Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Bende görmüştüm yumurtalamayi ikinci piki gördüğümde 9 gün önce idi bende gebelik diye düşündüm ama maalesef sonra degerlendirdim yumurtlama ise kaçırmayın diye... Bu belirsizlik ne kadar kotu ya
Aynen ben de degerlendirdim niye böyle bisi oldu merak ediyorum doktorumun 2 kez yumurtlamaya ihtimal vermemesi de düsündürdü ama oyle olsa niye reglimiz gecikti dimi senin baya gecmiş ya 10 gün senin kanda çıkabilir.. gebelik testlerinde hic silik cizgi falan yok mu peki

İlk yaptığım da bir saat sonra çıktı sonra iki tane daha yaptım ikisi de negatif canım ... Pazartesiyi bekleyim diyorum test yaptircam

Canım sen aşılama falan yaptırdın mi ... Tüp bebek dedin de merak ettim ...

Ayyy ınsallah evet hemen cıktııı ama çok hafif incecik okadar zor görünüyor ki Baya zor çektim açıkçası fotoğrafıda
Canım burdan gözüküyor .. çok çok silik çıkması normal benim arkadaşın resim de hiç gözükmüyordu ama kendi görüyordu gebe şuan ... Bize de dua et canım

İlk yaptığım da bir saat sonra çıktı sonra iki tane daha yaptım ikisi de negatif canım ... Pazartesiyi bekleyim diyorum test yaptircam
Benim sana göre daha çok erken o zaman kan testi icin ben de bekleyeyim... off valla çok zormuş bu ya testler negatif regli gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…