ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4

canım regil olmana sanırım 7 gün falan var umarım tutmuştur:) ayrıca geçen ay bende ateşimi ölçtüm ve ilk defa ovu testi yapmştım .ama kısmet değilmiş.ateşim regil gününe kadar yüksek devam etti bebeğin tutunma günü ateş bi kaç derece düşüp tekrar yükselirmiş ama benmki regile kadar düşmedi sonra regl gününden bi gün önce düştü ben anladım tabi .inşallah seninki hep yüksek devam eder yani hamilesindir umarım

benm sat 31 ocak bat 03 mart siklus 32 gün .25 yaşındayım şimdilik bildiğim sorun sağda 6 cm kist .ilk bebek denememiz listede bende olabilirmiyim :)

bu arada bugün bi rüya gördüm çok korkunçtu benim bi karış kadar sakalım çıkmış böyle rüyada ne yapmalıyım diye çırpınıyorum kistler tüylenme yapmış diyorum seyrek ama uzun du sakallar nasıl korktum. netten rüya tabirlerine baktım moralim sıfır oldu "bi kadın rüyasında hamileyken sakal görürse çocuğu erkek olurmuş ama hamile değilse hiç çocuk sahibi olamayacağına işaretmiş" okuyunca çok kötü oldum ya inşAllah öyle bişey olmaz ya resmen kötü oldum hakkımıza hayırlısı artık ya...

Son düzenleme:
benm sat 31 ocak bat 03 mart siklus 32 gün .25 yaşındayım şimdilik bildiğim sorun sağda 6 cm kist .ilk bebek denememiz listede bende olabilirmiyim :)

bu arada bugün bi rüya gördüm çok korkunçtu benim bi karış kadar sakalım çıkmış böyle rüyada ne yapmalıyım diye çırpınıyorum kistler tüylenme yapmış diyorum seyrek ama uzun du sakallar nasıl korktum. netten rüya tabirlerine baktım moralim sıfır oldu "bi kadın rüyasında hamileyken sakal görürse çocuğu erkek olurmuş ama hamile değilse hiç çocuk sahibi olamayacağına işaretmiş" okuyunca çok kötü oldum ya inşAllah öyle bişey olmaz ya resmen kötü oldum hakkımıza hayırlısı artık ya...

allah korusun öle şeyler düşünme...rabbim ol dedikten sonra rüya yorumlarına ne hacet..
sen dua et...inş Rabbm hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştrur

Kızlar listemizdeki _Balım_ ve gLssHh arkadaşımız hamileeeeeeeee:nazar::emir_bebek:

Sanırım heyecandan buraya haber vermeyi unuttular...diğer bir topikten biliyorum....Listeyi güccelleyebiliriz..Darısı tüm bekleyenlere.:KK16::KK16:

slm arkdslar bende 5. haftalık hamıleyımde 6. haftaya gırıyorum kasıklarımda karnımda bıraz agrı var mıdemde bulanmaya basladı sızce normalmi

slm arkdslar bende 5. haftalık hamıleyımde 6. haftaya gırıyorum kasıklarımda karnımda bıraz agrı var mıdemde bulanmaya basladı sızce normalmi

Selam canım öncelikle tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.. Ben hamile değilim ama bu yaşadıkların çooook normal...Bebiş kendine yuva hazırlıyor inşaat çalışmaları yani...:KK9: O yüzden çooook şiddetli ağrın sızın olmadığı müddetçe korkma...maydonoz nar ve bitki çayları gibi şeylerden de uzak dur:KK19:okişş

Kızlar listemizdeki _Balım_ ve gLssHh arkadaşımız hamileeeeeeeee:nazar::emir_bebek:

Sanırım heyecandan buraya haber vermeyi unuttular...diğer bir topikten biliyorum....Listeyi güccelleyebiliriz..Darısı tüm bekleyenlere.:KK16::KK16:

Hımm geçmişi okumamıştım haber vermişler . Ben 1. sayfadaki listede göremeyince ondan şeyettirdiydimm:KK9:

allah korusun öle şeyler düşünme...rabbim ol dedikten sonra rüya yorumlarına ne hacet..
sen dua et...inş Rabbm hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştrur

amiinnnn inşAllah canım ya eşimle benm burda hastane umudumuz tükendi iyice bizde 10 aydır deniyoruz soğan kürü yaptım yeşillik yiyoruz sürekli havuş vesaire dikkat ediyoruz yani yediğimize protein destekli olmasına dikkat ediyoruz b vitamini almayı düşünüyorum sebepsiz interfilite yapıyomuş vitamin eksikliği olursa ya ben ne yapmalıyım bilmiyorum

amiinnnn inşAllah canım ya eşimle benm burda hastane umudumuz tükendi iyice bizde 10 aydır deniyoruz soğan kürü yaptım yeşillik yiyoruz sürekli havuş vesaire dikkat ediyoruz yani yediğimize protein destekli olmasına dikkat ediyoruz b vitamini almayı düşünüyorum sebepsiz interfilite yapıyomuş vitamin eksikliği olursa ya ben ne yapmalıyım bilmiyorum

ahh ne diyim ki..kelin ilacı olsa bAŞINA SÜRER.. ben de 7. denemedeyim ve 3 gün soınra adetim gelecek

benim kırmızılar cuma günü teşrif ettiler.3gün önce geldiler.bu ay rasgele olucak herşey.bişey takip etmicem bakalım.olucakmı??

Herkese hayırlı cumalar kızlar..
bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıcam:)
cok heyecanlıyım insallah hepimiz faydasını görürüz.
benim adetim dün bitti.6sında baslamıstı.ben simdi bu testi 16sındamı yapmaya baslıcam??
ama bazı kadınlar daha erken yumurtladıklarını sölüyolar kafam karıstı yardımcı olur musunuz?
bu arada ben pko hastasıyım vede ilacsız adet göremiyorum :KK43:
ama Allaha sükür 29 günde bir ilaclada olsa düzenli adet görüyorum.
bana yardımcı olur musunuz kızlar sizce ne zaman baslamalıyım.?
he buarada bugun dayanamadım biraz önce bitanesini yaptım coookk silik ikinci cizgi cıktı :44:
sizce devam edeyimmi hergün yoksa 16sınımı bekleyeyim!!!
simdiden teşekkür ederim yardımlarınız icin :KK16:

13. gun basla cnm bakalim 16. sini beklemek dogru olmaz cnmmm erken yumurtan catlarrr

Nick
Sat
Bat
Sonuc
GurbetGuzeli
27 aralik 2011
?
36
4. ay
isvicre
4.
2 ay bekleyecek
kist var iki tarafli
:KK50:

Beklenti
17 ocak 2012
17 subat 2012
30
16.ay
ilk
fbetuly
15 ocak 2012
13 subat 2012
25
4.ay
yalova
2.
..:KK50:
istanbulizmir
24 ocak 2012
21 subat 2012
2.ay
istanbul
ilk
..
gLssHh
16 ocak 2012
12 subat 2012
29
6.ay
istanbul
ilk
..:KK49:
sevgen
26 ocak 2012
21 subat 2012
25
2.ay
izmir
ilk
..
krdy
21 ocak 2012
21 subat 2012
24
3.ay
bursa
ilk
..
cerol
..
_balim_
..:KK49:
naz034
15 0cak 2012
15 subat 2012
30
8.ay
istanbul
ilk
..
..
..
..
..
..

ister listemiz eklenmek isteyenler bildirsin lutfen

benim kırmızılar cuma günü teşrif ettiler.3gün önce geldiler.bu ay rasgele olucak herşey.bişey takip etmicem bakalım.olucakmı??

ah cnm bnm yaa ole bnde iki ay sonra rast gele yapicm kendimi dinelmiycem ins Allah
kasiklarim agriyor adet olamiyorum yaa sogan devam adacayina devam sifada Allah tan

benm sat 31 ocak bat 03 mart siklus 32 gün .25 yaşındayım şimdilik bildiğim sorun sağda 6 cm kist .ilk bebek denememiz listede bende olabilirmiyim

merhaba arkadaşlar bende ovulasyon testiyle hamile kalmak istiyorum benide aranıza eklermisiniz.ben ikinci çocuk için denicem

ah cnm bnm yaa ole bnde iki ay sonra rast gele yapicm kendimi dinelmiycem ins Allah
kasiklarim agriyor adet olamiyorum yaa sogan devam adacayina devam sifada Allah tan

evet aynen öle olsun.hayatımın merkezi hamile kalmak oldu.bence bu ters tepti.daha çok olmadı 4 ay ama bişeymi var diye üzülmeye başladım.bide benim garip bi takıntım var.önümüzdeki 2 ay hamile kalırsam bebeğin doğum tarihi kasım ve aralık olucak.bende senenin sonuna gelmesini istemiyorum.garip bi takıntı tabii allah bilir verirse canım kurban.ama çocuk 1 aydan sebebp bi yaş büyük oluyo.bakalım kızım ocak doğumlu.2. ne olucak biz ne desek ne istesek boş.
sende inşallah bi an önce adet olursun.tedavin iyi sonuçlanır en yakın zamanda.diğer 3 çocuğunun yaşı kaç.kutlarım seni cesaretinden ötürü.ben 2. yaparken korkuyorum bu yüzden 6 sene bekledim:))

Eki Görüntüle 346199

Kızlar ben de hamileyimmmm...16.ayımda hamile kaldım...Ovucan ı bu ay ilk kez kullandıkkkk ve hamileyimmmm:KK52::KK52:

Bu testi sabah yaptım...sonra kan tahlili yaptırdım o da pozitiffffff..

Rabbim size de nasip etsinnnn en kısa zamanda...Allahım bebeğim inşallah hep benimle olurrr..:nazar:

Rabbim onu korusun:nazar:

X