ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım hayırlı olsun coook sevindim bizede dua et olur mu

canım benim evdede bu şekilde çubuk test var ama nasıl kullanıcam bilemedim yardımcı olur musun bana :44:

hayırlı olsun tatlım çok mutlu oldum inan birşey sorabilirmiyim ovulasyon çift çizgiyi gördüğün gün mü ertesi gün mü ilişki oldu?

canım tebrikleeerrr..bende merak ettim.ovulasyonda çift çizgiyi gördükten ne zaman sonra ilişki oldu?yada öncesinde???biz tutturamıyoruz bir türlü

hayırlı olsun tatlım çok mutlu oldum inan birşey sorabilirmiyim ovulasyon çift çizgiyi gördüğün gün mü ertesi gün mü ilişki oldu?

Canım ben çift çizgiyi görmeden 2 gün önce ilişkiye girdik. sonra çift çizgiyi görünce o akşam girdik... ertesi akşam çizgi koyulaştı yine girdik....ertesi yine koyuydu yine girdik yani 4 gün üst üste girdik biz. Aslında gün aşırı diyorlar ama biz üst üste girdin sadece bu 4 ilişkiden sonuncusunu sabah girdik. sonra da gün aşırı ama o da 3 4 kez falan...

kızlar ovulasyon testini nasıl uyguluyosunuz.ben hesaplamalardaki ovulasyon tarihine göre uygulucam.acaba öyle uygulayan varmı.gerçekten faydası oluyomu hamile kalma konusunda

selam kızlar sohbetinize sonradan dahil oldum. ben de ovilasyon testi kullanmak istiyorum. biraz nette araştırma yaptım. bu tükürkle olanı daha iyi diye okudum. bu ay geçsin önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum. bir de ben 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj oldum. adetim bile bu ay normal şekilde oldu. biraz erken geldi ama en azından kanamam normal eskisi gibi. korkularım geçti çok şükür. bu ayda kullanabilirdim ama düşükten sonra 3 ay geçsin istiyorum. korunmuyorum ama

slm kızlar ya benim bir adet siklusum 38 gün.bu her seferinde böyle düzenli.dr.lar 28 günde bir olanı baz almıslar peki ben ne zman yumurtluyorum bana yardımcı olur musunuz :44:

Son düzenleme:

canım bugün duyduğum 2. hamile haberi çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.ben bu satırları yazarken ağlıyorum çünki bende artık korkmaya başlıyorum olmuycak diye arkadaşmda hamile seviniyorum sizin adınıza kıskançlık tabiatımda yoktur asla sadece üzülmeye başladım anlamsız bi korku sardı tüm bedenimi çok zormuş böyle çaresiz kalmak benmde 10 ay oldu bekliyoruz hala zor çok zor Rabbim duy sesimi ne olur

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4

hayırlı olsun canım.hamile haberleri duymak ne güzel.16 ay beklemişsin geç olmuş ama temiz olmuş:)tebriklerr.benim 4.ay denemem başarısızlıkla sonuçlandı.5.aya Allah kerim.
kızlar bu ay 1tane ovu.testim kaldıı.bu seferde ateş ölçiyim diyorum şu kulaktan ölçenlerden varya.bugün adetimin 4.günü ateşim 37.1 di.nasıl seyretmesi gerekiyo.biraz araştırıyim bari:)eşime söylüyorum dalga geçiyo benle çocuk yapma yolunda delirdin diyo hergün yeni bişey
bide kadın doğumaa gidicem .çok aşırı kanamam oluyo 2 aydır.sebebini merak ediyorum.adetliyken gidilirmi?ne zaman gitmeliyim

BEKLENTİcimmm inan çokkk sevindimmm tebrik ederim arkadaşımmm ALLAHım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh sağlıklı güzel hamilelik geçir inşallahhh vakit zaman dolunca ALLAHım bizlerede nasip eder inşallahhh dua etttt bisim içinnn :))))

canım bliyormusunnn bizde bu ay öyle denedik ovulasyon yapmadım bu ay ama çevremde yumurtlama olduğu hafta 1 hfta hergün ilişki diye duymuştum öyle hamile kallanlar vardı çevremde bizde bu ay tahmini yumurtlama zamanımda yani geçen hafta 3 gece üstüstü ilişkiye girdik sonrada günaşırı devam ettik bakalım sonuç ne olacak gerçi bana bebiş yok gidi geliyor ama neden bilmiyorum hayırlısı inşallahh :)))))

Beklenti guzelim hayirli ugurlu olsun
Allah bekleyenlerede nasip etsin insAllah
Cepten giriyorum soru soran arkadaslar pc ye gecince cevapliycam ins

iliski gunlerin cok guzel cnm ins bebgin seninledirrr
atesini olcmeye devam et inmesse bilki hamissin cnmm

slm kızlar ya benim bir adet siklusum 38 gün.bu her seferinde böyle düzenli.dr.lar 28 günde bir olanı baz almıslar peki ben ne zman yumurtluyorum bana yardımcı olur musunuz :44:
19. gun basla yada kendini dinle cnm agrilar akintilar ne zaman bas gosteriyor
cnm yaaa korkma bir arkadasinizda dusuk yapti dr korun dedi oda korunmadi ve ilk adet gelmeden hamile kaldi ins bebgi bu persembe kucagina alacak hele bir de 3 aydan kucukse dusugun korma allh yar ve yardimcin olsun cnmm tukurukle olan iyi cnm sende onu dene bakalim sonuc ne olacakkk
kızlar ovulasyon testini nasıl uyguluyosunuz.ben hesaplamalardaki ovulasyon tarihine göre uygulucam.acaba öyle uygulayan varmı.gerçekten faydası oluyomu hamile kalma konusunda

tatlim siklusuna gor basliyorsun genelde yumurtlama bir sonraki adewtten 14 ghun önce oluyor ona gore hesap et bakalim evet faydasini gorenler cok oldu soyleki bn mesela 13. gun yumurtladigimi sanirdim fakat hep 3 ay ust uste 15. gun yunurtladim ve evet dogruydu agrilar akintilarda onu gosterdi zaten

hamile kardeslerimizi yeniden tebrik ederimmmmm

kızlar bu ay 1tane ovu.testim kaldıı.bu seferde ateş ölçiyim diyorum şu kulaktan ölçenlerden varya.bugün adetimin 4.günü ateşim 37.1 di.nasıl seyretmesi gerekiyo.biraz araştırıyim bari:)eşime söylüyorum dalga geçiyo benle çocuk yapma yolunda delirdin diyo hergün yeni bişey
bide kadın doğumaa gidicem .çok aşırı kanamam oluyo 2 aydır.sebebini merak ediyorum.adetliyken gidilirmi?ne zaman gitmeliyim

merhabalar kızlar.bu ay 3 ovulasyon testi yaptım.birinci belirgin iki çizgi.o gece çalışma oldu.2. testimi bir gün sonra yaptım oda ilkinde daha az koyu olsada belirgingi.ozamanda ilişki oldu.ve ertesi gün yine çalışma.ve sonraki gün ovu testi o silik çıktı.ilişki olmadı.regl olmama 8 gün var.rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.hamile kalan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim darısı başımıza inşallah.

ben başladım 4 gün oldu koyu renkli akıntım olmaya başladı pko var bende inş işe yarar

kızlar bir soru yardım ederseniz sevinirim

yumurtalık ağrısı ve uzun akıntı yumurtlama olmadan önce mi sonra mı görülüyor o arada mı çalışma yapmak lazım

19. gun basla yada kendini dinle cnm agrilar akintilar ne zaman bas gosteriyor

çok teşekkür ederim bakalım ne olacak hayırlısı inşallah

küllüm delirdik zaten valla seytan diypor koyver ucunu gitsin ne olan olsun ama olmuyor iki ay uzun bnm icin yaaa
atesimi bende ölcuyorum cnmmm
bakalim dun 36,6 olan ates bugun 36,3 nasilsaa
basim agriyor kasiklar muthiy agriyor belim de agriyor ins adet olucam sanirim
iyi gunlerde mesai olmus hadi hayirli haberler ver bize tatlimmm

cnm bnm 4. gun sapsari akintim oldu ve halen devam ediyor ins iyilesez bide bn yumurta seklinde sogan buldum ins aci degildirde pismden yerim onu suyu hosuma gidiyor ilik ilik iciyorum 6. gunum bugun bakalim neler olacak haftaya cuma son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…