• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik başlangıcında ovulasyon testi

Yani çok umutlandırmak istemem burada çok hayal kırıklığına uğrayan var biri de benim, ama Prodoctor aynı şekilde bende çizgi gördüm
Evet çizgi var hatta benim kinden daha net bilemedim ki test yanlış gösterir değilmi

Kızlar bir şey merak ediyorum yaşayan deneyimleyen var mı ya da aksi bir durumu deneyimleyen var mı gebelik başlangıcında ovulasyon testi nasıl çıkıyor ya da ovulasyon testi ile gebelik öğrendiniz mi
Bu şekilde çıkıyor 🙏🌸

Eklentiler

• B273B347-61F6-4A7D-B4C8-EB5A01797854.webp
    B273B347-61F6-4A7D-B4C8-EB5A01797854.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 77
Bu şekilde mi koyuydu daha mı koyuydu
Böyle az koyu olan da oldu tamamen kıpkırmızı olan da önemli olan üst üste her gün yaptığın da koyu çıkması çünkü her gün yumurtlama olacak diye bişey yok, adete kadar veya test yapana kadar kan verene kadar her gün koyu çıkıyorsa gebelik var demek bence, benim öyle oldu çünkü ama Rabbim nasip etmedi.. tabi tam da bilemem kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.

Bende de yerleşme kanamaları geldi 4. Gün ve 6. Gün ama prediktör sabah negatif verdi adetime 5 gün var ilişki üzerinden 9 gün geçti

Kızlar bir şey merak ediyorum yaşayan deneyimleyen var mı ya da aksi bir durumu deneyimleyen var mı gebelik başlangıcında ovulasyon testi nasıl çıkıyor ya da ovulasyon testi ile gebelik öğrendiniz mi
Ben 3 tane gebelik testi yaptm pozitif çıktı kan verdim sonucu henüz çıkmadı merak edip ovülasyon testi yaptm oda böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20250426_212544.webp
    IMG_20250426_212544.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 55
Back
X