- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan yaptrdık hem de negatif yumurtlama gec olunca ileri tarihe attı regli bekliyoruz bakalım.. bebisten olabilir o ağrı yerlesirken yapıyormuş ne kadar kaldı seninYaaa test yaptin mi peki . Benim de sol kasigimda devamli baski gibi bir agri var neden acaba![]()
Bugun tam dört gün kaldı. 4/5 gündür inanılmaz sıcak basması oluyor devamlı geçmedi bir türlü böyle bir belirti var mi acabaKan yaptrdık hem de negatif yumurtlama gec olunca ileri tarihe attı regli bekliyoruz bakalım.. bebisten olabilir o ağrı yerlesirken yapıyormuş ne kadar kaldı senin
Evet var canım sen hamilesinn benceBugun tam dört gün kaldı. 4/5 gündür inanılmaz sıcak basması oluyor devamlı geçmedi bir türlü böyle bir belirti var mi acaba
Yok canım normal gebelik testi yaptım ama yani çok hafif bir şey var kendi çizgisi mi bilmiyorum gözle görülüyor ilk çizginin kalınlığı ile aynı resmi koyuyorum ama görebilir misin bilmiyorumEvet var canım sen hamilesinn bencetest yaptn mı tekrar yapsana
Erken gebelik testinde 5 gün önce böyleydiiiEvet var canım sen hamilesinn bencetest yaptn mı tekrar yapsana
Kuzum yaa hamilesinnn o silik cizgiyi goruyorum normal gebelik testinden boyle cikması normalYok canım normal gebelik testi yaptım ama yani çok hafif bir şey var kendi çizgisi mi bilmiyorum gözle görülüyor ilk çizginin kalınlığı ile aynı resmi koyuyorum ama görebilir misin bilmiyorumÇok hafif gölge gibi
![]()
Yaaa bekliyorum insallah keşke normal gebelik almasaydımKuzum yaa hamilesinnn o silik cizgiyi goruyorum normal gebelik testinden boyle cikması normal![]()
Sen hala kan testi vermedin miYok canım normal gebelik testi yaptım ama yani çok hafif bir şey var kendi çizgisi mi bilmiyorum gözle görülüyor ilk çizginin kalınlığı ile aynı resmi koyuyorum ama görebilir misin bilmiyorumÇok hafif gölge gibi
![]()
Yok yaaa vermedim korkuyorum bekleyeyim azSen hala kan testi vermedin mi![]()
Adet gününe kaç gün varYok yaaa vermedim korkuyorum bekleyeyim az![]()
Canım ben 9 Haziran da catlma olmuştu ya bugün üzerinden 12 gün geçti veeee geldi benim kiKan yaptrdık hem de negatif yumurtlama gec olunca ileri tarihe attı regli bekliyoruz bakalım.. bebisten olabilir o ağrı yerlesirken yapıyormuş ne kadar kaldı senin
4 kaldıAdet gününe kaç gün var
Ovulasyon yapıyor musun yapcam demiştin o nasıl cikiyor4 kaldı ❤
Yapma yaa regli oldun yaniCanım ben 9 Haziran da catlma olmuştu ya bugün üzerinden 12 gün geçti veeee geldi benim ki![]()
Ovulasyon yapsana t cok koyuysa hamilelik oluyor4 kaldı ❤
Maalesef...Yok aynı yogunlukta canım .zaten bu ay doktora gitmem zaten adetin bitsin 4 gün sonra gel dedi .Yapma yaa regli oldun yaniniye böyle olduk bu ay ya bende olcam o zaman randevu falan herseye sil baştan baslıcam
peki yoğunmu kanaman ondan korkuyorum bu seferde aşırımı kanama olur bu kadar gecikince
Yaptım koyu çıktı onun fotoğrafını göndereyim sizeOvulasyon yapsana t cok koyuysa hamilelik oluyor
Bunu ne zaman yaotin .. bunu bı ara atmıştım sanırım. Bugün yaptın mıYaptım koyu çıktı onun fotoğrafını göndereyim size
İki gün önce yapmıştımBunu ne zaman yaotin .. bunu bı ara atmıştım sanırım. Bugün yaptın mı