Evet çizgi var hatta benim kinden daha net bilemedim ki test yanlış gösterir değilmiYani çok umutlandırmak istemem burada çok hayal kırıklığına uğrayan var biri de benim, ama Prodoctor aynı şekilde bende çizgi gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çizgi var hatta benim kinden daha net bilemedim ki test yanlış gösterir değilmiYani çok umutlandırmak istemem burada çok hayal kırıklığına uğrayan var biri de benim, ama Prodoctor aynı şekilde bende çizgi gördüm
Artımed çok yanıltıyor ama belli olmaz Allah’ın işi buEvet çizgi var hatta benim kinden daha net bilemedim ki test yanlış gösterir değilmi
Oylemi diyorsun deneyimlemis biri olarak dediğini uygulayacam pazartesiye kadar bekeleyecemArtımedden ağzı yanan biri olarak söylüyorum adetinin geçmesini bekle canımevet çok zor ama lütfen bekle
Evet lütfen bekleyin hatta predictor yada Prodoctor veya awox marka ile deneyinOylemi diyorsun deneyimlemis biri olarak dediğini uygulayacam pazartesiye kadar bekeleyecem
Bu şekilde çıkıyorKızlar bir şey merak ediyorum yaşayan deneyimleyen var mı ya da aksi bir durumu deneyimleyen var mı gebelik başlangıcında ovulasyon testi nasıl çıkıyor ya da ovulasyon testi ile gebelik öğrendiniz mi
Gebelik testi mi ovulasyon mu buLütfen testime de bakar mısınız şimdi yaptım Prodoctor
Ya benimde adetim gecikti ovulasyon bu şekilde acaba yumurtlama mı gebelik mıBu şekilde çıkıyor![]()
Var gebelikLütfen testime de bakar mısınız şimdi yaptım Prodoctor
Ben böyle öğrendim ama kimyasalmış Rabbim nasip etsin inşallahYa benimde adetim gecikti ovulasyon bu şekilde acaba yumurtlama mı gebelik mı
Hala Ovulasyon testlerim aynı koyulukta gebelik testleri de aynı şekilde ama değerimin düşmesini bekliyorum..Ben böyle öğrendim ama kimyasalmış Rabbim nasip etsin inşallah
Ben böyle öğrendim ama kimyasalmış Rabbim nasip etsin inşallah
Yok biliyorum olmadığını gebelik testlerim pozitif verirken Ovulasyon testim de kopkoyuydu. Amin inşallahGebelik testi değil ama bu inşallah allah sağlıkla nasıp etsin size tekrardan![]()
Bu şekilde mi koyuydu daha mı koyuyduYok biliyorum olmadığını gebelik testlerim pozitif verirken Ovulasyon testim de kopkoyuydu. Amin inşallah
Böyle az koyu olan da oldu tamamen kıpkırmızı olan da önemli olan üst üste her gün yaptığın da koyu çıkması çünkü her gün yumurtlama olacak diye bişey yok, adete kadar veya test yapana kadar kan verene kadar her gün koyu çıkıyorsa gebelik var demek bence, benim öyle oldu çünkü ama Rabbim nasip etmedi.. tabi tam da bilemem kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.Bu şekilde mi koyuydu daha mı koyuydu
Ben 3 tane gebelik testi yaptm pozitif çıktı kan verdim sonucu henüz çıkmadı merak edip ovülasyon testi yaptm oda böyle çıktıKızlar bir şey merak ediyorum yaşayan deneyimleyen var mı ya da aksi bir durumu deneyimleyen var mı gebelik başlangıcında ovulasyon testi nasıl çıkıyor ya da ovulasyon testi ile gebelik öğrendiniz mi
Bat a kaç gün var sizin hamilesinizBen 3 tane gebelik testi yaptm pozitif çıktı kan verdim sonucu henüz çıkmadı merak edip ovülasyon testi yaptm oda böyle çıktı
25 nisandı benm batBat a kaç gün var sizin hamilesiniz
Maşallah gözünüz aydın sonuç çıktı mıBen 3 tane gebelik testi yaptm pozitif çıktı kan verdim sonucu henüz çıkmadı merak edip ovülasyon testi yaptm oda böyle çıktı