- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
küllüm delirdik zaten valla seytan diypor koyver ucunu gitsin ne olan olsun ama olmuyor iki ay uzun bnm icin yaaa
atesimi bende ölcuyorum cnmmm
bakalim dun 36,6 olan ates bugun 36,3 nasilsaa
basim agriyor kasiklar muthiy agriyor belim de agriyor ins adet olucam sanirim
iyi gunlerde mesai olmus hadi hayirli haberler ver bize tatlimmm
cnm bnm 4. gun sapsari akintim oldu ve halen devam ediyor ins iyilesez bide bn yumurta seklinde sogan buldum ins aci degildirde pismden yerim onu suyu hosuma gidiyor ilik ilik iciyorum 6. gunum bugun bakalim neler olacak haftaya cuma son
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
dün kadın doğuma gittim.kist falan beklerken rahim kalınlaşması çıktı.doktor 15 günlük bi ilaç verdi.ben lupus hastasıyım
o yüzden her ilacı kullanamıyorum doktoruma sorucam.yada direk kürtaj dedi.rahimden parça alıcaklarmış.büyük ihtimal
polip dedi.et beni gibi bişeymiş.sanırım bu yüzden bi türlü gebeş olamadım:)
çok geçmiş olsun dilerim biran önce tedavini olur gebiş kalırsın.
Cnm gecmis olsun bitanem cabucak atlatirsin insAllahdün kadın doğuma gittim.kist falan beklerken rahim kalınlaşması çıktı.doktor 15 günlük bi ilaç verdi.ben lupus hastasıyım
o yüzden her ilacı kullanamıyorum doktoruma sorucam.yada direk kürtaj dedi.rahimden parça alıcaklarmış.büyük ihtimal
polip dedi.et beni gibi bişeymiş.sanırım bu yüzden bi türlü gebeş olamadım:)
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
CANLARIM BEN GELDİMM.
20gun hastanede kaldım ve dun eve çıktım sonunda çok zor kötü gunler geçirdim .allahım beterinden saklasın ve birdaha göstermesin böyle bir hastalık.
detaylarını vericem şuaralar misafirler annemler gelip gidiyor çok musait olamıyorum benı merak ettiğinizi bildiğimden kısa olarak iyi oldugumu haber veriyim istedim.geçirdiğim sıkıntılı ve bu zor tecrübeyi sizlerle paylaşıcam.
ameliyat olmadan ilaçla iyi oluyorum ve inşallah tamamen iyi olucam ama bir süre bebiş düşünmuyoruz 6 ay 1 sene gibi.
yazdıklarınızın bir kısmını okudum ve yeni topic hayırlı inşallah ugurlu olur bebişlerimiz olur:)))
Ah cnm cok cok gecmis olsun uzun zaman girmedinden belliydi
Valla efesudem de fBetuly vede bn durumlar pekte ic acici degil ins hepimiz duzelicez
Nazim hayirlisi olsun guzelim bnm bn hala adet olmadim yaaa
Ah cnm cok cok gecmis olsun uzun zaman girmedinden belliydi
Valla efesudem de fBetuly vede bn durumlar pekte ic acici degil ins hepimiz duzelicez
Nazim hayirlisi olsun guzelim bnm bn hala adet olmadim yaaa
canlarım başıma geleni hiç tahmın etmezdım böyle bir durum beni bulacağını ama işte rahatsızlık bu kimi bulacağı belli olmuoyr.
özel hastanedeki dr.bana dış gebelik ve kürtajla parça alınıp patolojiye gidecek ve sebebi nerde oldugu aaştırılacak ama bir devlet hastanesıne gidin dedi.yanı özel hastanelerde sorunlu hastaları direkt devlete gönderiyorlar.
ordan çıkar çıkmaz kayınvalidemin tanıdık vasitasyla araştırma hastanesınde doç doktor bulduk ve direkt oraya gittik.
ve bana asla kurtajın olmaması gerektiğini ilk gebelik oldugu için bunun en son care olarak düşünebileceğini söylediler.özelde direkt ameliyata kesip biçmeye gidiyorlar.
ilk günler çok kötüydü ağlamadıgım dk yoktu diyebilirim.bazen hergun bazen gun aşırı kan veriyordum daha gözümü açmadan uyurken kan alıyorlardı.2 tane doç dr bölüm şefleri bakıyorlar ultrasonda kesinlikle görünmedi ve bu yuzden karar verilmesi 10 gunu buldu.tabi ben tahmın edersiniz ki moralmen sıfırım her söylenene ağlar olmuştum.eşim hergun geliyor gidiyor moral vermeye çalışıyor ama kendiside benden farklı değil.dış gebeliğin riski iç kanama yapıp tuplerı patlatması ve ölümle sonuçlanması.eşim surekli sen bana lazımsın hıç bişey umrumda değil.bebeğimizde olmasa olur sen lazımsın gibi sözlerle benim moralımı yerine getiriyordu fakat o gıdınce herşey eskisi gibi oluyordu.kayınvalidem ve annem değişmeli kaldılar hiç bırakladılar.
10 gun sonra laproskopi (kapalı ameliyat) yada ılac tedavisi dedi tercihi bize bıraktı doktor çok ozr bir karardı çünkü her ikisinde başarı oranı %95 ve her ikisindede başarısız olursa diğer yöntem yanı ameliyatta göremezse ilaç yada açık ameliyat gibi.ameliyatta ertesi gun eve gidecektim ilaçla 1 hafta hastanede daha kalacaktım.eşim ve ailem tamamıyla kararı bana bıraktılar ve seçtiğin yöntemde yanındayız dediler.2 saatte çok zor bır kararla ilaç tedavisini seçtim ve iyi ki şuanda amelyat seçmedim diyorum.
bir kere iğne yaptılar kemoterapide kullanılan bir ilaç bu ve 7.gün değerlerim düştü.hocanın istediği %20 oranında düşüş benım %45 düştü beklediğimden fazla düşüş oldu eve gidebilirsin fakat riskin devam ediyor en ufak bir ağrında hemen gelmen gerek dedi.haftaya salı tekrar kan degerlerime bakmak için gidicem.kaldığım surece 5 dış gebelik hastası bunların 3u iç kanamayla acıl geldi ameliyat oldular biri gecenin 3unde benım odama getirdiler.yanı çok fazla olmaya başlamış.
Yanlız devlet hastanelri eskisi gibi değil heergun çarsaflaeım değişti.(gerçi ben evden çarşaf getirtim ama neyse :)) gunde 3 kere odalar silindi odanın içinde banyo tv refekatcı için açılır koltuk .ve tum personel gerçekten çok iyilerdi.birdaha buyuk bir sorunumda tekrar gideceğim bir hastane ama allahım göstermesin bana,aileme ve sizlere kimseye
çok zorlu bir süreçten geçtim kızlar allahım birdaha yaşatmasın(bir sonrakı hamileliğimde olacak diye çok korkuyorum.)
canlarım başıma geleni hiç tahmın etmezdım böyle bir durum beni bulacağını ama işte rahatsızlık bu kimi bulacağı belli olmuoyr.
özel hastanedeki dr.bana dış gebelik ve kürtajla parça alınıp patolojiye gidecek ve sebebi nerde oldugu aaştırılacak ama bir devlet hastanesıne gidin dedi.yanı özel hastanelerde sorunlu hastaları direkt devlete gönderiyorlar.
ordan çıkar çıkmaz kayınvalidemin tanıdık vasitasyla araştırma hastanesınde doç doktor bulduk ve direkt oraya gittik.
ve bana asla kurtajın olmaması gerektiğini ilk gebelik oldugu için bunun en son care olarak düşünebileceğini söylediler.özelde direkt ameliyata kesip biçmeye gidiyorlar.
ilk günler çok kötüydü ağlamadıgım dk yoktu diyebilirim.bazen hergun bazen gun aşırı kan veriyordum daha gözümü açmadan uyurken kan alıyorlardı.2 tane doç dr bölüm şefleri bakıyorlar ultrasonda kesinlikle görünmedi ve bu yuzden karar verilmesi 10 gunu buldu.tabi ben tahmın edersiniz ki moralmen sıfırım her söylenene ağlar olmuştum.eşim hergun geliyor gidiyor moral vermeye çalışıyor ama kendiside benden farklı değil.dış gebeliğin riski iç kanama yapıp tuplerı patlatması ve ölümle sonuçlanması.eşim surekli sen bana lazımsın hıç bişey umrumda değil.bebeğimizde olmasa olur sen lazımsın gibi sözlerle benim moralımı yerine getiriyordu fakat o gıdınce herşey eskisi gibi oluyordu.kayınvalidem ve annem değişmeli kaldılar hiç bırakladılar.
10 gun sonra laproskopi (kapalı ameliyat) yada ılac tedavisi dedi tercihi bize bıraktı doktor çok ozr bir karardı çünkü her ikisinde başarı oranı %95 ve her ikisindede başarısız olursa diğer yöntem yanı ameliyatta göremezse ilaç yada açık ameliyat gibi.ameliyatta ertesi gun eve gidecektim ilaçla 1 hafta hastanede daha kalacaktım.eşim ve ailem tamamıyla kararı bana bıraktılar ve seçtiğin yöntemde yanındayız dediler.2 saatte çok zor bır kararla ilaç tedavisini seçtim ve iyi ki şuanda amelyat seçmedim diyorum.
bir kere iğne yaptılar kemoterapide kullanılan bir ilaç bu ve 7.gün değerlerim düştü.hocanın istediği %20 oranında düşüş benım %45 düştü beklediğimden fazla düşüş oldu eve gidebilirsin fakat riskin devam ediyor en ufak bir ağrında hemen gelmen gerek dedi.haftaya salı tekrar kan degerlerime bakmak için gidicem.kaldığım surece 5 dış gebelik hastası bunların 3u iç kanamayla acıl geldi ameliyat oldular biri gecenin 3unde benım odama getirdiler.yanı çok fazla olmaya başlamış.
Yanlız devlet hastanelri eskisi gibi değil heergun çarsaflaeım değişti.(gerçi ben evden çarşaf getirtim ama neyse :)) gunde 3 kere odalar silindi odanın içinde banyo tv refekatcı için açılır koltuk .ve tum personel gerçekten çok iyilerdi.birdaha buyuk bir sorunumda tekrar gideceğim bir hastane ama allahım göstermesin bana,aileme ve sizlere kimseye
çok zorlu bir süreçten geçtim kızlar allahım birdaha yaşatmasın(bir sonrakı hamileliğimde olacak diye çok korkuyorum.)
Yanlız devlet hastanelri eskisi gibi değil heergun çarsaflaeım değişti.(gerçi ben evden çarşaf getirtim ama neyse :)) gunalar silindi odanın içinde banyo tv refekatcı için açılır koltuk .ve tum personel gerçekten çok iyilerdi.birdaha buyuk bir sorunumda tekrar gideceğim bir hastane ama allahım göstermesin bana,aileme ve sizlere kimseye