Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Yaaa test yaptin mi peki . Benim de sol kasigimda devamli baski gibi bir agri var neden acaba
Kan yaptrdık hem de negatif yumurtlama gec olunca ileri tarihe attı regli bekliyoruz bakalım.. bebisten olabilir o ağrı yerlesirken yapıyormuş ne kadar kaldı senin

Kan yaptrdık hem de negatif yumurtlama gec olunca ileri tarihe attı regli bekliyoruz bakalım.. bebisten olabilir o ağrı yerlesirken yapıyormuş ne kadar kaldı senin
Bugun tam dört gün kaldı. 4/5 gündür inanılmaz sıcak basması oluyor devamlı geçmedi bir türlü böyle bir belirti var mi acaba

Evet var canım sen hamilesinn bence test yaptn mı tekrar yapsana
Yok canım normal gebelik testi yaptım ama yani çok hafif bir şey var kendi çizgisi mi bilmiyorum gözle görülüyor ilk çizginin kalınlığı ile aynı resmi koyuyorum ama görebilir misin bilmiyorum Çok hafif gölge gibi

Eklentiler

• A6D86504-E1E2-438F-8D13-35FF1158817E.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 185
Kuzum yaa hamilesinnn o silik cizgiyi goruyorum normal gebelik testinden boyle cikması normal

Canım ben 9 Haziran da catlma olmuştu ya bugün üzerinden 12 gün geçti veeee geldi benim ki

Canım ben 9 Haziran da catlma olmuştu ya bugün üzerinden 12 gün geçti veeee geldi benim ki
Yapma yaa regli oldun yani niye böyle olduk bu ay ya bende olcam o zaman randevu falan herseye sil baştan baslıcam peki yoğunmu kanaman ondan korkuyorum bu seferde aşırımı kanama olur bu kadar gecikince

Yapma yaa regli oldun yani niye böyle olduk bu ay ya bende olcam o zaman randevu falan herseye sil baştan baslıcam peki yoğunmu kanaman ondan korkuyorum bu seferde aşırımı kanama olur bu kadar gecikince
Maalesef...Yok aynı yogunlukta canım .zaten bu ay doktora gitmem zaten adetin bitsin 4 gün sonra gel dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…