ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

pzt dr gitmiştim 15 mm yumurta var dedi 21 mm yumurta olması lazım bugun itibariyle.Bugün bir test yapayım dedim işte sonuç bugün adetimin 15. günü

selam kızlar.bugün doktora gittim.adetin 3. günüydü.kan tahlillerini yaptırdım.sonuçlar yarın çıkacakmş ama pzt günü doktora gösterebilecem.eşimde pzt günü sperm testi yaptırcak.doktorumu çok sevdim.sanırım ona devam edecegim.orda bi sürü kadın vardı hamile..birisi 2 buçuk yıl bebegi olmamış.ama bu doktora gitmiş hamile şimdi...çok iyi ilgili birisi..epey de konştuk.ov testi vs stresten başka bi işe yaramıyor.kendini sıktğın müddetçe bebek falan olmaz dedi.köydeki kadınlat niye çat die hamile kalıyor bi düşün dedi...ne ovulasyon biliyo ne başka bişi.canı istiyo kocasıyla birlikte oluyo bi bakıyorsun hamile dedi valla doru..sonra vajinal usg ile baktı bana..gecen seneki tahlillerime de baktı.pco sende pek yok dedi.adetlerin çok düzenli dedi.adet olmak demek yumurtlama var demek dedi.bide vajinal usg ile bakarken hiç bi sorun yok sadece yumurtlaları biraz uyaracagız dedi..bide direk hsg yapalım ona göre başlıyalım ilaça dedi.ama ben hsg yi hemen çektirmek istemiyorum dedim.önce ilaçla deneme yapsak olmaz mı dedim.hsg den korktum valla....pzt günü ne yapacaz o belli olacak.
bu arada kızlar bişi sorcam.klomen verecek herhalde bana..bu klomen yada verecegi herhangi bir ilaca adetin hangi günü başlanıyor?benim pzt günü 6. günüm olacak çünkü.gec kalmış olmuyoruz demi?????

sağol canım zaten 15 gun dınlenme dedi rapor verdi.
siz neler yapıyorsunuz uzun zaman oldu sizde ne var ne yok.

fbetuly sen nasılsın nasıl gıdıyor çalışmalar

ladyblue nerdeeee

valla adet olamamak da eğer gebelik yoksa insanı geriyo...hakkımızda hayırlısı olsun..
Offf sorma hergun gelsin diye bakiyorum yok yaaa
hayırdır canım ne oldu merak ettim şimdi.kırmızılar mı geldi olmadı mı 3nuzdede bir şey.lady napıyor
cnm kist cik iki tane hemde sogan suyu icmekle icim disima cikti iki ay ara vericem dr soledi
Cnm cok cok gecmis olsun guzelim bnm Allahim yasatmasin bir daha

Nazim adezin ikinci gunu baslanir ve 5 gun surer ins sorunsuz hamis kalirsin

Arkadaslar meraba bu basligi gorunce sizede danismak istedim benim adetime 1 hafta kaldi bu ay devamli core marka ovulasyon testi kullandim ve hicbirsekilde net 2. Cizgi goremedm ama bugun cok sasirtici bi sekilde bel agrim ve akinti sunmesi yasadim ovulasyon testi yaptigimda 2. Cizgi hemen hemen cok net gozukuodu simdi size son 4 gunumun ovulasyon testini aticam bana yardim ederseniz cok sevinirim . Son 1 haftada yumurtalarm catlasa yinede hamile kalabilirmiyim?

merhaba arkadaşlar.
ovulasyonda ilk pozitifi adetin 16, günü yakaladım sonra 17-18-19-20 hep pozitif çıkıor.bu normal mi acaba.16, günü koyulaştı bidaha silikleşmedi testim.bu şekilde olan arkadaşlar varmı?:26:

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,2 sanırım adet olcam..........

Senin gibi olanlar var cnm cift yumurtali olabilirsin yada testun guvenilirmi
Tatlim Istanbulizmir atesin dusuk adet olabilirsin yukselmesi lazim
Hamileysen ates yukselir guzelim

Adetttt oldummm yasasinnn
50 gundur bekliyordummm:))))((((

hadi gözün aydın GurbetGuzelım sevindim bende senin adına yavaş yavaş kurtulacaksın inş. kistlerden gitsin kistler gelsin bebişler dimi ama benimde belirtilerim başladı sanırıım yrna gelecek benim kırmızılar bakalım gelsinlerde bende 3. günü gideceğim dr kontrolüne bende neler çıkacak acaba hem korkuyorum hemde merak ediyorum fsh hormonu yüksek çıkarsa normal yolla hamilelik olasılığı azalıyormuş ama korkunun ecelede faydası yok bu şekilde heray ümitlenip sonunu hüsranla bitiyorum ne olacaksa gidip öğrenelim bakalım yinede hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz hepimize hayırlı haftalarrr olsunnnn
kıslarr ben cumartesi dayanamadım test yaptım tabiki sonuç negatif çıktııı ( sanırım ve büyük ihtimal bu ayda bebiş yok bende ((( adet belirtileri var hep zaten geçen haftadan beri kasık ağrısı ara ara hafif baş ağrısı gögüs acıması bugün yarın gelicek bakalım hayırlısı :))
Sizlerde neler var neler yok kıslarrrr gelişmeler nasılll ??????
Gurbetcim hadi hayırlısı tatlım çok sevindim bak şimdiden herşey iyiye gitmeye başladıııı çok şükürr
Kızzlar birşey sorucam size yeni duydum eger hamile kalırsan adete yakın olan akıntılar var ya onlar olmazmış doğrumu

kızlar ben tam 28. günün sonunda adet oldum çok şükür hiç gecikme olmadı bu ay
regl biter bitmez hemen tesleri yapmaya başlayacağım ki bu ay da kaçırmayayım ovül gününü, herkese kolay gelsin,hepinizi öpüyorum moralleri yüksek tutuyoruz, çalışmaya devam

merhabalar kızlar.gurbetgüzeli hadi gözünaydın.hayırlı olsun.
istanbulizmir valla hafta sonu bile aklıma geldin.hayırlısı olsun inş.
benimde adet günüm çarşamba perşembe ilaç kullanıyorum.progestan.ama adet olayacam yine bana öyle geliyor.çünkü acayip sinirlerim bozuk.

Son düzenleme:

sagol be gulum in sAllah saril saril gelsin yaaa
cnm adete yakin akinti opeynir kesigi gibi olur bembeyaz
¨hadi bakalim Allh kolaylik versin cnm yaaaaa injs bu ay kal

cok sagol guzelim yaaaa bn beklemyedeyim ne test ne birsey bakalim kistleri eriteyim de bide diyete basladim bnnn zayifliycammm
ins adet olma yaaa

kızlarrr adet günü benimle birlikte 21 şubat olan arkadaşlarım KRDY ve İSTANBULİZMİR nasıl sizde gelişmeler varmı bende henüz hiç bişi yok sizleri merak ettimde hadi bakalım kızlarrrr hepimiz için hayırlısı inşallahhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…