Biraz daha bekleyin pazartesi beraber yapalımBenim yarın 9.gun ama yarın yapmayı çok istiyorum bi aklımda dur pazartesi yap diyo prodoctor aldi eşim 1 tane var elimde çok sabirsizlaniyorum