Bana kalırsa kan ver kurtul yaniÖyle pahali testten almana gerek yok ucuz 5 liralıklarda al gun gün takibini yap canım
Ilk olcak daha önce gebelik olmadı eşimde hıareketlilik sorunu var yaş 31Allah büyüktür herşeyin zamanı var gerçektenilk mi olacak yaşın kaç acaba
Yok canım ya beta olunca hrpsinde gösteriyor predictorla 5 liralık testi ayni gün yapan avrdı cizgiler aynıydıİşte ucuz olunca göstermez diye düşünüyorum
Benimde aynı sıkıntı işte eşimdeIlk olcak daha önce gebelik olmadı eşimde hıareketlilik sorunu var yaş 3116 aydır deniyrouz hsg falan cekildim sorun yok bende ama olmadı hala
Bir senedir butun vitamin takviyelerini kullandı ama etki etmedi ne yazık kiBenimde aynı sıkıntı işte eşimde
Tamam yarın alıcam bir kaç taneYok canım ya beta olunca hrpsinde gösteriyor predictorla 5 liralık testi ayni gün yapan avrdı cizgiler aynıydı
Doktor ilaç vermedi mi peki ...Bir senedir butun vitamin takviyelerini kullandı ama etki etmedi ne yazık ki
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz hepimizBir senedir butun vitamin takviyelerini kullandı ama etki etmedi ne yazık ki
Verdi canım proxed plus size peki?Doktor ilaç vermedi mi peki ...
Ilacı yok bunun canım iste takviye vitaminler keciboynuzu özü falan bunlar iyi geliyor deniyor ama henüz hamilelik oluşmadı ondan tüp bebek düsünmeye başladık bu ay da 2 kez yumurtlama oldu benimDoktor ilaç vermedi mi peki ...
Allahım en kısa zaman da gebelik nasip etsin canim ... Duamdasin insaahIlacı yok bunun canım iste takviye vitaminler keciboynuzu özü falan bunlar iyi geliyor deniyor ama henüz hamilelik oluşmadı ondan tüp bebek düsünmeye başladık bu ay da 2 kez yumurtlama oldu benimartık ne diyeyim Allah en uygun gördüğü vakitte yollasın yavrularımizı
Nasıl yok ya olur mu . Degerlerinin fotoğrafı varsa bakalım istersen sayısı falan mi dusukIlacı yok bunun canım iste takviye vitaminler keciboynuzu özü falan bunlar iyi geliyor deniyor ama henüz hamilelik oluşmadı ondan tüp bebek düsünmeye başladık bu ay da 2 kez yumurtlama oldu benimartık ne diyeyim Allah en uygun gördüğü vakitte yollasın yavrularımizı
Allah razı olsun canım benimAllahım en kısa zaman da gebelik nasip etsin canim ... Duamdasin insaah
Aynen bı gelişme olursa yaz canim olumlu olumsuz peki instagram adresin var mıAllah razı olsun canım benimAllah hepimize nasip etsin evlat hasreti cektirmesin insallah sen de duamdasın ve takipteyim seni bu ay benzer seyi yaşamışız
Proxeed plus, promotil, north vital bunları kullandı bunlar ilaç degilde takviye edici vitaminler ondan dedim.. sayıda sorunumuz yok ama hareketlilik düsül yüzde 38 di en son testte yuzde 62 hareketsizNasıl yok ya olur mu . Degerlerinin fotoğrafı varsa bakalım istersen sayısı falan mi dusuk
Tabiiii haber veririm suan kapalı maalesefAynen bı gelişme olursa yaz canim olumlu olumsuz peki instagram adresin var mı
Testi hangi hastanede yaptırdı acabaProxeed plus, promotil, north vital bunları kullandı bunlar ilaç degilde takviye edici vitaminler ondan dedim.. sayıda sorunumuz yok ama hareketlilik düsül yüzde 38 di en son testte yuzde 62 hareketsiztabi esim sigara da iciyodu bu ay bıraktı ben çok üzülüyorum diye
Tamam canım inşallah güzel haberlerini alacaz ben inanıyorumTabiiii haber veririm suan kapalı maalesefama sonuç ne olursa olsun habervericem
Aynen buraya yazarım canım... yok canım esimle kapatmıstıkAynen bı gelişme olursa yaz canim olumlu olumsuz peki instagram adresin var mı
Aminnn insallah iyi dileklerin için sagolTamam canım inşallah güzel haberlerini alacaz ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?