Aynen hsg olasılığı arttırıyor tabi eşinde falan sorun yoksa o da etken olmuş olabilir ne zamandan beri istiyodunuzMutlaka haber vericem tabiii sonuc ne olursa olsun bu ay hsg cekimi yaptirdim sikinti yok suan icin hsg cekildigin ay Hamile kalma yüksek diyorlar ama bakalım insallah öyledir
Evet bence de belki bu ay olur senin de hic gerek kalmazBen de duymuştum onu onsallah bende bı daha ki ay cektircem
İnşallah bitanem ya inşallahEvet bence de belki bu ay olur senin de hic gerek kalmaz
Nerdeyse 1 senedir morfolojide sıkıntı varmış bizim ama ilaç kullanıyor işte belki düzelmiş olabilir inşallahAynen hsg olasılığı arttırıyor tabi eşinde falan sorun yoksa o da etken olmuş olabilir ne zamandan beri istiyodunuz
Aynen vucudumuzda lh hormonu brlli bir seviyede var ama silik çıkar yumurtlamada koyulaşır maksimum oldugu icinNerdeyse 1 senedir morfolojide sıkıntı varmış bizim ama ilaç kullanıyor işte belki düzelmiş olabilir inşallahbırde ovulasyon testinde normal de çift çizgi cıkyor mu hep böyle silikte olsa?
Tamamdır bunu bildiğim iyi olduAynen vucudumuzda lh hormonu brlli bir seviyede var ama silik çıkar yumurtlamada koyulaşır maksimum oldugu icin
Olmus olmuş inşallah .. bı de git sabah kan ver kesin olsun canım benimGeçen ay işte hsg çektirdim kan tahlilleri verdik hormon vs. Eşim sperm testi verdi morfoloji de sıkıntı varmış sadece onun dışında sperm sayısı ile ilgili bir sıkıntı yok. İlaç kullandı bu ay belki etki etmiş olabilir sperm hızlandırıcı ve düzeltiyormuş . Bende hsg çektirdiğim için diyorum acaba bu ay olur mu
Yaaa nasıl bu kadar eminsinnOlmus olmuş inşallah .. bı de git sabah kan ver kesin olsun canım benim
Forumda hamileliği böyle ögrenenler olmuş baya da sayıları fazla ama brn hala hamilelikle bağlantısının bilimsel açıklamasını bulamadmTamamdır bunu bildiğim iyi oldupeki bu kadar koyu çıkmasının sebebi nedir acaba
İşte bende yani inanasım gelmiyor neyse ben bekleyeyim ya kan falan bosvrreyim şimdi üzülmeyeyim sonraForumda hamileliği böyle ögrenenler olmuş baya da sayıları fazla ama brn hala hamilelikle bağlantısının bilimsel açıklamasını bulamadm
Gebelik testin bağırıyor ... Ama böyle cikip negatif çıkan da oluyor ama sen içini ferah tut git ver kanını bakalım neymişYaaa nasıl bu kadar eminsinnay gerçekten ben inanmıyorum hiç valla
Sen idrar testiyle takibini yap koyulaşmayı gör kanı öyle ver bence
İşte bende yani inanasım gelmiyor neyse ben bekleyeyim ya kan falan bosvrreyim şimdi üzülmeyeyim sonra
Ama senin gebelik testin pozitif çıktı ... Bizim ki negatif fark bu
İşte bende yani inanasım gelmiyor neyse ben bekleyeyim ya kan falan bosvrreyim şimdi üzülmeyeyim sonra
Bu kadar cizgi gorsem keskeAma senin gebelik testin pozitif çıktı ... Bizim ki negatif fark bu
Tamam öyle yapayım ozamanSen idrar testiyle takibini yap koyulaşmayı gör kanı öyle ver bence
Ah ah bende öyle vallahi kuruma çizgisine bakıp bakıp umutlaniyorumBu kadar cizgi gorsem keskeben kuruma cizgilerinden umut eder oldum ama öyle olup regli olanlar olunca hic dikkate almıyorum artık
Allah büyüktür herşeyin zamanı var gerçektenBu kadar cizgi gorsem keskeben kuruma cizgilerinden umut eder oldum ama öyle olup regli olanlar olunca hic dikkate almıyorum artık
Öyle pahali testten almana gerek yok ucuz 5 liralıklarda al gun gün takibini yap canımTamam öyle yapayım ozaman
İşte ucuz olunca göstermez diye düşünüyorumÖyle pahali testten almana gerek yok ucuz 5 liralıklarda al gun gün takibini yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?