Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Özel hastanede, özel labta bide bu son gttgmz tüp bebek merkezinde yaptrdı hepsinde aşagı yukarı aynı çıktı
Bizde medipol Üniversite hastanesi ama kati kurallarla calisiyorlarmis o yuzden de sonuc dusuk cıkmıs olabilir . Tüp bebek ten önce aşılama yapın ama insallah ona bile gerek kalmasın

Bizde medipol Üniversite hastanesi ama kati kurallarla calisiyorlarmis o yuzden de sonuc dusuk cıkmıs olabilir . Tüp bebek ten önce aşılama yapın ama insallah ona bile gerek kalmasın
Aşılama yaptık kuzum o da tutmadı hareket olmayınca aşılamada bosa gidiyor yani yinr hareket edip tüplere ulaşamiyor sperm. Ondan tüp deneyelim dedik bu ay tabi bir belli olursa bakicaz artık

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum benim size bi sorum var. Bu ovulasyon testini yaptım ben çok düzeniyimdir ovulasyon günüm adetim cok nadir şaşar ama subatta kurtaj oldum ondan sonra tarihlerim sasti. Gecen ay degerlendirdim tutmadi bu ay da pik yaptığı gece iliski yaşadım sizce doğru bir zamanda mi esim ayda bir geliyor işinden dolayi ve sadece bi gun kalabiliyor. En koyu ciktigi gün degerlendirdim ertesi gün ovulasyon silik olmaya başladı

Arkadaslar uzun zamandır kadınlar klubünü takip ediyorum ama bu posta yazmak için üye oldum çünkü kendim çok faydasını gördüm. Sokağa çıkma yasağının oldugu bir pazar günü reglim 2 gün gexikmişti eşimi umutlandırmamak için eczaneye gitmedim bu forumda okuduklarım aklıma geldi evdeki ovülasyon testini yaptım t çizgisi belirdi gün içinde 5 defa yaptım hepsinde 2. Çizgi vardı ertesi gün gebelik testi aldım pozitifti. Sırf denemek için ilerleyen 5-6 gün ovülasyon testini yapmaya devam ettim son testlerde c çizgisi neredeyse görünmüyordu ama t çizgisi bordoydu. Ovülasyon testinin hamilelik gösterdiği şehir efsanesi değil yani

ay ne çok sevindim canım ya
Bizim ki daha belirsizlik yaşıyor daha pozitif göremedik..senin adına çok mutlu oldum. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Kesinlikle bir çok bayan ovulasyon testi ile öğreniyor .. öğrenenlerin sayısı daha çok ..

Çift çizginin ertesi gün yumurta çatlıyor diye biliyorum. Ben de 2019 ocakta bebeğimi kaybedip kürtaj oldum 2019 mayıstan beri korunmuyorduk ama yeni hamile kaldım açıkçası kafa olarak rahatladım olursa olur olmazsa a olmaz böyle de mutluyuz dedim bir zaman hamile kaldım. Size tavsiyem rahat bırakmanız. İnşallah en kısa zamanda dileğini gerçekleşir hayırlısıyla

Çok teşekkürler isteyen herkese inşallah

yani cift cizginin olduğu gece birlikte olunca şans yüksek değilmi ertesi gün test silik cıktı yani çatlamadan bi gece öncesi oldu bi yerde ertesi gün iliski daha iyi seklinde okudum sanki

Evet canım bence erken adetin gecsin tekar yaptır inşallah pozitifi göreceğiz
Ayy inşallah canım yaa senin pazartesi gecikmenin kaçıncı günü oluyor.. bu arada doktoru inandıramıyorum ya regliye 3 gün kala 2. Kez yumurtlama olduğuna inanmak istemiyor

Ayy inşallah canım yaa senin pazartesi gecikmenin kaçıncı günü oluyor.. bu arada doktoru inandıramıyorum ya regliye 3 gün kala 2. Kez yumurtlama olduğuna inanmak istemiyor
Sanki bel fıtığı olmuş gibi eğilip kalkamıyorum belimden neyin nesi anlamadım ve göğsüm acimaya basladi ..12.gun oluyor tatlım ... Ne diyor doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…