• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon geçmesine rağmen ağrım hala var ?

Evet işte akinti oluncada insan bi umitlenmiyo değil hani geçen ay benimde kimyasal oldu galiba çünkü testlerde hep pozitif kanda negatif yada testler yalancı pozitif olduğundan insan test yapmayada korkuyo çünkü
Kimyasalda melesef öyle oluyor. Benimde trstlerim silik cıkıyordu. Adet gününden iki gün sonra gittim değerim 7 çıktı aynı gün yaptığım idrar testi çoook silik çıktı ve 2 gün sonra adet oldum. Kimyasalda testler hep silik ve t çizgisi geç bilirginleşiyor.

Kimyasalda melesef öyle oluyor. Benimde trstlerim silik cıkıyordu. Adet gününden iki gün sonra gittim değerim 7 çıktı aynı gün yaptığım idrar testi çoook silik çıktı ve 2 gün sonra adet oldum. Kimyasalda testler hep silik ve t çizgisi geç bilirginleşiyor.
Benim değerim hiç yükselmedi hep 0.2ydi dediğin gibi testler silik bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım bakalım inşallah olumlu olur

Gerçekten burada gördüğüm herkese dua ediyorum çok güzel haberler alalım inşallah. Test yapacak mısınız gecikme mi bekleyeceksiniz 🥲
Benim diğer gebeliğin gec dollenmeydi ama illaki duramıyorum sürekli elim teste gidiyo durabilirim diyorum ama duracagimi sanmiyorum🫠

Bu ay testlere göre ilerledim ilk kez bakalım sonuç ne olacak sadece kasık ağrısını merak ediyorum niye böyle diye :)
Benim dün sivilce çıktı adetten önce oluyo diğer kasik ağrım hafifledi ama bugün adet ağrısı gibi ağrım basladi bi üzülmedim değil 🥲

Benim dün sivilce çıktı adetten önce oluyo diğer kasik ağrım hafifledi ama bugün adet ağrısı gibi ağrım basladi bi üzülmedim değil 🥲
Benim yumurtlamadan beri devam ediyor kötü bir şey değildir inşallah ya adet ağrım bi gün önce başlar ertesi gün olurum genelde ama şuan ne yaşıyorum bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ sizde inşallah adet olmazsınız ya of değişik bir şeymiş bu

Benim yumurtlamadan beri devam ediyor kötü bir şey değildir inşallah ya adet ağrım bi gün önce başlar ertesi gün olurum genelde ama şuan ne yaşıyorum bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ sizde inşallah adet olmazsınız ya of değişik bir şeymiş bu
Hep birlikte bu ay sevincimizi burdan paylaşalım amin🤩

Back
X