Aynen ben de degerlendirdimBende görmüştüm yumurtalamayi ikinci piki gördüğümde 9 gün önce idi bende gebelik diye düşündüm ama maalesef sonra degerlendirdim yumurtlama ise kaçırmayın diye... Bu belirsizlik ne kadar kotu ya
Ya gebelik testi gerçekten pozitif mi duruyorSabah gebelik testi pozitif çıktı senin şimdi de koyu cikti ovulasyon öylemi sende kesin var ya inşallah ❤
Senin gebelikten ovulasyon pozitf çıkmış canım. Gözün aydın6 gün kaldı dün birde gebelik testi yapmıştım ona da bakar mısın
İlk yaptığım da bir saat sonra çıktı sonra iki tane daha yaptım ikisi de negatif canım ... Pazartesiyi bekleyim diyorum test yaptircamAynen ben de degerlendirdimniye böyle bisi oldu merak ediyorum doktorumun 2 kez yumurtlamaya ihtimal vermemesi de düsündürdü ama oyle olsa niye reglimiz gecikti dimi senin baya gecmiş ya 10 gün senin kanda çıkabilir.. gebelik testlerinde hic silik cizgi falan yok mu peki
Gerçekten canım peki hemen çıktı demi gebelik testin de ikinci çizgi ...Ya gebelik testi gerçekten pozitif mi duruyor
Ayyy ınsallah evet hemen cıktıııSenin gebelikten ovulasyon pozitf çıkmış canım. Gözün aydıngebelikte cizgi hemen mi cıktı
Canım sen aşılama falan yaptırdın mi ... Tüp bebek dedin de merak ettim ...Yok canım kan testi yapmadım.. bu ay tüp bebek icin doktoruma gitcektik randevum var hatta 20 sinde 17 si olurim diye regli tarihimin 4. Günü aldım ama gelmeyince doktoruma sordum bu durumu ovulasyon testleri güvenilir değildir diyo kan testi yaptr diyo ama akıntımdan şüphelendim de ovu yaptım pozitfi gördüm yanlış oldugunu sanmıyorum gebelikte yoksa boşa kan vermeyeyim dedim
Canım burdan gözüküyor .. çok çok silik çıkması normal benim arkadaşın resim de hiç gözükmüyordu ama kendi görüyordu gebe şuan ... Bize de dua et canımAyyy ınsallah evet hemen cıktıııama çok hafif incecik okadar zor görünüyor ki Baya zor çektim açıkçası fotoğrafıda
Evettt hemen ama incecik okadar belli belirsiz ki pembe cok zor gorunuyor amaGerçekten canım peki hemen çıktı demi gebelik testin de ikinci çizgi ...
Benim sana göre daha çok erken o zaman kan testi icin ben de bekleyeyim... off valla çok zormuş bu ya testler negatif regli gelmiyorİlk yaptığım da bir saat sonra çıktı sonra iki tane daha yaptım ikisi de negatif canım ... Pazartesiyi bekleyim diyorum test yaptircam
Tabiiii kiCanım burdan gözüküyor .. çok çok silik çıkması normal benim arkadaşın resim de hiç gözükmüyordu ama kendi görüyordu gebe şuan ... Bize de dua et canım ❤❤❤
Senin adetin düzenli mi canımBenim sana göre daha çok erken o zaman kan testi icin ben de bekleyeyim... off valla çok zormuş bu ya testler negatif regli gelmiyor
Senin kac gun kaldi canim ne demistinBenim sana göre daha çok erken o zaman kan testi icin ben de bekleyeyim... off valla çok zormuş bu ya testler negatif regli gelmiyor
Bize lütfen haber et canim unutma bizi sevincine ortak olalımTabiiii ki ❤ Insallah bakalim ne olacak sonuc. Allah yardimcimiz olsun
Yok canım baya net buAyyy ınsallah evet hemen cıktıııama çok hafif incecik okadar zor görünüyor ki Baya zor çektim açıkçası fotoğrafıda
Benim bat 17 hazrandı gecti ama gebelik testlerimde silik çizgi bile yokSenin kac gun kaldi canim ne demistin
Evet 28 gunde bir 10 gun once yumurtlama gunumdu hatta tum testlerimi gonderdim bakabilirsinSenin adetin düzenli mi canım
Allah razi olsun insallah olur bakalimmmYok canım baya net buAlalh sağlıkla ilerletsin gebeliğini bize de dua et
Mutlaka haber vericem tabiii sonuc ne olursa olsun bu ay hsg cekimi yaptirdim sikinti yok suan icin hsg cekildigin ay Hamile kalma yüksek diyorlar ama bakalım insallah öyledirBize lütfen haber et canim unutma bizi sevincine ortak olalım
Ben de duymuştum onu onsallah bende bı daha ki ay cektircemMutlaka haber vericem tabiii sonuc ne olursa olsun bu ay hsg cekimi yaptirdim sikinti yok suan icin hsg cekildigin ay Hamile kalma yüksek diyorlar ama bakalım insallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?