- 24 Nisan 2011
- 8.717
- 5
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Eki Görüntüle 346199
Kızlar ben de hamileyimmmm...16.ayımda hamile kaldım...Ovucan ı bu ay ilk kez kullandıkkkk ve hamileyimmmm
Bu testi sabah yaptım...sonra kan tahlili yaptırdım o da pozitiffffff..
Rabbim size de nasip etsinnnn en kısa zamanda...Allahım bebeğim inşallah hep benimle olurrr..
Rabbim onu korusun
Eki Görüntüle 346199
Kızlar ben de hamileyimmmm...16.ayımda hamile kaldım...Ovucan ı bu ay ilk kez kullandıkkkk ve hamileyimmmm
Rabbim size de nasip etsinnnn en kısa zamanda...Allahım bebeğim inşallah hep benimle olurrr..
Rabbim onu korusun
Eki Görüntüle 346199
Rabbim onu korusun
canım hayırlı olsun coook sevindim bizede dua et olur mu
inşallah en kısa zmana da siz de bu duyguyu yaşarsınız canım benimmmm
Canım var ya ben sabah bu teste hiç güzenmedim kürdan kadar o kdar dandik görünümlü bir test ki...Ama sonuç kesin....
parfüm şişesi boyutu bir kaba idrar örneğini al. ok işareetlerinden aşağı olan kısmı idrara daldır.o çizgilerin çıktığı alan ıslanana kadar bekle...ıslanınca çek bir yere koy bekle..benim 2.çizgi hemen çıktı..Darısı başına canım...
canım benim evdede bu şekilde çubuk test var ama nasıl kullanıcam bilemedim yardımcı olur musun bana :44:
hayırlı olsun tatlım çok mutlu oldum inan birşey sorabilirmiyim ovulasyon çift çizgiyi gördüğün gün mü ertesi gün mü ilişki oldu?
Eki Görüntüle 346199
Rabbim onu korusun
Eki Görüntüle 346199
Rabbim onu korusun
Eki Görüntüle 346199
Rabbim onu korusun
Canım ben çift çizgiyi görmeden 2 gün önce ilişkiye girdik. sonra çift çizgiyi görünce o akşam girdik... ertesi akşam çizgi koyulaştı yine girdik....ertesi yine koyuydu yine girdik yani 4 gün üst üste girdik biz. Aslında gün aşırı diyorlar ama biz üst üste girdin sadece bu 4 ilişkiden sonuncusunu sabah girdik. sonra da gün aşırı ama o da 3 4 kez falan...
iliski gunlerin cok guzel cnm ins bebgin seninledirrrarkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
19. gun basla yada kendini dinle cnm agrilar akintilar ne zaman bas gosteriyorslm kızlar ya benim bir adet siklusum 38 gün.bu her seferinde böyle düzenli.dr.lar 28 günde bir olanı baz almıslar peki ben ne zman yumurtluyorum bana yardımcı olur musunuz :44:
cnm yaaa korkma bir arkadasinizda dusuk yapti dr korun dedi oda korunmadi ve ilk adet gelmeden hamile kaldi ins bebgi bu persembe kucagina alacak hele bir de 3 aydan kucukse dusugun korma allh yar ve yardimcin olsun cnmm tukurukle olan iyi cnm sende onu dene bakalim sonuc ne olacakkkselam kızlar sohbetinize sonradan dahil oldum. ben de ovilasyon testi kullanmak istiyorum. biraz nette araştırma yaptım. bu tükürkle olanı daha iyi diye okudum. bu ay geçsin önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum. bir de ben 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj oldum. adetim bile bu ay normal şekilde oldu. biraz erken geldi ama en azından kanamam normal eskisi gibi. korkularım geçti çok şükür. bu ayda kullanabilirdim ama düşükten sonra 3 ay geçsin istiyorum. korunmuyorum ama
kızlar ovulasyon testini nasıl uyguluyosunuz.ben hesaplamalardaki ovulasyon tarihine göre uygulucam.acaba öyle uygulayan varmı.gerçekten faydası oluyomu hamile kalma konusunda
Nick
Sat
Bat
Sonuc
GurbetGuzeli
27 aralik 2011
?
36
4. ay
isvicre
5.
2 ay bekleyecek
kist var iki tarafli
Beklenti
17 ocak 2012
17 subat 2012
30
16.ay
ilk
fbetuly
15 ocak 2012
13 subat 2012
25
4.ay
yalova
2.
..
istanbulizmir
24 ocak 2012
21 subat 2012
2.ay
istanbul
ilk
..
gLssHh
16 ocak 2012
12 subat 2012
29
6.ay
istanbul
ilk
..
sevgen
26 ocak 2012
21 subat 2012
25
2.ay
izmir
ilk
..
krdy
21 ocak 2012
21 subat 2012
24
3.ay
bursa
ilk
..
cerol
..
_balim_
..
naz034
15 0cak 2012
15 subat 2012
30
8.ay
istanbul
ilk
..
..
..
..
..
..
canım az önce tv de izledim.soğan kürünü anlatıyordu..kistler için birebirmiş...inşallah faydasını görürsün...bende yapmak istiyorum ama soğanı içmeyi bırakın dokunamıyorum bile..nasıl içicem bilmiyorum
küllüm delirdik zaten valla seytan diypor koyver ucunu gitsin ne olan olsun ama olmuyor iki ay uzun bnm icin yaaakızlar bu ay 1tane ovu.testim kaldıı.bu seferde ateş ölçiyim diyorum şu kulaktan ölçenlerden varya.bugün adetimin 4.günü ateşim 37.1 di.nasıl seyretmesi gerekiyo.biraz araştırıyim bari:)eşime söylüyorum dalga geçiyo benle çocuk yapma yolunda delirdin diyo hergün yeni bişey
bide kadın doğumaa gidicem .çok aşırı kanamam oluyo 2 aydır.sebebini merak ediyorum.adetliyken gidilirmi?ne zaman gitmeliyim
iyi gunlerde mesai olmus hadi hayirli haberler ver bize tatlimmmmerhabalar kızlar.bu ay 3 ovulasyon testi yaptım.birinci belirgin iki çizgi.o gece çalışma oldu.2. testimi bir gün sonra yaptım oda ilkinde daha az koyu olsada belirgingi.ozamanda ilişki oldu.ve ertesi gün yine çalışma.ve sonraki gün ovu testi o silik çıktı.ilişki olmadı.regl olmama 8 gün var.rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.hamile kalan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim darısı başımıza inşallah.
ben başladım 4 gün oldu koyu renkli akıntım olmaya başladı pko var bende inş işe yarar
kızlar bir soru yardım ederseniz sevinirim
yumurtalık ağrısı ve uzun akıntı yumurtlama olmadan önce mi sonra mı görülüyor o arada mı çalışma yapmak lazım